Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hîhihihi ayy yirim ben o amcayla teyzeyi yaçok şükür kuzucuuum.. -8 derece burası, güneş var ama bizle dalga geçiyor sankidün haberlerde izledim karı koca birbirlerine sıkı sıkı sarılmış yürümeye çalışıyorlar adam pıt kayıyor hanımefendi de onunla birlikte pıt
ayy gülesim geliyor
aman kağnı gibi gelsin bebeğim zaten, geç olsun güç olmasın demişler
Hîhihihi ayy yirim ben o amcayla teyzeyi yaBurası -9u gösteriyodu kuzumm zavallı minik burnum buzzz kesti yaa
Yeşimim benim kayınvalide ve kayınpeder geliyolar yarın.. Anam kafaya koymuşlar yaa bu soğukta karda buzda kartopu oynamaya gelicekler sanırımAtacam kellelerine kartopunu
Çağları hevesledirmişken hevesini kırmak istemiyolar sanırım, kıyamamki
Bu alşam mutfaktan çıkmıyciğim boool bol yemekler hazırlıyıciğim baby![]()
Demek ki anne kısmısı hep yılanların öcünü izliyo kuzuAnne onlar yaaa caaannnn onlar cannnn
Offf anamı özledim ben kötü oldm içim
![]()
Olabilir canmm:) arar seni merak etme kuzum belki sasirtir Seni:)Ya bilmiyorum telefon kapalı halaBelki de şarj edemedi
![]()
günaydınnnn canlarımmmm
ohhh ne güzel başlamışsın günetüm gün sakin ve güzel geçer inşallah bebeğiiimmm
ben geldim ofise yerleştim yerime ihihih babam bıraktı bugün de çok şükür rahat geldim
![]()
Evlilik oncesinde alistirma kuzu :) ahhh analar mubarekler:) ALLAH ailemizi basumizdan eksik etmesin :)
Olabilir canmm:) arar seni merak etme kuzum belki sasirtir Seni:)
Yesimcikkk:)))
Olabilir canmm:) arar seni merak etme kuzum belki sasirtir Seni:)
günaydınlarrrr şekeriiiimmmmmnasılsınnnn
Çokkk şaşırtır sorma adamın sürpriz huyu yoktur kiBenim adam bir garip hediye sevmez sürpriz sevmez tam kütük
![]()
Erkekler evlilikten sonra değişyirmuş belki öyle değişir :) askerlik kafaya vurmuştur belki öylede değişebilir tatlım ne belli olur Hehehe:)
Iyiyim Şekerim :) evdeyim bugün karın keyfini izleyerek çıkarmaca :) sen nasılsın kuzum:)
seni varyaaaaseninle evlenecek Gökhan'ın seninleeee
evlenince değişsin bol bol süprizler yapsın sana
![]()
Yok değiştirmedim bitanem bak böyle yazıp çağlara atmıştım menümüağır misafirlerin geliyor tatlım şimdiden kolaylıklar diliyorum sana.. yemeklerinle ilgili konuşmuştuk zaten, fikrini değiştirmedin sanırım.. Çağlar'ı evci iznine çıkarmak için gelecekler değil mi ? Gelsinler bebeğimm sen de sevdiceğine kavuş 2 gün de olsa buna şükür yani![]()
Bacuuum evlenemeyeceğimize ben alıştım sen hala alışamadın yaaKütük kalsın iyice odun olsun ohh
![]()
evlenirseniz bu sözlerini hatırlatırım![]()
Yok değiştirmedim bitanem bak böyle yazıp çağlara atmıştım menümüEki Görüntüle 1366194
O zaman hiçbir zaman hatırlatamayacaksın.Ben değişmem o değişmez aileler değişmez ee nasıl olacak bu evlilik
Yine bana hasret yine bana hüsran![]()
ooo iş yok muçok şükür iyiyim ben de kuzucuum
herkes değişir herşey değişir evren değişiyooorrr insan ne kifelsefeci kişiliğimi pörtlettin kızzzz
![]()
Banada soyle bende anliiiim ama tatlimm![]()