- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
napıon kızzzMerhba zilli.d.d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıon kızzzMerhba zilli.d.d
Bu topige gel dha iyi:) naslsn cnm safk kac:)
nişanı evde yapmaya razı olsalar o bile yetecek sanırımherşey keseye bakıyor.. yardım etmek istiyorlar ama sevdicek istemiyor
doğru tatlım herşeyin hayırlısııı kesinlikle alırsın haberlerimi daha çok ağrıtırım ben başınızı
![]()
Icin fesat kizim ben erkekmym napim kariyi![]()
tek başına gezmelerrrrbotlarım pazardan Allah korusun nazardan
içinden gelmiyorsa zorlama kendini bebişşşş,, yıldönümünüzü unutmaman yeterli olabilir bencee
Atla birgün uçakla git kuzu şaşırt :) asma hem yüzünü somurtkan şirin gibiii![]()
bu yağlanmayı önleyen şampuanın adı nedir ya muhabbeti yakalayamadım ama bu konudan ben de muzdaribim, sabah yıkanan saç nasıl da akşamına yağlanır yaaa![]()
Bndeniuiym cok sukur cnm Ah ah yoldasm.benim.d.d bnm asker kirklarelinde 290larin ustnde ama.kac bilmyrm saymyrm cnku :))İyiyim canım sağol sen nasılsınVala şafak bilmiyorum desem 296 felan galiba ya
Senin kaç nerede askerin
Yeşimmmm![]()
Fesat insan .dBilemiyorum
Kızzzzz pazardan değil Dockersahaha evet açıkcası içimden gelmiyor canım bilmiyorum
Bende içimden geldiği bir gün yollarım ya da İzmir'e gidersem Allah kısmet ederse o gün elden güzel bir hediye götürürüm
Annem de öyle diyordu zatennnn
Ben de bu konuda Küçük Emrah gibi boynumu bükebilirim çok dertliyim millet 1 hafta yıkanmıyor üstüne üstlük her günde düzleştiriyor tık yok ben bir gün yıkamıyim hint fukaralarına dönüyorum![]()
İyiyim kuzu grip oldum gibi gibi idare ediyorum sen napıyosun nasılsın
Bayadır gelemedim ya işler yoğunlaştı askerim gitti çok rahatmış şükür mesajlaşıyoruz akşamları arıyor bi de![]()
Napm kuzu isteyn oturyrm cnm skkn bnmki ardi elektrk.kesik 2gun kesk olck dedi yogunlktn soramadmda jeneratr ykmu die bde elektrk kesk olsa dylm terorstler hemen gtmezmi ay cnmn skldinapıon kızzz![]()
:)) fesatci seniAşk olsun![]()
Bebeğim seninki nerde askerlik yapıyordu . Elektrikler neden kesikmik ki 2 gün boyunca koskoca askeriyede jenerator vardır heralde yaNapm kuzu isteyn oturyrm cnm skkn bnmki ardi elektrk.kesik 2gun kesk olck dedi yogunlktn soramadmda jeneratr ykmu die bde elektrk kesk olsa dylm terorstler hemen gtmezmi ay cnmn skldi
İyiyim canım sağol sen nasılsınVala şafak bilmiyorum desem 296 felan galiba ya
Senin kaç nerede askerin
Yeşimmmm![]()
Kızzzzz pazardan değil Dockersahaha evet açıkcası içimden gelmiyor canım bilmiyorum
Bende içimden geldiği bir gün yollarım ya da İzmir'e gidersem Allah kısmet ederse o gün elden güzel bir hediye götürürüm
Ben de bu konuda Küçük Emrah gibi boynumu bükebilirim çok dertliyim millet 1 hafta yıkanmıyor üstüne üstlük her günde düzleştiriyor tık yok ben bir gün yıkamıyim hint fukaralarına dönüyorum![]()
:)) fesatci seni![]()
Sormayi unttm bana oyle dedi ama yaa kesk dedi 2gun kesk olack dedi kirklarelinde kendi telide kapali sarj btti dedi ay anlmdm bn bseyBebeğim seninki nerde askerlik yapıyordu . Elektrikler neden kesikmik ki 2 gün boyunca koskoca askeriyede jenerator vardır heralde ya
Sen donyanin en fesat garisisan.dBen dönyanın en güzel garısıyamAhaha nedense aklıma bu geldi
![]()
fıstığımmmm hoşgeldin nasılsın nerelerdeydin bakıyımmm
ben de sevdiceğin doğumgünüsünde birşey yollamıycam kesin emri var beyefendinin
1 hafta yıkanmayan öne çıksın laa2 günde 1 dujjjj ve her gün saç yıkama
Sen donyanin en fesat garisisan.d
Kız teroristi ne karıştırıyon işin içineSormayi unttm bana oyle dedi ama yaa kesk dedi 2gun kesk olack dedi kirklarelinde kendi telide kapali sarj btti dedi ay anlmdm bn bsey
Ay fesat die cagrcm seni artk fesatcindcm sna.d.dOnu bangır bangır karı istiyorum demeden önce düşünecektin![]()
Ünide öyle bir arkadaşım vardı ama saçları benden temiz dururdu benim bir gün yıkanmasın çok kötü oluyor yaa. Elidorun kuru şampuanını alacaktım aslında ben ya ama vazgeçtim.![]()
Kz smdi nettn okudm elektrk keslnce.terorstler dayanyoms abmde.oyle dedi icime kurt dustuKız teroristi ne karıştırıyon işin içine