Yaa sinir edince beni öyle söylüyorum sonra da kıyamıyorumBizimkilere arada geliyorlar canım ya anlamadım gitti
![]()
nerede yapıyor canm ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sinir edince beni öyle söylüyorum sonra da kıyamıyorumBizimkilere arada geliyorlar canım ya anlamadım gitti
![]()
canımslaarr ben geldiiimmm nasılsınızz?![]()
ilk defa duyuyorum bu hastalığı ..cok fazla sorun yasatmiyodur inşallah sana balimm
gecmiyo mu bebeğim yani zamn zamn cikip kayip mi oluyo yoksa hic gitmiyo muSadece görüntü acısından biraz sıkıntı bebeğimm ama küçük olduğu için lekeler, suratıma sürekli bakarsan bi süre sonra görmüyorsunbir de malumm bölgemde var o biraz canımı sıkıyor kafama takıyorum çok
![]()
Kizlar ben geldimmmm
Sadece görüntü acısından biraz sıkıntı bebeğimm ama küçük olduğu için lekeler, suratıma sürekli bakarsan bi süre sonra görmüyorsunbir de malumm bölgemde var o biraz canımı sıkıyor kafama takıyorum çok
![]()
İzmir'de :)nerede yapıyor canm ?
:) hos bulduk sekerim aynen gonderdk bakalm hayrlsi olsn:) sen napiosn bakmHosgeldın hatun napıooon sesn ckmıoo sevdgcegnı gondermısın :)
bnde cok düzensiz oluyorum cok kez doktora gittim ..ama bisi demediler![]()
Ben de umut kalmadı bende ben bile kalmadı![]()
3 doktora gttm 3 u de bı problem yok dedı en son gttgm mınık mınık kıstler var dedı ama ılac kullanma gerek yok dedi. vala ben hemen cocuk ıstyrm ya ıns zorlu olmaz(( Sıyaha yakın akıntın oluyor mu canm benım gecenlerde oyle oldu
canim ilac dedigin dogum kontrol hapi miHmmm anlamadım kı kuzu ben Marmara eğitim araştırmaya gidiyorum:) araştırma olunca herşeyi araştırıyorlar harap oluyon ama devam ettim ben yinedeilaç verdiler artık bakalım ne olacak
Yapma böyle salvommm
Bende de öyle çıkmıştı tatlım işte kan hormon testi falan pko teşhisi koydularsiyah akıntı bende ama bitmesine yakın oluyor son kalanlar oluyor sanırım
![]()
Benimki gelemiyo duygummmCok sevndm tatlmm .. Bere takmalarına ızın vermıolarms heralde kremı vardı ama havalarda buzzz ya ben sobanın dibinde usuyrm resmenAz önce aradı gerı dondum telefonlar bozuk sanrm konusamadm. ay ben su an bse hssedyrm canm ya henuz gelme vaktı yaklastkca heyecanlanrm kesın :)
Benimki gelemiyo duygummmKomutanı napıcan bu soğukta oğlum fln demiş çağlarda ısrar etmemiş.. Ama üzülmüyorum çnkü bu soğukta içim rahat etmiycekti.. Yollar karlı buzlu yaa allah korusun.. Kayınvalide ve abi gelicekler.. Menümü hazırladım onlar için
Buarada ne pislik şu askeriyedikiler yaa günah değilmi o askerlere bu soğukta bere taktırmamak nedir yaa pisliklerSinir oldm kuzu kusura bakma ağzım bozuldu vala
![]()
Ohhhhhh çok şükür kuzucuuuummm allah bi daha düşürmesin yoğun bakıma fln.. Gelmiş geçmiş olsunselam kızlar babamız evine geldi cok sukur..![]()
Canim gelmemesi dha hayrlidir belki vardr hunda bi hayr bde sogkta cocuk onca y o lu cekeck onada gunah skma canini tatlmKızlaaar selamün aleyküüüüüümmmanca çıktım mutfaktan
Allaahhhııım yarınki tüm menümü hazır ettimmmm çok şüküüüürrr
Sevdicek gelemiyo buarada komutan bu soğukta ne yapıcan oğlum fln demiş o da ısrar etmemiş.. Bende artk bi hikmeti vardır diye düşünüyorum oyüzdn gelmemesi daha hayorlı gibi hissediyorum.. Yollar gerçekten buzlu.. Bu soğukta kapı dışarı çıkamıycaktık zaten
Siz napıosunuz bakalım?
Hmmm anlamadım kı kuzu ben Marmara eğitim araştırmaya gidiyorum:) araştırma olunca herşeyi araştırıyorlar harap oluyon ama devam ettim ben yinedeilaç verdiler artık bakalım ne olacak
Yapma böyle salvommm
Bende de öyle çıkmıştı tatlım işte kan hormon testi falan pko teşhisi koydularsiyah akıntı bende ama bitmesine yakın oluyor son kalanlar oluyor sanırım
![]()
:) hos bulduk sekerim aynen gonderdk bakalm hayrlsi olsn:) sen napiosn bakm
Hmmmm nerden başlasam menüyeeeeAslında dedgn gibi canm iyi havalarda cıksın bu hakkını sonra kullansn :) Aynen yaaa acımaszlar işteOhhhh afiyet olsun say bakam menüyü :)
Iyi bakalm gozun aydin simdiden:) heycandn uyuyamanda sen:) seninki daha acemidemi?Ben napm tatlm benmkıde yarın gelio allahtan bse ckmazsa yemın torenı var yarın aksam ucakla hop burda :)