- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
İyiyim allaha şükür bitanemmmmm sen nasılsıııınnndeniziiiimmmm :) nasılsın ballım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim allaha şükür bitanemmmmm sen nasılsıııınnndeniziiiimmmm :) nasılsın ballım :)
Damlişkommmmm, boncuk gözümmmmmmmm benimmmmm nasılsııınDeniiiziiiiimmmmmmm
Hoşbuldum demetimmmmmmmmdenizim gelmisss hosglemissss :) hayirli aksamlar balimmmm
hadi yaa tuh balimmsor bakalim bence eczanelerde yoktur ama sansini denemis olursun en azindan canim
Bende kargo gönderdiğimde içine mektup koymuştum üstünede parfümümden sıkıştım bebeğimmm.. kuzuum benim yaa aşkım bu mektup sen kokuyooo senin kokunu aldım beeen diye hüngür hüngür ağlamıştı beni arayıp yaanetten bak canım banada adresini vermedi kiiiben yolladıgımda acemilikteydi hatta baya bi duygulanmıştı oyyyy yavrum özledim beee
![]()
Harbimi kz:)E canim internetten bak zaten detay adres yazmiyosunki askeriyenin adini yazsan yetiyor
Ayy harbmi tamam ne yolluym peki ay heycn yaptm.d.dnetten bak canım banada adresini vermedi kiiiben yolladıgımda acemilikteydi hatta baya bi duygulanmıştı oyyyy yavrum özledim beee
![]()
Oyy denizkooom benim iyiym cok sukur kuzucm sen naslsn zeytn gözüm:)Damlişkommmmm, boncuk gözümmmmmmmm benimmmmm nasılsııın
Hoşbuldum demetimmmmmmmmNasılsın bebeğimmmmmm?
Olumsuz dusnme kz deli kmsenin sonu belli dgl gelckte
10 euro evet kuzum sakin daha fazla para verme
aslinda tl ye cevirince 25 TL yapiyo pahali yaa oraya gore
haha allah seni kizzz :d sen ozaman en yogun olani al hemen yaglaniyosa
ben eve gidince size ozet cikariim en iyisi canlar
benm annemde yollamıyordu en son gidecğim gün haberi oldu![]()
![]()
Diş ağrısı dışında iyiyim elhamdülillah bebeğimmmmmOyy denizkooom benim iyiym cok sukur kuzucm sen naslsn zeytn gözüm:)
Bebeğim malum kara kıştayızzz en iyisi içlik gönder üstünede parfümünü sıkKizlar bana yardmci olun please nasil gonderilir neler gonderim can a :)) haber vermcm eline gecsn kendi sasrsn:))
ALLAH hayirlisini nasip etsin hakkinda hepimzn hakkinda bde kuzumOrası öyle canım ama bizim durum farklı ışte maalesef.
Canım ürünün ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ben ayrıca nerden temin etcez oraları kaçırdım
Benim öyle bir şey olamaz ihihi :)
Hahahaha ay alemsin ha kuzu bu gelisnde ztn toplu otryrz akrblrla yannda otryrm canin mesaj atti kiz sen parfmunu nye degismissin ben gittm hersyin farkli olms bakyormda die yazdi .d.dDiş ağrısı dışında iyiyim elhamdülillah bebeğimmmmm
Bebeğim malum kara kıştayızzz en iyisi içlik gönder üstünede parfümünü sıkHihihihihihihihi çok romantiiik olur kuııız düşünseneee bi açıyooo içinden damla kokulu içlik don çıkıyo
![]()
KuzucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
oyyy sarildim bende tatliskommmmDamlişkommmmm, boncuk gözümmmmmmmm benimmmmm nasılsııın
Hoşbuldum demetimmmmmmmmNasılsın bebeğimmmmmm?
Aahhh kuzuuuuummm yanyanayken msjlaştınız mıııııııHahahaha ay alemsin ha kuzu bu gelisnde ztn toplu otryrz akrblrla yannda otryrm canin mesaj atti kiz sen parfmunu nye degismissin ben gittm hersyin farkli olms bakyormda die yazdi .d.d
Bende iyiyim fıstığııııımmmmoyyy sarildim bende tatliskommmmcok iyiyimmmm allaha sukur yavrummmm
coooook heycanliyimmmmmm ayyyyy
sen nasilsin bebisimmmmm
![]()
evettt kusummm ayyyy 2 3 gun gorucem diyee varya nasil heycanliyimmmBende iyiyim fıstığııııımmmmKavuşmaya çoook az kaldı dimiii kuşuuuummm
![]()
Ay sorma liseliler gibi mesajlastk anasni bi brakmadlar dusmediler yakamzdanAahhh kuzuuuuummm yanyanayken msjlaştınız mıııııııBu akrabalarda beni deli etçek yaaa insan bi rahat bırakır ayol gençler azıcık hasret gidersin
Yok anacımm anlamıyolar halden, gıcıklar işte hıııh
![]()
Ayy sevndm adina demetiim.bolca hasret gidern kuzum:)evettt kusummm ayyyy 2 3 gun gorucem diyee varya nasil heycanliyimmm![]()
ALLAH hayirlisini nasip etsin hakkinda hepimzn hakkinda bde kuzum
OY KUZUM AMIN hayirlisi neyse o olsun heomzn hakknda talm:)Amin canım cumlemizin :) Hayırlısı değilse ilerde daha çok uzuleceksem olmasın zaten :)