2014 Yarenleri! :)

Gel kızzz sadrazam lokumu yidiriyim sana:kk77: Ohhhh siz tencere kapak olmuşsunuz ozmn kıııız.. O gurme sen aşçıbaşı:KK53:

Buarada browni kurabiyeleri merak ettim ayol nası bişi oluyo aceppo_O Yarın yapınca resim atsanaaaaa baby:KK19:

Kuzum burdan belkı paylasmam ınstagrama atyrm ya ama ozelden atarmm olmadı :) sana ınstagram ac dıom bak güzel güzel mamalar paylasıom gel orda bana yoldas ol dıom yok dıon anlamıooooooom seni :(((

Kuzum burdan belkı paylasmam ınstagrama atyrm ya ama ozelden atarmm olmadı :) sana ınstagram ac dıom bak güzel güzel mamalar paylasıom gel orda bana yoldas ol dıom yok dıon anlamıooooooom seni :KK43:((
At özelden at bebeğimmm özel özel konuşalım:KK19:Böyle giderse açtırıcan bana bi instagram be yavruuuummmm:KK50:

Su an pc basında halimi görsenız var ya işkencenın diğer adı :)) Evde stoklar da bıttı gidip reçele dadanacam ya da çikiletaya :))
Ahahahahaha çikiletaaaaaya muııı:KK53:
Ahhh keske yakın olsak tepsinin yarısını btrrm affetmem :)))
ye yavrummm yeeeee sadrazam lokumları feda olsunnn sanaa:KK19:

Duygucan ve damlacannnnnn benim çok uykum geldi kızlaaarrr.. Yatem gari ben.. Çok çok öpüyorummmm.. İyi geceleeeerrr inşallah sevdiceklerimizi görürüz rüyalarımızdaaa:)

Bnmde tatlyla arm yok ama seker pare. Kunefeye baylrm hele kunefenin ustnde dondrma oldmu allah yemede yannda yat.d

Künefeyi affetmem o zaman benden sana bi künefe gelsin :)
künefe.webp

canim ilac dedigin dogum kontrol hapi mi

Yok canım onu bıraktım kullanmıştım ama şimdi başka kullanıcam :(

Kızlaaar selamün aleyküüüüüümmm:KK45: anca çıktım mutfaktan:kk77: Allaahhhııım yarınki tüm menümü hazır ettimmmm çok şüküüüürrr:KK51: Sevdicek gelemiyo buarada komutan bu soğukta ne yapıcan oğlum fln demiş o da ısrar etmemiş.. Bende artk bi hikmeti vardır diye düşünüyorum oyüzdn gelmemesi daha hayorlı gibi hissediyorum.. Yollar gerçekten buzlu.. Bu soğukta kapı dışarı çıkamıycaktık zaten:KK51: Siz napıosunuz bakalım?

Ooo hamarat denizzz:) naptın menü nedir :(

Canm benm normal bı zamanda oldu yanı durduk yere anlamadm zaten gecen ay 1 aylık ilaç kullandm sadece adetım bttı 2 hafta sora ara ara kanama ve siyah lekelenme oldu anlamadm vala :KK43:

Hmmm :( belki kalanlar sökülmüştür sanırım bilemedim kuzum :(

Back
X