2014 Yarenleri! :)

Ay yesin kz yazk hepsi yesin yollarm cikolata badem hersy yollarm ac kalmasn hcbiri:)

yolla tabiii kuzu hayır duası alırsın ne güzelll :)) sevdiceğinin ağzını ara sonra kızmasın he

Napıyorsun fıstıkkk

İyiyimmm kuzummm şuan sevdicekle konuşuyorum hemde size yazıyorum :) sen nasılsın ballım:)

merhaba canımm benim
Nasılsın:KK19:

İyiym çok şükür canım şuan sevdicekle konuşuyorum hemde size yazıyorum :) sen napıyosun:)

yolla tabiii kuzu hayır duası alırsın ne güzelll :)) sevdiceğinin ağzını ara sonra kızmasın he

İyiyimmm kuzummm şuan sevdicekle konuşuyorum hemde size yazıyorum :) sen nasılsın ballım:)

İyiym çok şükür canım şuan sevdicekle konuşuyorum hemde size yazıyorum :) sen napıyosun:)
Kz yollama der bana bilyrm sormak istmyrm o yuzden kuzum.d

Ahahahahaha tamam tanamm kııız o kdr ince detay sizin özeliniiizzz:KK53: Tööööövbe estağfirullaaah:KK53: Ayıp ayıp:oops:

Tinki vinkiiiii, dipsiiiii, lalaaaa, pooooo:KK53: Teletabiiiiiiiissss:KK53: Çocukkene ammada izlerdim kızzz.. Hoşgeldin buarada:KK19:

Hihihii ben en çok bebek vardı ya güneşte gülerdi onu severdimm:KK48::KK48:

.,

Ohh ne güzel canımm benimkinden birden mesajlar kesildi uyuyakaldı sanırım:KK60::oops:

bugun ilk gunu annem vala azck dertlıydı mutfak duzenlemeye vermsler:)
oy kiyamam :) iyidir yavrum yaa nobet tutmaktan iyidirr
Ahahahahaha tamam tanamm kııız o kdr ince detay sizin özeliniiizzz:KK53: Tööööövbe estağfirullaaah:KK53: Ayıp ayıp:oops:

Tinki vinkiiiii, dipsiiiii, lalaaaa, pooooo:KK53: Teletabiiiiiiiissss:KK53: Çocukkene ammada izlerdim kızzz.. Hoşgeldin buarada:KK19:
hahah saka kiiiz :KK48: ayipsiz demettt :p kiz o askerden gelmis ben onun suratinin heryerinden opmezmiyimmmm

askerini geldiginde oyle opmeyeni ben dusunemiyorumm :oops:

oy kiyamam :) iyidir yavrum yaa nobet tutmaktan iyidirr

hahah saka kiiiz :KK48: ayipsiz demettt :p kiz o askerden gelmis ben onun suratinin heryerinden opmezmiyimmmm

askerini geldiginde oyle opmeyeni ben dusunemiyorumm :oops:

E tutacaktır heralde kızzz anam bılemıom vala artk bende bıı ara gıdecem ıstanbula ıns

Back
X