2014 Yarenleri! :)

ilk defa duyuyorum bu hastalığı ..cok fazla sorun yasatmiyodur inşallah sana balimm

Sadece görüntü acısından biraz sıkıntı bebeğimm ama küçük olduğu için lekeler, suratıma sürekli bakarsan bi süre sonra görmüyorsun :KK48: bir de malumm bölgemde var o biraz canımı sıkıyor kafama takıyorum çok :KK14:

Sadece görüntü acısından biraz sıkıntı bebeğimm ama küçük olduğu için lekeler, suratıma sürekli bakarsan bi süre sonra görmüyorsun :KK48: bir de malumm bölgemde var o biraz canımı sıkıyor kafama takıyorum çok :KK14:
gecmiyo mu bebeğim yani zamn zamn cikip kayip mi oluyo yoksa hic gitmiyo mu

Canm benım annemde de var bana hep dıo senın yuzunden oldu hep cok strese sokuomusum onu :) Canm bosver kafana takma hıc ben annemn yuzundeknı fln farketmyrm bıle hıc

bnde cok düzensiz oluyorum cok kez doktora gittim ..ama bisi demedilero_O

Hmmm anlamadım kı kuzu ben Marmara eğitim araştırmaya gidiyorum:) araştırma olunca herşeyi araştırıyorlar harap oluyon ama devam ettim ben yinede :( ilaç verdiler artık bakalım ne olacak :(

Ben de umut kalmadı bende ben bile kalmadı :KK43:

Yapma böyle salvommm:KK61:

3 doktora gttm 3 u de bı problem yok dedı en son gttgm mınık mınık kıstler var dedı ama ılac kullanma gerek yok dedi. vala ben hemen cocuk ıstyrm ya ıns zorlu olmaz :KK43:(( Sıyaha yakın akıntın oluyor mu canm benım gecenlerde oyle oldu

Bende de öyle çıkmıştı tatlım işte kan hormon testi falan pko teşhisi koydular :( siyah akıntı bende ama bitmesine yakın oluyor son kalanlar oluyor sanırım:KK51:

Hmmm anlamadım kı kuzu ben Marmara eğitim araştırmaya gidiyorum:) araştırma olunca herşeyi araştırıyorlar harap oluyon ama devam ettim ben yinede :KK43: ilaç verdiler artık bakalım ne olacak :KK43:

Bende de öyle çıkmıştı tatlım işte kan hormon testi falan pko teşhisi koydular :KK43: siyah akıntı bende ama bitmesine yakın oluyor son kalanlar oluyor sanırım:KK51:
canim ilac dedigin dogum kontrol hapi mi

Kızlaaar selamün aleyküüüüüümmm:KK45: anca çıktım mutfaktan:kk77: Allaahhhııım yarınki tüm menümü hazır ettimmmm çok şüküüüürrr:KK51: Sevdicek gelemiyo buarada komutan bu soğukta ne yapıcan oğlum fln demiş o da ısrar etmemiş.. Bende artk bi hikmeti vardır diye düşünüyorum oyüzdn gelmemesi daha hayorlı gibi hissediyorum.. Yollar gerçekten buzlu.. Bu soğukta kapı dışarı çıkamıycaktık zaten:KK51: Siz napıosunuz bakalım?

Cok sevndm tatlmm .. Bere takmalarına ızın vermıolarms heralde kremı vardı ama havalarda buzzz ya ben sobanın dibinde usuyrm resmen :KK43: Az önce aradı gerı dondum telefonlar bozuk sanrm konusamadm. ay ben su an bse hssedyrm canm ya henuz gelme vaktı yaklastkca heyecanlanrm kesın :)
Benimki gelemiyo duygummm:KK43: Komutanı napıcan bu soğukta oğlum fln demiş çağlarda ısrar etmemiş.. Ama üzülmüyorum çnkü bu soğukta içim rahat etmiycekti.. Yollar karlı buzlu yaa allah korusun.. Kayınvalide ve abi gelicekler.. Menümü hazırladım onlar için:kk77:

Buarada ne pislik şu askeriyedikiler yaa günah değilmi o askerlere bu soğukta bere taktırmamak nedir yaa pislikler:63: Sinir oldm kuzu kusura bakma ağzım bozuldu vala:KK34:

Benimki gelemiyo duygummm:KK43: Komutanı napıcan bu soğukta oğlum fln demiş çağlarda ısrar etmemiş.. Ama üzülmüyorum çnkü bu soğukta içim rahat etmiycekti.. Yollar karlı buzlu yaa allah korusun.. Kayınvalide ve abi gelicekler.. Menümü hazırladım onlar için:kk77:

Buarada ne pislik şu askeriyedikiler yaa günah değilmi o askerlere bu soğukta bere taktırmamak nedir yaa pislikler:63: Sinir oldm kuzu kusura bakma ağzım bozuldu vala:KK34:

Aslında dedgn gibi canm iyi havalarda cıksın bu hakkını sonra kullansn :) Aynen yaaa acımaszlar işte :( Ohhhh afiyet olsun say bakam menüyü :)

Kızlaaar selamün aleyküüüüüümmm:KK45: anca çıktım mutfaktan:kk77: Allaahhhııım yarınki tüm menümü hazır ettimmmm çok şüküüüürrr:KK51: Sevdicek gelemiyo buarada komutan bu soğukta ne yapıcan oğlum fln demiş o da ısrar etmemiş.. Bende artk bi hikmeti vardır diye düşünüyorum oyüzdn gelmemesi daha hayorlı gibi hissediyorum.. Yollar gerçekten buzlu.. Bu soğukta kapı dışarı çıkamıycaktık zaten:KK51: Siz napıosunuz bakalım?
Canim gelmemesi dha hayrlidir belki vardr hunda bi hayr bde sogkta cocuk onca y o lu cekeck onada gunah skma canini tatlm

Hmmm anlamadım kı kuzu ben Marmara eğitim araştırmaya gidiyorum:) araştırma olunca herşeyi araştırıyorlar harap oluyon ama devam ettim ben yinede :KK43: ilaç verdiler artık bakalım ne olacak :KK43:

Bende de öyle çıkmıştı tatlım işte kan hormon testi falan pko teşhisi koydular :KK43: siyah akıntı bende ama bitmesine yakın oluyor son kalanlar oluyor sanırım:KK51:

Canm benm normal bı zamanda oldu yanı durduk yere anlamadm zaten gecen ay 1 aylık ilaç kullandm sadece adetım bttı 2 hafta sora ara ara kanama ve siyah lekelenme oldu anlamadm vala :(

Aslında dedgn gibi canm iyi havalarda cıksın bu hakkını sonra kullansn :) Aynen yaaa acımaszlar işte :KK43: Ohhhh afiyet olsun say bakam menüyü :)
Hmmmm nerden başlasam menüyeeee:KK45: Şimdi çorba yaptım bebeğimmm pilav yaptım zeytinyağlı olarak bamya yaptım (dolabımda vardıda) patlıcanlı cevizli bi meze yaptım yarında fırında ya orman kebabı yapıcam yada poşette baget yapıcam.. Akşam çayın yanına ikram olarakta börek yaptım bide tatlı olarak sadrazam lokumu yaptım:kk77::kk77::kk77:

Back
X