2014 Yarenleri! :)

Napaym ulan istnbulu izlyrm uzanms soba karsisnda mandalinami yiyorm gel buyur baby:) sen napiosn kuzucm pek iyi saylmam ama yaa sevdck isteykn ardi beni pek konsmdm hasta var die iki gun eljtrk kes olck.dedi bnde acele ettm.kapadm tamam diyp ya koskoca askeryede jenertor yokmu bn bseyck anlamadm:KK43:
ohh iyimiş kuzum bende de nescafe var latte sen de kop gel:KK48: eğer cep kullanıyorsanız kuzum şarj edemeyebilirim anlamında falan söylemiştir belki veya ne bileyim elektriksiz askeriye de sanmıyorum ki olsun:KK11:

Kızlar şu boğaz şişkinliğine ne iyi gelir ya yutkunurken canım çok acıyor dururken bile ağrıo:oops::mad:

ohh iyimiş kuzum bende de nescafe var latte sen de kop gel:KK48: eğer cep kullanıyorsanız kuzum şarj edemeyebilirim anlamında falan söylemiştir belki veya ne bileyim elektriksiz askeriye de sanmıyorum ki olsun:KK11:
Aynen tel icin dedi kuzu sarj edemem elktrk kesk 2gun kesk olcak dedi anlmdm kzz. Ay latteye baylrm ucark gelyrm.d.d haha

aynennn kuzum bişi olmaz sonradan geldi senin çılgın oldgun aklıma :-) çarşamba günü gitmeyi düşünüyom kuzu dişçiye gidiceğim erken biterse işim gidicem inşallah:)

Ne güzelll Allah böyle bitirmenizi nasip etsin inşallah:) kütahya'da sevdicek :)

oooo mersin bana baya uzakmış tatlım ama çağırma nezaketinde bulunduğun için çok teşekkür edrrimmm :)

ooyyy kuzu ne güzel geçmiştir o 1hafta :) şafak 97 tatlım :) sizin şafak kaç:)

Dunya kucuk annem belli olmaz :)

aynennn kuzum bişi olmaz sonradan geldi senin çılgın oldgun aklıma :-) çarşamba günü gitmeyi düşünüyom kuzu dişçiye gidiceğim erken biterse işim gidicem inşallah:)

Ne güzelll Allah böyle bitirmenizi nasip etsin inşallah:) kütahya'da sevdicek :)

oooo mersin bana baya uzakmış tatlım ama çağırma nezaketinde bulunduğun için çok teşekkür edrrimmm :)

ooyyy kuzu ne güzel geçmiştir o 1hafta :) şafak 97 tatlım :) sizin şafak kaç:)
Cilgin damla karsnzda haha.d gecms olsn baby neyn var disinin.s git kuzum bnde sevglyken bikac defa gttmde cok ceknrdm elim ayagma dolanrdi o zamanlar hey gidi gunler.d

Dunya kucuk annem belli olmaz :)

ahah:) doğru dedin kuzum inşlallah görüşrüz birgün :)

Cilgin damla karsnzda haha.d gecms olsn baby neyn var disinin.s git kuzum bnde sevglyken bikac defa gttmde cok ceknrdm elim ayagma dolanrdi o zamanlar hey gidi gunler.d

Sağol ballım :KK60:Tel tedavisi görüyorum kuzum dişimde yolunda gitmeyen bir durum oldu çarşamba günü dişimde çekilebilirrr:KK47::KK47:

Bende saymyrm oyi yapiyon tatlm sendn az biraz bnm sayi fene merk ettm bakmyrm sen dersen sendn hesaplrdm kendminkini die dayanamiomd.d. safk sayacnada elm gidio bakmyrm haha
Ay baktm ben şimdi 297ymiş kuzum :) 5 kasım sülüslüyüz biz :)

ahah:) doğru dedin kuzum inşlallah görüşrüz birgün :)

Sağol ballım :KK60:Tel tedavisi görüyorum kuzum dişimde yolunda gitmeyen bir durum oldu çarşamba günü dişimde çekilebilirrr:KK47::KK47:
Anladm kuzumm cok gecms olsn agirmaz.ama korkma ignelerle iyi uyusyr dis eti bnde dolgu fln yaptrmstm:)

Anladm kuzumm cok gecms olsn agirmaz.ama korkma ignelerle iyi uyusyr dis eti bnde dolgu fln yaptrmstm:)

anammmmm :-) uyuşa uyuşa bir kaldım zaten 1ay önce 20lik çektirdim ben kuzu şuan diş çektirmeyi hiç düşünmüyordum piyangodan çıktı hee :(

Back
X