2014 Yarenleri! :)

merhaba kızlar nasılsınız :) ben bayağı arayı açtım ama kullanamıyorum siteyi kiminle ne konuştuğumu karıştırıyorum :KK43: f

Çınar ağacının altında yakamda kırmızı karanfil olacak :KK8:
Tamam canımm 8deeeeeeee :KK37:

ahh sevdiceğim o kadar mesudum ki şuaaan :-)

Bir video geldi onu paylaşacam kuzuu :-)

hayy canım benim seni öpeceğimm:KK15::KK70::KK70:

sevdicekle mesajlaşırken telden giremedim kuzucummm.. evde elektronik aletlerde bana sıra gelmiyor :KK53: tablet babamda, masaüstü kardeşimde :KK53: beni mi özledinnnn :KK19:

ahaha ahh yavrumm sende benim gibisin :KK45: babam bilgisayarda, annemle kardeşim sırasıyla tablette :KK75: Allah'tan telefonlarımız akıllı yoksa hiç gelemicem buralaraa:KK34: eveetttt canımmm özledimmm tabikidiii:KK22::KK37:

ahaha ahh yavrumm sende benim gibisin :KK45: babam bilgisayarda, annemle kardeşim sırasıyla tablette :KK75: Allah'tan telefonlarımız akıllı yoksa hiç gelemicem buralaraa:KK34: eveetttt canımmm özledimmm tabikidiii:KK22::KK37:
,,

Ahahahha benim sevdicek arada diyor yiiieermm yiierim ahaha :oops:Gelse ben yicem çocuğuuuu :oops::oops:

seni yeni görüyorum ve yeni tanışıyoruz :) daha öncede geldim ben buraya ama muhabbetleri kaçırıyorum canım ya.. :KK43:

Aslında hep buralardayım canım:) denk gelemedik demekki :( çık çık gel neden kaçırıyon ki muhabbetleri :P

ya okuyorum tatlım da dahil oldum mu karıştırıyorum devamlı sayfa yenilemek gerekiyo öyle olunca da sinir oluyorum işte facede yada whatsappta grup kurmalıyız bence daha kolay olur :D

tek değilmişimm huhuhu :KK53: çok şükür iyiki telefonlar akıllı kuzucummm haklısın yoksa mümkün değil giremezdik akşamları,, sevdiceği beklerken girebiliyorum da whatsappta çevrimiçi olduğu anda benim telefonda bi tek whatsapp çalışıyorr :KK53: ben de seni özledimkiii napıyorsunnn ne ediyorsunnn

ya okuyorum tatlım da dahil oldum mu karıştırıyorum devamlı sayfa yenilemek gerekiyo öyle olunca da sinir oluyorum işte facede yada whatsappta grup kurmalıyız bence daha kolay olur :D

anladım canım haklısın o yüzden konuyu takip ediyorum mecbur yoksa unuturum :-) aynen canım ama çoğu kişi face kullanmıyor :( ama whtsapp mantıklı bir seçenek:)

tek değilmişimm huhuhu :KK53: çok şükür iyiki telefonlar akıllı kuzucummm haklısın yoksa mümkün değil giremezdik akşamları,, sevdiceği beklerken girebiliyorum da whatsappta çevrimiçi olduğu anda benim telefonda bi tek whatsapp çalışıyorr :KK53: ben de seni özledimkiii napıyorsunnn ne ediyorsunnn

:-) benm asker telefon kullanmıyor kii telefon anca kk girmek için kullanuyorum birde sosyal medya işte :-)
ooyyyy kuzum sarı şekerim :) napiiim işteyim bende 4te çıkıcam oyalanuyom burada :-)

anladım canım haklısın o yüzden konuyu takip ediyorum mecbur yoksa unuturum :-) aynen canım ama çoğu kişi face kullanmıyor :KK43: ama whtsapp mantıklı bir seçenek:)

:-) benm asker telefon kullanmıyor kii telefon anca kk girmek için kullanuyorum birde sosyal medya işte :-)
ooyyyy kuzum sarı şekerim :) napiiim işteyim bende 4te çıkıcam oyalanuyom burada :-)

kesinlikle whatsappta grup kurmalıyız böyle herkese zor oluyodur tek ben değilimdir muhakkak :D su duruma bı el atalım kızçeler ya :) senin askerin nerde canım tezkereye ne kadar var :)

anladım canım haklısın o yüzden konuyu takip ediyorum mecbur yoksa unuturum :-) aynen canım ama çoğu kişi face kullanmıyor :KK43: ama whtsapp mantıklı bir seçenek:)

aaa ben telefonunuz var zannediyordum bebeğimmm olsunn buna şükür :KK68: 4 te miii ne kadar erken çıkıyorsun sen öyle :KK53: ne işiymiş buuu :KK53:

Geldiğinde 5 aydır görüşmüyor olacaz dile kolay 5 ay :KK30: Öpcemm bırakmıcam offffffff :mad:

aboo çok olmuş canım :( bende en son yanına gittim Ekimde ozamandır ancaaa çarşıdan çarşıya görüşüyoruz sevdicekle zoordurrrr offf :( libodolar tavannn haydee :-)

kesinlikle whatsappta grup kurmalıyız böyle herkese zor oluyodur tek ben değilimdir muhakkak :D su duruma bı el atalım kızçeler ya :) senin askerin nerde canım tezkereye ne kadar var :)

kızçelerrrrrr duyunnn biziiii ahaliii whtspp grubu istiyokkk biz :P
Benim askerim kütahyada canım 96 gün kaldıı şükürler olsn:)
Senin askerin nerede :) şafak kaç:)

aaa ben telefonunuz var zannediyordum bebeğimmm olsunn buna şükür :KK68: 4 te miii ne kadar erken çıkıyorsun sen öyle :KK53: ne işiymiş buuu :KK53:

yok kuzuuu sokmadı askerliği uzamasın diyee :( sinir oluyorummm ama:mad:
Evett kuzu vardiyalı çalışıyorum ama bennn:KK34: cumartesi işe gelicem pffff:KK30:
Özel bir şirkette mikrobiyoloji labındayım :KK54: mikrop salarım her yereee:confused:

Ben çıkıyrumm şimdik kızçelerr öpüldünüzzz geleceğimmm :-)

Back
X