- 10 Aralık 2013
- 2.287
- 327
- 373
Hayrdr cnm neyn var
Neyim yok ki dertliyim

Kuzum yapma yaaaotururum valla aglarim senleee balim
yaninda olaydim DAHA iyi tesellu ederdim
![]()
Ağlayalım beraber

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrdr cnm neyn var
Kuzum yapma yaaaotururum valla aglarim senleee balim
yaninda olaydim DAHA iyi tesellu ederdim
![]()
günaydın canlarımmmmm![]()
GÜNAYDINNNN canımmmmm güzel haftalar olsun inşallah ...nasılsın ...
Neyim yok ki dertliyimSevdicekte taaa nisanda gelecekmiş
Ağlayalım beraber![]()
ben de azcıkkk omzunuzda ağlayabilirmiyimmmm
Ağla bacum ağlayalımmmŞubat sonu düşünüyordu martta denetlemeler varmış gene nisan başında gelecek
Dedim ben sabredemiyorum artık
![]()
amin canımmm cümlemize güzel hayırlı haftalar olsunçok şükür halimize tabi ama.. birazz tuhafım bugün bebeğimm sen nasılsın
sabret canımm sabreterkenden gelirse sonra daha çok zorluk çekersiniz bak ha deyince sen de gidemiyorsun.. benim sevdicek de nisan sonu diyordu şimdi mehtap en fazla 60 diyor
delirtecek bu adam beni.. dün gece konuşurken yumurtladı yine birşeylerrrrr
![]()
Olsun cnm yaa zaman hemencik gecio ztnNeyim yok ki dertliyimSevdicekte taaa nisanda gelecekmiş
Ağlayalım beraber![]()
neden canım canınmı sııkkın ..önemli bir durum yokturdur inşallah ..bende çok şükür canım iyiyim çalışıyorum bir yandan cevap yazıyorum :)
Tamam tatlm dun uyuya kaldm ya k.bakma demetimkullan yavrucum bana da haber ver 1 2 hafta sonra bakalim faydasini gorcekmisin :) illa gorursun de gani gozle gorulur bi sekilde olur insallah :)
Sürekli planlar değişiyor bir şeyler oluyor anlamadım ben durumu zatenOfff mart sonu nedir yaa 75 gün falan var
![]()
Tamam balim tskr.ederm:) iyi geceler ALLAH rahatlk versin kuzum
yok yavrum eczaneye gerek yok dur bak benimkini gostereyim biraz pahali ama yani bana resmen 1 sene gidiyo cunku bir iki damla yetiyo da artiyo
tatlim cok guzel bi yunan sampuani buldum :) ben ki nerdeyse hergun sacimi yikiyordummmm simdii nerdeyse 3 gunde bir yikiyorum kusuum :) baya etkili bi sampuan saclarimi dogru duzgun tarayamiyorum ama yagdan eser kalmadi cok sukurrrr :) onunda resmi siyahli sise bak tatlimm
Neyim yok ki dertliyimSevdicekte taaa nisanda gelecekmiş
Ağlayalım beraber![]()
günaydın canlarımmmmm![]()
ben de azcıkkk omzunuzda ağlayabilirmiyimmmm
Iyiym cok susmjur kuzucum sen naslsn bakalm:):) canımcım nasılsın bakalım :)
Ooooo süpermiş kuzuu :) her yerde satılıyor mu peki? Otacının şampuanı bitince bunu da deneyim bariii
Kuzuuu ahh ahhh ağlayalımmmm
Günaydınnn tatlımmm :) sen neden ağlıcannnnn kiiii![]()
onemli degil kusuuuum benim :)Tamam tatlm dun uyuya kaldm ya k.bakma demetim![]()
sanmiyorum tatlimm burda da sadece 1 eczane satiyo arastirmak lazim :) aksam eve gittigimde bi bakar sana haber ederim yavrucum:) canımcım nasılsın bakalım :)
Ooooo süpermiş kuzuu :) her yerde satılıyor mu peki? Otacının şampuanı bitince bunu da deneyim bariii
Kuzuuu ahh ahhh ağlayalımmmm
Günaydınnn tatlımmm :) sen neden ağlıcannnnn kiiii![]()
bi iki aydır söz nişan düğün durumlarından konuşmuyorduk sevdicekle,, dün gece konuşurken açtı konusunu kafasında bir hesap yaptı falan.. belli ki bayadır düşünmüş etmiş karar vermiş kafasında.. aklıma yatmayan bazı şeyler var ama sesimi çıkarmadım tabi yüzyüze konuşmak en mantıklısıailem başka düşünüyor sevdicek başka düşünüyor kısaca
![]()