2014 Yarenleri! :)

Burada da hala devam ediyor hay şansıma yaa çarşıya gidicektimmm :KK43:

Atla birgün uçakla git kuzu şaşırt :) asma hem yüzünü somurtkan şirin gibiii :p

Kendi sitesinde 10.80€, amazonda 17-19€ değişiyor kuzu :KK16:
10 euro evet kuzum sakin daha fazla para verme
aslinda tl ye cevirince 25 TL yapiyo pahali yaa oraya gore
Bilemiyorum :KK53::KK53:

Kızzzzz pazardan değil Dockers :oops: ahaha evet açıkcası içimden gelmiyor canım bilmiyorum :KK12: Bende içimden geldiği bir gün yollarım ya da İzmir'e gidersem Allah kısmet ederse o gün elden güzel bir hediye götürürüm :oops:

Annem de öyle diyordu zatennnn :KK17:

Ben de bu konuda Küçük Emrah gibi boynumu bükebilirim çok dertliyim millet 1 hafta yıkanmıyor üstüne üstlük her günde düzleştiriyor tık yok ben bir gün yıkamıyim hint fukaralarına dönüyorum:KK51:
haha allah seni kizzz :d sen ozaman en yogun olani al hemen yaglaniyosa

ben eve gidince size ozet cikariim en iyisi canlar

Kuzu bn kiyafetr cok dusknm guya ceyzlk icn bse alcktm kndme aldm.d bnde sevdcge bse gndermk istyrm ama bse yollamami istemio .s

Benimki de istemiyorda dinleyen kim hahah :-) içinden gelerek yollayacaksın bişi demez sanırım kuzu hem sevgililer günüde geliyor yani :)

Herkese Selammmm Napıyosunuz Yarenlerrrr:D:D:KK68::KK68:

Oooo topraaam naber yaaa :P

tabi bebeğimm parayı da daha fazla kredi çekebilmek için biriktiriyoruz zaten ihihihi :KK53: borçç kesin yani canımcım :KK51: uzatmamak yönünde derken ikimiz de uzatmamak istiyoruz ama ben hemen adım atalım istiyorum nişanlı kalırım 2 sene nolcakkk :KK51:, sevdicek bekleyelim 1 sene içinde de paket program hooopp evimize istiyor :KK53:
aile derken bi annesi yanımızda babası ve annesi ayrı çünkü.. annemiz de herşeyi biz yapıcağımız için kesemizi düşünüyor tabi, öyle baskıcı bi kayınvalidem yok çok şükür, sizin keseniz sizin hayatınız diyor

Hmmm kuzu anladım şimdi hangi yönden baksam herkes haklı :) kayınvaliden öyle değilse çok şanslısın süperr :) bakalım benim kaynana şimdilik iyi duruyor da ilerisini bilemicem :-)
Bilemiyorum :KK53::KK53:

Kızzzzz pazardan değil Dockers :oops: ahaha evet açıkcası içimden gelmiyor canım bilmiyorum :KK12: Bende içimden geldiği bir gün yollarım ya da İzmir'e gidersem Allah kısmet ederse o gün elden güzel bir hediye götürürüm :oops:

Annem de öyle diyordu zatennnn :KK17:

Ben de bu konuda Küçük Emrah gibi boynumu bükebilirim çok dertliyim millet 1 hafta yıkanmıyor üstüne üstlük her günde düzleştiriyor tık yok ben bir gün yıkamıyim hint fukaralarına dönüyorum:KK51:

benm annemde yollamıyordu en son gidecğim gün haberi oldu o.O :P

10 euro evet kuzum sakin daha fazla para verme
aslinda tl ye cevirince 25 TL yapiyo pahali yaa oraya gore

haha allah seni kizzz :d sen ozaman en yogun olani al hemen yaglaniyosa

ben eve gidince size ozet cikariim en iyisi canlar

Kuzu çok kar vardı çarşıya gittim ama eczane yoktu etrata soramadım :( çarşamba günü dişçiye gidicem ozaman sorarım yine :)

Benimki de istemiyorda dinleyen kim hahah :-) içinden gelerek yollayacaksın bişi demez sanırım kuzu hem sevgililer günüde geliyor yani :)

Oooo topraaam naber yaaa :p

Hmmm kuzu anladım şimdi hangi yönden baksam herkes haklı :) kayınvaliden öyle değilse çok şanslısın süperr :) bakalım benim kaynana şimdilik iyi duruyor da ilerisini bilemicem :-)

benm annemde yollamıyordu en son gidecğim gün haberi oldu o_O :p

Kuzu çok kar vardı çarşıya gittim ama eczane yoktu etrata soramadım :KK43: çarşamba günü dişçiye gidicem ozaman sorarım yine :)
Kz yollucamda adresi tam vermiyor bilerk uyuz sey yoksa smdiye yollardm bn.d

Merhaba kızlar:KK54: Hayırlı akşamlar:KK19:
denizim gelmisss hosglemissss :) hayirli aksamlar balimmmm

Oooo topraaam naber yaaa :p

benm annemde yollamıyordu en son gidecğim gün haberi oldu o_O :p

Kuzu çok kar vardı çarşıya gittim ama eczane yoktu etrata soramadım :KK43: çarşamba günü dişçiye gidicem ozaman sorarım yine :)
hadi yaa tuh balimm :( sor bakalim bence eczanelerde yoktur ama sansini denemis olursun en azindan canim

Back
X