- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
Olumsuz dusnme kz deli kmsenin sonu belli dgl gelckteÖyle vallaAğla gönlüm nasip değilmiş vuslat.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olumsuz dusnme kz deli kmsenin sonu belli dgl gelckteÖyle vallaAğla gönlüm nasip değilmiş vuslat.
![]()
Anladm kuzucm hayrlsi ya iyi gecsnde snvlrn:)Bgnki snvm güzeldi geçmişim dersten daha 4 tane var. 22sinde gidicem bursaya inşallaah![]()
Ne kiz uzatyon o kadr kizlar die:)Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Ne kiz uzatyon o kadr kizlar die:)
:)) napyn cicimUzatrmmmm alalalala sesınız ckmıoo dıe bagrm dedm ahahha :))))
:)) napyn cicim
Aynen uzanmsm bnde dnlenyrm sobanin karssnda:)Napm canm otrym oyle vala bse yaptgm yok sen
10 euro evet kuzum sakin daha fazla para vermeBurada da hala devam ediyor hay şansıma yaa çarşıya gidicektimmm
Atla birgün uçakla git kuzu şaşırt :) asma hem yüzünü somurtkan şirin gibiii
Kendi sitesinde 10.80€, amazonda 17-19€ değişiyor kuzu![]()
haha allah seni kizzz :d sen ozaman en yogun olani al hemen yaglaniyosaBilemiyorum
Kızzzzz pazardan değil Dockersahaha evet açıkcası içimden gelmiyor canım bilmiyorum
Bende içimden geldiği bir gün yollarım ya da İzmir'e gidersem Allah kısmet ederse o gün elden güzel bir hediye götürürüm
Annem de öyle diyordu zatennnn
Ben de bu konuda Küçük Emrah gibi boynumu bükebilirim çok dertliyim millet 1 hafta yıkanmıyor üstüne üstlük her günde düzleştiriyor tık yok ben bir gün yıkamıyim hint fukaralarına dönüyorum![]()
Aynen hepimz cektgmz icn hepimiz bilyoruzhaster cekmek bazen cok zor oluyor ceken bılırr
Kuzu bn kiyafetr cok dusknm guya ceyzlk icn bse alcktm kndme aldm.d bnde sevdcge bse gndermk istyrm ama bse yollamami istemio .s
Herkese Selammmm Napıyosunuz Yarenlerrrr![]()
tabi bebeğimm parayı da daha fazla kredi çekebilmek için biriktiriyoruz zaten ihihihiborçç kesin yani canımcım
uzatmamak yönünde derken ikimiz de uzatmamak istiyoruz ama ben hemen adım atalım istiyorum nişanlı kalırım 2 sene nolcakkk
, sevdicek bekleyelim 1 sene içinde de paket program hooopp evimize istiyor
aile derken bi annesi yanımızda babası ve annesi ayrı çünkü.. annemiz de herşeyi biz yapıcağımız için kesemizi düşünüyor tabi, öyle baskıcı bi kayınvalidem yok çok şükür, sizin keseniz sizin hayatınız diyor
Bilemiyorum
Kızzzzz pazardan değil Dockersahaha evet açıkcası içimden gelmiyor canım bilmiyorum
Bende içimden geldiği bir gün yollarım ya da İzmir'e gidersem Allah kısmet ederse o gün elden güzel bir hediye götürürüm
Annem de öyle diyordu zatennnn
Ben de bu konuda Küçük Emrah gibi boynumu bükebilirim çok dertliyim millet 1 hafta yıkanmıyor üstüne üstlük her günde düzleştiriyor tık yok ben bir gün yıkamıyim hint fukaralarına dönüyorum![]()
10 euro evet kuzum sakin daha fazla para verme
aslinda tl ye cevirince 25 TL yapiyo pahali yaa oraya gore
haha allah seni kizzz :d sen ozaman en yogun olani al hemen yaglaniyosa
ben eve gidince size ozet cikariim en iyisi canlar
Merhaba kızlarHayırlı akşamlar
![]()
DeniiiziiiiimmmmmmmMerhaba kızlarHayırlı akşamlar
![]()
Kz yollucamda adresi tam vermiyor bilerk uyuz sey yoksa smdiye yollardm bn.dBenimki de istemiyorda dinleyen kim hahahiçinden gelerek yollayacaksın bişi demez sanırım kuzu hem sevgililer günüde geliyor yani :)
Oooo topraaam naber yaaa
Hmmm kuzu anladım şimdi hangi yönden baksam herkes haklı :) kayınvaliden öyle değilse çok şanslısın süperr :) bakalım benim kaynana şimdilik iyi duruyor da ilerisini bilemicem
benm annemde yollamıyordu en son gidecğim gün haberi oldu![]()
Kuzu çok kar vardı çarşıya gittim ama eczane yoktu etrata soramadımçarşamba günü dişçiye gidicem ozaman sorarım yine :)
E canim internetten bak zaten detay adres yazmiyosunki askeriyenin adini yazsan yetiyorKz yollucamda adresi tam yazdan yetiyor bilerk uyuz sey yoksa smdiye yollardm bn.d
Kz yollucamda adresi tam vermiyor bilerk uyuz sey yoksa smdiye yollardm bn.d
denizim gelmisss hosglemissss :) hayirli aksamlar balimmmmMerhaba kızlarHayırlı akşamlar
![]()
hadi yaa tuh balimmBenimki de istemiyorda dinleyen kim hahahiçinden gelerek yollayacaksın bişi demez sanırım kuzu hem sevgililer günüde geliyor yani :)
Oooo topraaam naber yaaa
Hmmm kuzu anladım şimdi hangi yönden baksam herkes haklı :) kayınvaliden öyle değilse çok şanslısın süperr :) bakalım benim kaynana şimdilik iyi duruyor da ilerisini bilemicem
benm annemde yollamıyordu en son gidecğim gün haberi oldu![]()
Kuzu çok kar vardı çarşıya gittim ama eczane yoktu etrata soramadımçarşamba günü dişçiye gidicem ozaman sorarım yine :)