2014 Yarenleri! :)

çok şükür kuzucuuum.. -8 derece burası, güneş var ama bizle dalga geçiyor sanki :KK48: dün haberlerde izledim karı koca birbirlerine sıkı sıkı sarılmış yürümeye çalışıyorlar adam pıt kayıyor hanımefendi de onunla birlikte pıt :KK53: ayy gülesim geliyor :KK48: aman kağnı gibi gelsin bebeğim zaten, geç olsun güç olmasın demişler
Hîhihihi ayy yirim ben o amcayla teyzeyi ya:KK48: Burası -9u gösteriyodu kuzumm zavallı minik burnum buzzz kesti yaa:KK53:

Yeşimim benim kayınvalide ve kayınpeder geliyolar yarın.. Anam kafaya koymuşlar yaa bu soğukta karda buzda kartopu oynamaya gelicekler sanırım:KK53: Atacam kellelerine kartopunu:KK67::rolleyes: Çağları hevesledirmişken hevesini kırmak istemiyolar sanırım, kıyamamki:KK51:

Bu alşam mutfaktan çıkmıyciğim boool bol yemekler hazırlıyıciğim baby:KK53:

Hîhihihi ayy yirim ben o amcayla teyzeyi ya:KK48: Burası -9u gösteriyodu kuzumm zavallı minik burnum buzzz kesti yaa:KK53:

Yeşimim benim kayınvalide ve kayınpeder geliyolar yarın.. Anam kafaya koymuşlar yaa bu soğukta karda buzda kartopu oynamaya gelicekler sanırım:KK53: Atacam kellelerine kartopunu:KK67::rolleyes: Çağları hevesledirmişken hevesini kırmak istemiyolar sanırım, kıyamamki:KK51:

Bu alşam mutfaktan çıkmıyciğim boool bol yemekler hazırlıyıciğim baby:KK53:

ağır misafirlerin geliyor tatlım şimdiden kolaylıklar diliyorum sana.. yemeklerinle ilgili konuşmuştuk zaten, fikrini değiştirmedin sanırım.. Çağlar'ı evci iznine çıkarmak için gelecekler değil mi ? Gelsinler bebeğimm sen de sevdiceğine kavuş 2 gün de olsa buna şükür yani :KK37:

Demek ki anne kısmısı hep yılanların öcünü izliyo kuzu:KK48: Anne onlar yaaa caaannnn onlar cannnn:KK60: Offf anamı özledim ben kötü oldm içim:KK61:

Evlilik oncesinde alistirma kuzu :) ahhh analar mubarekler:) ALLAH ailemizi basumizdan eksik etmesin :)

Ya bilmiyorum telefon kapalı hala :KK43: Belki de şarj edemedi :KK43:
Olabilir canmm:) arar seni merak etme kuzum belki sasirtir Seni:)
günaydınnnn canlarımmmm :KK19:

ohhh ne güzel başlamışsın güne :KK68: tüm gün sakin ve güzel geçer inşallah bebeğiiimmm :KK19: ben geldim ofise yerleştim yerime ihihih babam bıraktı bugün de çok şükür rahat geldim :KK68:

Yesimcikkk:)))

Çokkk şaşırtır sorma adamın sürpriz huyu yoktur ki :KK53: Benim adam bir garip hediye sevmez sürpriz sevmez tam kütük :KK53:

Erkekler evlilikten sonra değişyirmuş belki öyle değişir :) askerlik kafaya vurmuştur belki öylede değişebilir tatlım ne belli olur Hehehe:)

ağır misafirlerin geliyor tatlım şimdiden kolaylıklar diliyorum sana.. yemeklerinle ilgili konuşmuştuk zaten, fikrini değiştirmedin sanırım.. Çağlar'ı evci iznine çıkarmak için gelecekler değil mi ? Gelsinler bebeğimm sen de sevdiceğine kavuş 2 gün de olsa buna şükür yani :KK37:
Yok değiştirmedim bitanem bak böyle yazıp çağlara atmıştım menümü:KK45: image.webp

O zaman hiçbir zaman hatırlatamayacaksın. :rolleyes: Ben değişmem o değişmez aileler değişmez ee nasıl olacak bu evlilik :KK67:
Yine bana hasret yine bana hüsran :KK14:

herkes değişir herşey değişir evren değişiyooorrr insan ne ki :KK51: felsefeci kişiliğimi pörtlettin kızzzz :KK53:

herkes değişir herşey değişir evren değişiyooorrr insan ne ki :KK51: felsefeci kişiliğimi pörtlettin kızzzz :KK53:

Kızzz onun aileye felsefe sosyoloji ve lojiyle biten hiçbir şey işlemez :KK53: Kafa değişmez anlayacağın şu an nikahında ne giysem diye düşünüyorum ahaha :KK53:

Back
X