2014 Yarenleri! :)

Hmmmm nerden başlasam menüyeeee:KK45: Şimdi çorba yaptım bebeğimmm pilav yaptım zeytinyağlı olarak bamya yaptım (dolabımda vardıda) patlıcanlı cevizli bi meze yaptım yarında fırında ya orman kebabı yapıcam yada poşette baget yapıcam.. Akşam çayın yanına ikram olarakta börek yaptım bide tatlı olarak sadrazam lokumu yaptım:kk77::kk77::kk77:
Bakyorm unuttun beni girmyrm pek die cevap bile vermiyon yazdgma deniz hanm bylemi olduk :KK12::63::KK20:

Hmmmm nerden başlasam menüyeeee:KK45: Şimdi çorba yaptım bebeğimmm pilav yaptım zeytinyağlı olarak bamya yaptım (dolabımda vardıda) patlıcanlı cevizli bi meze yaptım yarında fırında ya orman kebabı yapıcam yada poşette baget yapıcam.. Akşam çayın yanına ikram olarakta börek yaptım bide tatlı olarak sadrazam lokumu yaptım:kk77::kk77::kk77:

Ooooo güzel hayatm sadrazam lokumunu çok severm bende ..Pilavı fln da mı bugunden yaptn canm ? Bende yarın yapcam ogleden sonra kurabiyelerimi.

Kz pilavi niye bugunden yaptn saskin.d

Ooooo güzel hayatm sadrazam lokumunu çok severm bende ..Pilavı fln da mı bugunden yaptn canm ? Bende yarın yapcam ogleden sonra kurabiyelerimi.
Yaa yarın uğraşmıyım dedim bebeğim mutfağa girmişken onu da yaptım.. Yarına bi tek ana yemeği fırına vermel kaldı:KK45: Sen ne kurabiyesi yapıcaktın fıstığımmm?
Kz pilavi niye bugunden yaptn saskin.d
mutfağa girmişken hızımı alamadım onuda yaptım kuşum:KK53:

Yaa yarın uğraşmıyım dedim bebeğim mutfağa girmişken onu da yaptım.. Yarına bi tek ana yemeği fırına vermel kaldı:KK45: Sen ne kurabiyesi yapıcaktın fıstığımmm?

Ellerine saglik hamarat gelin:))

tabisi bebek kapıdan grdıgı an nasıl tepkı verecem blmyrm :)) Gecen sene yurtdısına gtmstı 1 bucuk ay sora flln kapı caldı baktm karsmda ben sok :)) Saskn ordek gbı olmstm smdıde azck oyleym :))
Boynuna atlcn tabi direk:) ay insan gornce sok olyor geldgne inanamio o kadr ay kaliyorlar alstk ama cok sukur ya:)

ahaha deliisin :)) Lezzetnden catlayan misss gibi tahinli kurabiye ve askımın bayıldgı browni kurabıyelerım .. Benımkı azck gurmedır begenmez ha öyle cok ama browni kurabye yapmstm yedı cok ıyı ya bu dedi :) offf canm ıstedı

ahaha deliisin :)) Lezzetnden catlayan misss gibi tahinli kurabiye ve askımın bayıldgı browni kurabıyelerım .. Benımkı azck gurmedır begenmez ha öyle cok ama browni kurabye yapmstm yedı cok ıyı ya bu dedi :) offf canm ıstedı
Gel kızzz sadrazam lokumu yidiriyim sana:kk77: Ohhhh siz tencere kapak olmuşsunuz ozmn kıııız.. O gurme sen aşçıbaşı:KK53:

Buarada browni kurabiyeleri merak ettim ayol nası bişi oluyo aceppo_O Yarın yapınca resim atsanaaaaa baby:KK19:

Back
X