- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
Kz bz meyvenin icndeyz ormanda yasiyorm sanki ya portkl mandlna .d.d baska bsey gotrym diom ama ne.dNe seviyor onu götür kuzu :) hee buldum mevye götür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kz bz meyvenin icndeyz ormanda yasiyorm sanki ya portkl mandlna .d.d baska bsey gotrym diom ama ne.dNe seviyor onu götür kuzu :) hee buldum mevye götür :)
çabucak geçti valla hiç bişi anlamadık :) kuzum martın sonu burda işte inşallah :) saymaktan vazgevctim geçmiyor :) aramızda pek bişi yok ama :)
Kzzz bze gondermcn mi resmni ask olsnBurda paylasmam zaten bebegm özelden at sende
Kzzz bze gondermcn mi resmni ask olsn![]()
Kz bz meyvenin icndeyz ormanda yasiyorm sanki ya portkl mandlna .d.d baska bsey gotrym diom ama ne.d
Olur bak.bu kuzum iyi fkr mersi.d.dolsunn nolacak düşünüp götürmen önemli olan :) kendin kek yap götür ozaman balım![]()
MASSALLAH size kusum zeytn gozum benim:))Bunu dağıtıma geldiğinde evdeyken çekilmiştikkk aşkım benim yaa nasılda şaşkın çıkmııışşşEki Görüntüle 1372226 Duygu hanıııııım hadi sıra sndeeeee:)
Kuşuuuuummm sende atsanaaa ben seni çooook merak ediyorummmmmkimi görüyozzz![]()
Her batan güneş doğmaya mecburdurrr biticekkkk :)294 kuzu bzm off.gecmiooo yaaa su zaman![]()
Kuşuuuuummm sende atsanaaa ben seni çooook merak ediyorummmmm![]()
ben onu da kaldırdımgeçmiştir tabi kuzuu ah bizim askerde bayramda gelmişti gerçekten hemencik geçmiştiben şafak saymıyorum balım yaa şafak sayarım sayıyor :) ben saysam dediğin gibi geçmezdiiii
böyle kafam rahat
![]()
At kız banada özeldennn ben burda paylaştımm gittti :) silicem ama şimdi..Burda paylasmam zaten bebegm özelden at sende
Dogru:))Her batan güneş doğmaya mecburdurrr biticekkkk :)
Olur bak.bu kuzum iyi fkr mersi.d.d
At kız banada özeldennn ben burda paylaştımm gittti :) silicem ama şimdi..
Hahahhahahahahah tamam o zaman bebeğim benim
nasıl alıştılar mı falan dedi de bizimki sordu üzmüyor dimi kızı diyor![]()
:) olur kuzu hep ayni sey gotrmym kadncayiza dedm farkli.olsn.d.d:) ne demek canım birde poça falan ohhh mis :)
Bunu dağıtıma geldiğinde evdeyken çekilmiştikkk aşkım benim yaa nasılda şaşkın çıkmııışşş duygu hanıııııım hadi sıra sndeeeee:)