2014 Yarenleri! :)

:KK53::KK53::KK53: afiyet olsuın hepsine :p:p

Yeşimmmmimmmcimm:oops:

Merhabaaa canım :) instgramda seni takip ediyorum valla becerikli hatunsun he :)

Kaçak gelin nerelerdesin yahu özlettin kendini :) Nasıslın balım:)

ben hiç yicek yollamadım da ballım annesi dolma börek falan yollamış ikram etmiş arkadaşlarına göz hakkı :) komutan yimesi için izin alması gerek senin sevdicekten :)

korkmaa kuzu 1haftaya herşey bitiyor veee rahat ediyorsun bebekim :) kendini motive et git :)
burdayım canım pek giremiorum askısı burdaydı bir haftadır :) gitti dün işte.. calısıyorum bende aynı hızla devam :) sen neler yapıyosun safak kaç :)

:oops::oops::oops: Duduştanda öperimmmmmmmm kızıııımmmm.. Ooofff ulen offf bal dudaklı aşkımı özledimmmmmmm:KK23: Ay neler diyorum ben böyleeeee:KK23: Utandımmmm:KK23:

Ben damlişkomun ne izlediğini bilmem mi yaaaa:KK59:
hahahahaha kiiiiz biz astik olayi abowwww cok ayupppp :KK48::KK48: bende operimmmm ahhhh affetmemmmmm gahahaha :oops::oops:

dudustan opsun gorekkkk yapan yok mu baska haha:KK48:

iyi ol guzelimmm :) valla havadis safagimiz eridi bitti onu bekliyoruzz oyle balimm sende varmi haberler

olur bebisimmm yazmam miii detayli detayliii anlatirim sana kusuuum :)
oh oh maşallah :) bizimde eriyor cok sukur iki bucuk ay kaldı :) sonra vur patlasın cal oynasın nişanımızda bütün bir yılın ceremesini atacagız insallah :)

Siz zaten 2 adanalı birbirinizi bulunnn beni unutunn:63: Belki bende gelicem adanayaaa nerden biliyonuzzz:63: Alla allaaaa.. Şurdada bi aydınlı yada denizlili yok heee:KK51:
Oyy kuzum keske gelsen kizzz super agirlarz valla direk kebaba adananin kebabi meshurda aklm yemege calsyr ya haha

oh oh maşallah :) bizimde eriyor cok sukur iki bucuk ay kaldı :) sonra vur patlasın cal oynasın nişanımızda bütün bir yılın ceremesini atacagız insallah :)
oo sizin de az kalmis yavrum yaa cok sevindimm :) ohh insallah nisaniniz da hazirmis daha ne isterki bi asker yareniiii :)

Benım yengem denizlili ha :) denizliye gelmstm ben bi ara aydınada geldm didime tatile :) ama seni Adanamıza beklerikkkkkkk
Valla mı kız? Neresinden denizlinin.. Çallılar fena olur heee:KK52: İnş çallı değildir.. Denizliye yolun düşerse gel gızz yanıma:KK19:
Hayatm 80 kusurdu :))) Göbüşü var biraz
Gecen sene cek cumhuryetıne gtmstı allahm dondugunde cocuk iğne iplik olmstu turkıyede gerı eskı haline dondu :)
Kızlar zayıflattı benı dıoo pislikkkkkkkkkkkkkkkkkk :)))
Yfff begeğimmmm banada bazen böyle şakalar yapıooo bnmkiii deli oluyooommm yaa :KK53: Ben deli oldukça manyağın hoşuna gidiyo dahada yükleniyoo:KK53:
Oyy kuzum keske gelsen kizzz super agirlarz valla direk kebaba adananin kebabi meshurda aklm yemege calsyr ya haha
Damlam sen kaç kilosun kız habire yemeklere dalıyosunnn:KK53:

Valla mı kız? Neresinden denizlinin.. Çallılar fena olur heee:KK52: İnş çallı değildir.. Denizliye yolun düşerse gel gızz yanıma:KK19:

Yfff begeğimmmm banada bazen böyle şakalar yapıooo bnmkiii deli oluyooommm yaa :KK53: Ben deli oldukça manyağın hoşuna gidiyo dahada yükleniyoo:KK53:

Damlam sen kaç kilosun kız habire yemeklere dalıyosunnn:KK53:
57 idim suan firlamsmdr moralm bozlmasn die dartlmyrm hastande dardi onmde ama dartlmyrm hahaha sen kac kilosn balim

Back
X