2014 Yarenleri! :)

Ağla bacum ağlayalımmm :cry: Şubat sonu düşünüyordu martta denetlemeler varmış gene nisan başında gelecek :KK42: Dedim ben sabredemiyorum artık :KK34:

sabret canımm sabret :KK51: erkenden gelirse sonra daha çok zorluk çekersiniz bak ha deyince sen de gidemiyorsun.. benim sevdicek de nisan sonu diyordu şimdi mehtap en fazla 60 diyor :KK53: delirtecek bu adam beni.. dün gece konuşurken yumurtladı yine birşeylerrrrr :KK51:

amin canımmm cümlemize güzel hayırlı haftalar olsun :KK68: çok şükür halimize tabi ama.. birazz tuhafım bugün bebeğimm sen nasılsın

neden canım canınmı sııkkın ..önemli bir durum yokturdur inşallah ..bende çok şükür canım iyiyim çalışıyorum bir yandan cevap yazıyorum :)

sabret canımm sabret :KK51: erkenden gelirse sonra daha çok zorluk çekersiniz bak ha deyince sen de gidemiyorsun.. benim sevdicek de nisan sonu diyordu şimdi mehtap en fazla 60 diyor :KK53: delirtecek bu adam beni.. dün gece konuşurken yumurtladı yine birşeylerrrrr :KK51:

Sürekli planlar değişiyor bir şeyler oluyor anlamadım ben durumu zaten :KK51: Offf mart sonu nedir yaa 75 gün falan var :KK61:

neden canım canınmı sııkkın ..önemli bir durum yokturdur inşallah ..bende çok şükür canım iyiyim çalışıyorum bir yandan cevap yazıyorum :)

bi iki aydır söz nişan düğün durumlarından konuşmuyorduk sevdicekle,, dün gece konuşurken açtı konusunu kafasında bir hesap yaptı falan.. belli ki bayadır düşünmüş etmiş karar vermiş kafasında.. aklıma yatmayan bazı şeyler var ama sesimi çıkarmadım tabi yüzyüze konuşmak en mantıklısı :KK51: ailem başka düşünüyor sevdicek başka düşünüyor kısaca :KK51:

Sürekli planlar değişiyor bir şeyler oluyor anlamadım ben durumu zaten :KK51: Offf mart sonu nedir yaa 75 gün falan var :KK61:

ben nisan sonu bekliyordum ya bebeğimmm onu napcazz,, inan bana sabrediyorsun :KK51: sen kendini uzak bi tarihe odakla eğer yakın bi tarihte gelirse ne alaa :D bana da 60 falan diyor ama ben 80 diyorum, eğer kararını değiştirirse üzülmemek için :KK51:

Tamam balim tskr.ederm:) iyi geceler ALLAH rahatlk versin kuzum

:) canımcım nasılsın bakalım :)

yok yavrum eczaneye gerek yok dur bak benimkini gostereyim biraz pahali ama yani bana resmen 1 sene gidiyo cunku bir iki damla yetiyo da artiyo

tatlim cok guzel bi yunan sampuani buldum :) ben ki nerdeyse hergun sacimi yikiyordummmm simdii nerdeyse 3 gunde bir yikiyorum kusuum :) baya etkili bi sampuan saclarimi dogru duzgun tarayamiyorum ama yagdan eser kalmadi cok sukurrrr :) onunda resmi siyahli sise bak tatlimm

Ooooo süpermiş kuzuu :) her yerde satılıyor mu peki? Otacının şampuanı bitince bunu da deneyim bariii :-)

Neyim yok ki dertliyim :KK43: Sevdicekte taaa nisanda gelecekmiş :KK43:

Ağlayalım beraber :KK43:

Kuzuuu ahh ahhh ağlayalımmmm :mad::mad::mad:

günaydın canlarımmmmm :KK68::KK68:

ben de azcıkkk omzunuzda ağlayabilirmiyimmmm

Günaydınnn tatlımmm :) sen neden ağlıcannnnn kiiii:KK14::KK14:

Ooooo süpermiş kuzuu :) her yerde satılıyor mu peki? Otacının şampuanı bitince bunu da deneyim bariii :-)

Iyiym cok susmjur kuzucum sen naslsn bakalm:)

Tamam tatlm dun uyuya kaldm ya k.bakma demetim:KK43:
onemli degil kusuuuum benim :)

sanmiyorum tatlimm burda da sadece 1 eczane satiyo arastirmak lazim :) aksam eve gittigimde bi bakar sana haber ederim yavrucum

bi iki aydır söz nişan düğün durumlarından konuşmuyorduk sevdicekle,, dün gece konuşurken açtı konusunu kafasında bir hesap yaptı falan.. belli ki bayadır düşünmüş etmiş karar vermiş kafasında.. aklıma yatmayan bazı şeyler var ama sesimi çıkarmadım tabi yüzyüze konuşmak en mantıklısı :KK51: ailem başka düşünüyor sevdicek başka düşünüyor kısaca :KK51:

hımmm anladım canım hiç kafana takma askerden gelince yüz yüze konuşursun böyle düşünebilir orda yaşadığı psikolojıden kaynaklanır bebeğim hiç dert etme bak herşey daha farklı ve gzüel olacak kzuzum sen yine konuştuğun zaman bence tek taraflı düşünme gelince ortak karar verelim dersin canım...

Back
X