2014 Yarenleri! :)

netten bak canım banada adresini vermedi kiii :-) ben yolladıgımda acemilikteydi hatta baya bi duygulanmıştı oyyyy yavrum özledim beee:cry::KK61::KK61:
Bende kargo gönderdiğimde içine mektup koymuştum üstünede parfümümden sıkıştım bebeğimmm.. kuzuum benim yaa aşkım bu mektup sen kokuyooo senin kokunu aldım beeen diye hüngür hüngür ağlamıştı beni arayıp yaa:KK61: Duygusal aşkım beniiiiimmm:KK61: Uuuufff resimlerine bakıp öpüyorummmm çok özledim been onuuuu:KK61:

Kizlar bana yardmci olun please nasil gonderilir neler gonderim can a :)) haber vermcm eline gecsn kendi sasrsn:))

Olumsuz dusnme kz deli kmsenin sonu belli dgl gelckte

Orası öyle canım ama bizim durum farklı ışte maalesef.

10 euro evet kuzum sakin daha fazla para verme
aslinda tl ye cevirince 25 TL yapiyo pahali yaa oraya gore

haha allah seni kizzz :d sen ozaman en yogun olani al hemen yaglaniyosa

ben eve gidince size ozet cikariim en iyisi canlar

Canım ürünün ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ben ayrıca nerden temin etcez oraları kaçırdım :D

benm annemde yollamıyordu en son gidecğim gün haberi oldu o_O :p

Benim öyle bir şey olamaz ihihi :)

Oyy denizkooom benim iyiym cok sukur kuzucm sen naslsn zeytn gözüm:)
Diş ağrısı dışında iyiyim elhamdülillah bebeğimmmmm:KK51:
Kizlar bana yardmci olun please nasil gonderilir neler gonderim can a :)) haber vermcm eline gecsn kendi sasrsn:))
Bebeğim malum kara kıştayızzz en iyisi içlik gönder üstünede parfümünü sık:KK53: Hihihihihihihihi çok romantiiik olur kuııız düşünseneee bi açıyooo içinden damla kokulu içlik don çıkıyo :KK53:

Orası öyle canım ama bizim durum farklı ışte maalesef.

Canım ürünün ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ben ayrıca nerden temin etcez oraları kaçırdım :D

Benim öyle bir şey olamaz ihihi :)
ALLAH hayirlisini nasip etsin hakkinda hepimzn hakkinda bde kuzum

Diş ağrısı dışında iyiyim elhamdülillah bebeğimmmmm:KK51:

Bebeğim malum kara kıştayızzz en iyisi içlik gönder üstünede parfümünü sık:KK53: Hihihihihihihihi çok romantiiik olur kuııız düşünseneee bi açıyooo içinden damla kokulu içlik don çıkıyo :KK53:
Hahahaha ay alemsin ha kuzu bu gelisnde ztn toplu otryrz akrblrla yannda otryrm canin mesaj atti kiz sen parfmunu nye degismissin ben gittm hersyin farkli olms bakyormda die yazdi .d.d

Hahahaha ay alemsin ha kuzu bu gelisnde ztn toplu otryrz akrblrla yannda otryrm canin mesaj atti kiz sen parfmunu nye degismissin ben gittm hersyin farkli olms bakyormda die yazdi .d.d
Aahhh kuzuuuuummm yanyanayken msjlaştınız mııııııı:KK53: Bu akrabalarda beni deli etçek yaaa insan bi rahat bırakır ayol gençler azıcık hasret gidersin:KK12: Yok anacımm anlamıyolar halden, gıcıklar işte hıııh:63::KK53:

Aahhh kuzuuuuummm yanyanayken msjlaştınız mııııııı:KK53: Bu akrabalarda beni deli etçek yaaa insan bi rahat bırakır ayol gençler azıcık hasret gidersin:KK12: Yok anacımm anlamıyolar halden, gıcıklar işte hıııh:63::KK53:
Ay sorma liseliler gibi mesajlastk anasni bi brakmadlar dusmediler yakamzdan :KK12:

Back
X