- 10 Temmuz 2014
- 2.914
- 465
- 128
bebeğim sen her halinle guzelsin kisari şekerim
![]()
çok teşekkür ederimmm prensessss

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim sen her halinle guzelsin kisari şekerim
![]()
gunaydin yesimimmmm optum nanakklarindannngünaydın canlarımmmm![]()
Darısı başımıza inşallah canım :)Inşallah canm .. Biz düştük çok şükür:)
Hayırdır inşallah canm
Haha tras kopugu acemiden ckldgnda yaplyor kuzu ayy bnm askmi islatmasnlr o zaman geldgndeAminnn kuzum amiiiinnn:)
Aminnn kuzum darısı başınıza inşallahhh200den düşünce üst baş yırtılıyor :) 100den düşünce ıslatıyorlarrr
Kütahya da havalar -18 mişş hasta olacak yaaa
traş köpüğü yapsalar daha iyiii
![]()
Kiiiz duham:)Günaydın bebişleeeerrrr
gunaydin yesimimmmm optum nanakklarindannn![]()
Yesimciiim:) naslsn balimbende öptümmm fıstığııımmmm![]()
denizlililili denizimizin ağır misafirleri vaaar
kayınvalidesi ve abisi gelecekti dün akşam
Günaydın bebişleeeerrrr
Yesimciiim:) naslsn balim
Damlaaaşummm bebğşm nasılsın napıyosun ? Konuşamadık ne zamandır yazamadım da askerini yolladın Allahımm tez vakitte hayırlsıyla kavıştursun inşallahKiiiz duham:)
Tişikkirlir kuzum :) onlar yokken her şey yarımmgünaydın canım, sözünü çok beğendimmahh öbür yarımm sensiz herşeyim yarım
iyiyim güzeliimmm sen nasılsın![]()
Bende iyiym cok sukur balimgünaydın canım, sözünü çok beğendimmahh öbür yarımm sensiz herşeyim yarım
iyiyim güzeliimmm sen nasılsın![]()
DuhosummDamlaaaşummm bebğşm nasılsın napıyosun ? Konuşamadık ne zamandır yazamadım da askerini yolladın Allahımm tez vakitte hayırlsıyla kavıştursun inşallah
Tişikkirlir kuzum :) onlar yokken her şey yarımm![]()
Bende iyiym cok sukur balim![]()
Sende hep iyi ol yesimim hepimz hep iyi olalm INSALLAH:)evet bebeğim ya valla canım hiçbir şey yapmak istemiyooor, bir de bugünlerde bi kıskanç oldu ki sormaa
hep iyi ol fıstığımmm![]()
Biz de dün düşttüklkk ohhh ohhh :) darısı bence 19 lardan düşmeye bian önce :) ben de özledim kız finallerim vardı yazamadım bitti şükür ama bütler var :) nasıl gidiyo kuzum babanız rahatsızdı en son nasıl oldu ?Duhosummiyiym cok sukur kuzum ozledm kz seni aynen yolldm cok sukur 30plerdende dustuk hep darisi 200lerden dusmemze olsn kuzum:) ALLAH hepmzi kavustrsun tez vakitte INSALLAH:)
Eyvah eyvah yeşimim sabırlarr :) benm de memlekete gitme zamanım yaklaştı okuldayken yokluğnu anlamıyodm ama Bursa'ya gidince çok kötü olucam offf offevet bebeğim ya valla canım hiçbir şey yapmak istemiyooor, bir de bugünlerde bi kıskanç oldu ki sormaa
hep iyi ol fıstığımmm![]()
INSALLAH o gunleride gorruz tatlm. Snavn icnde INSALLAH iyi not alrsn kuzum snavdan iyi not alirsan butunlemeye girmene gerk yok die blyrm ben:) kuzum smdi.iyi cok sukur ama.annem amlyt olack onla ugrasyrz. Sen neler yaptn rahatn iyidr INSALLAHBiz de dün düşttüklkk ohhh ohhh :) darısı bence 19 lardan düşmeye bian önce :) ben de özledim kız finallerim vardı yazamadım bitti şükür ama bütler var :) nasıl gidiyo kuzum babanız rahatsızdı en son nasıl oldu ?