2014 Yarenleri! :)

Aminnn kuzum amiiiinnn:)

Aminnn kuzum darısı başınıza inşallahhh En Büyük TÜRKİYE:KK22:200den düşünce üst baş yırtılıyor :) 100den düşünce ıslatıyorlarrr:KK17: Kütahya da havalar -18 mişş hasta olacak yaaa:KK61: traş köpüğü yapsalar daha iyiii:mad:
Haha tras kopugu acemiden ckldgnda yaplyor kuzu ayy bnm askmi islatmasnlr o zaman geldgnde :( gunah (:

Damlaaaşummm bebğşm nasılsın napıyosun ? Konuşamadık ne zamandır yazamadım da askerini yolladın Allahımm tez vakitte hayırlsıyla kavıştursun inşallah
Duhosumm (: iyiym cok sukur kuzum ozledm kz seni aynen yolldm cok sukur 30plerdende dustuk hep darisi 200lerden dusmemze olsn kuzum:) ALLAH hepmzi kavustrsun tez vakitte INSALLAH:)

Duhosumm :-) iyiym cok sukur kuzum ozledm kz seni aynen yolldm cok sukur 30plerdende dustuk hep darisi 200lerden dusmemze olsn kuzum:) ALLAH hepmzi kavustrsun tez vakitte INSALLAH:)
Biz de dün düşttüklkk ohhh ohhh :) darısı bence 19 lardan düşmeye bian önce :) ben de özledim kız finallerim vardı yazamadım bitti şükür ama bütler var :) nasıl gidiyo kuzum babanız rahatsızdı en son nasıl oldu ?

evet bebeğim ya valla canım hiçbir şey yapmak istemiyooor, bir de bugünlerde bi kıskanç oldu ki sormaa :KK53:

hep iyi ol fıstığımmm :KK68:
Eyvah eyvah yeşimim sabırlarr :) benm de memlekete gitme zamanım yaklaştı okuldayken yokluğnu anlamıyodm ama Bursa'ya gidince çok kötü olucam offf off :@

Biz de dün düşttüklkk ohhh ohhh :) darısı bence 19 lardan düşmeye bian önce :) ben de özledim kız finallerim vardı yazamadım bitti şükür ama bütler var :) nasıl gidiyo kuzum babanız rahatsızdı en son nasıl oldu ?
INSALLAH o gunleride gorruz tatlm. Snavn icnde INSALLAH iyi not alrsn kuzum snavdan iyi not alirsan butunlemeye girmene gerk yok die blyrm ben:) kuzum smdi.iyi cok sukur ama.annem amlyt olack onla ugrasyrz. Sen neler yaptn rahatn iyidr INSALLAH

Back
X