2014 Yarenleri! :)

Bu topige gel dha iyi:) naslsn cnm safk kac:)

İyiyim canım sağol sen nasılsın :KK54: Vala şafak bilmiyorum desem 296 felan galiba ya :KK53::KK53:
Senin kaç nerede askerin :KK51:
nişanı evde yapmaya razı olsalar o bile yetecek sanırım :KK51: herşey keseye bakıyor.. yardım etmek istiyorlar ama sevdicek istemiyor :KK51: doğru tatlım herşeyin hayırlısııı kesinlikle alırsın haberlerimi daha çok ağrıtırım ben başınızı :KK53:

Yeşimmmm :KK19:

Icin fesat kizim ben erkekmym napim kariyi :D

Bilemiyorum :KK53::KK53:

tek başına gezmelerrrr :KK53: botlarım pazardan Allah korusun nazardan :KK53:
içinden gelmiyorsa zorlama kendini bebişşşş,, yıldönümünüzü unutmaman yeterli olabilir bencee

Kızzzzz pazardan değil Dockers :oops: ahaha evet açıkcası içimden gelmiyor canım bilmiyorum :KK12: Bende içimden geldiği bir gün yollarım ya da İzmir'e gidersem Allah kısmet ederse o gün elden güzel bir hediye götürürüm :oops:

Atla birgün uçakla git kuzu şaşırt :) asma hem yüzünü somurtkan şirin gibiii :p

Annem de öyle diyordu zatennnn :KK17:
bu yağlanmayı önleyen şampuanın adı nedir ya muhabbeti yakalayamadım ama bu konudan ben de muzdaribim, sabah yıkanan saç nasıl da akşamına yağlanır yaaa :KK51:

Ben de bu konuda Küçük Emrah gibi boynumu bükebilirim çok dertliyim millet 1 hafta yıkanmıyor üstüne üstlük her günde düzleştiriyor tık yok ben bir gün yıkamıyim hint fukaralarına dönüyorum:KK51:

Bilemiyorum :KK53::KK53:

Kızzzzz pazardan değil Dockers :oops: ahaha evet açıkcası içimden gelmiyor canım bilmiyorum :KK12: Bende içimden geldiği bir gün yollarım ya da İzmir'e gidersem Allah kısmet ederse o gün elden güzel bir hediye götürürüm :oops:

Annem de öyle diyordu zatennnn :KK17:

Ben de bu konuda Küçük Emrah gibi boynumu bükebilirim çok dertliyim millet 1 hafta yıkanmıyor üstüne üstlük her günde düzleştiriyor tık yok ben bir gün yıkamıyim hint fukaralarına dönüyorum:KK51:
Fesat insan .d

İyiyim kuzu grip oldum gibi gibi idare ediyorum sen napıyosun nasılsın :KK68:
Bayadır gelemedim ya işler yoğunlaştı askerim gitti çok rahatmış şükür mesajlaşıyoruz akşamları arıyor bi de :KK73::KK73:

oohh ne gzüel canım ...gözün aydın olsun onlar rahat olunca bzide ii oluıyoruz canım .. bende anı valla iş güç akşamları mesajlaşıyoz bizde ii rahat çok şükür canım ...geçmiş olsun bu havalar mahvetti bzizi hemencecik yaz gelsin yaaaaaa:) evet yoktun bayadır kuzum özletmeyin kendinziiz :)

Napm kuzu isteyn oturyrm cnm skkn bnmki ardi elektrk.kesik 2gun kesk olck dedi yogunlktn soramadmda jeneratr ykmu die bde elektrk kesk olsa dylm terorstler hemen gtmezmi ay cnmn skldi
Bebeğim seninki nerde askerlik yapıyordu . Elektrikler neden kesikmik ki 2 gün boyunca koskoca askeriyede jenerator vardır heralde ya

İyiyim canım sağol sen nasılsın :KK54: Vala şafak bilmiyorum desem 296 felan galiba ya :KK53::KK53:
Senin kaç nerede askerin :KK51:

Yeşimmmm :KK19:

fıstığımmmm hoşgeldin nasılsın nerelerdeydin bakıyımmm :KK53::KK19:

ben de sevdiceğin doğumgünüsünde birşey yollamıycam kesin emri var beyefendinin :oops:
1 hafta yıkanmayan öne çıksın laa :KK53: 2 günde 1 dujjjj ve her gün saç yıkama

Bebeğim seninki nerde askerlik yapıyordu . Elektrikler neden kesikmik ki 2 gün boyunca koskoca askeriyede jenerator vardır heralde ya
Sormayi unttm bana oyle dedi ama yaa kesk dedi 2gun kesk olack dedi kirklarelinde kendi telide kapali sarj btti dedi ay anlmdm bn bsey

fıstığımmmm hoşgeldin nasılsın nerelerdeydin bakıyımmm :KK53::KK19:

ben de sevdiceğin doğumgünüsünde birşey yollamıycam kesin emri var beyefendinin :oops:
1 hafta yıkanmayan öne çıksın laa :KK53: 2 günde 1 dujjjj ve her gün saç yıkama

Ünide öyle bir arkadaşım vardı ama saçları benden temiz dururdu benim bir gün yıkanmasın çok kötü oluyor yaa. Elidorun kuru şampuanını alacaktım aslında ben ya ama vazgeçtim. :cool:

Ünide öyle bir arkadaşım vardı ama saçları benden temiz dururdu benim bir gün yıkanmasın çok kötü oluyor yaa. Elidorun kuru şampuanını alacaktım aslında ben ya ama vazgeçtim. :cool:

TEMBELLER KULÜBÜ ne hoşgeldinizzz :KK52: kuru şampuanı ben de düşünüyorum 2 gündür alsak mı kiii :KK51:

Back
X