- 25 Aralık 2013
- 5.592
- 4.756
- 448
Akşam pek giremiyorum telefon donuyor saat ver ihihih![]()
Akşam 8de burda ol gülümm

burdayımmm fıstığımm sen nerdesinnn![]()
Akşam yoktun kuzumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam pek giremiyorum telefon donuyor saat ver ihihih![]()
burdayımmm fıstığımm sen nerdesinnn![]()
Akşam 8de burda ol gülümmbekeleyecem seni tatlııımmmm
Akşam yoktun kuzumm![]()
Akşam 8de burda ol gülümmbekeleyecem seni tatlııımmmm
Akşam yoktun kuzumm![]()
Çınar ağacının altında yakamda kırmızı karanfil olacak
Tamam canımm 8deeeeeeee![]()
sevdicekle mesajlaşırken telden giremedim kuzucummm.. evde elektronik aletlerde bana sıra gelmiyortablet babamda, masaüstü kardeşimde
beni mi özledinnnn
![]()
merhaba kızlar nasılsınız :) ben bayağı arayı açtım ama kullanamıyorum siteyi kiminle ne konuştuğumu karıştırıyorumf
Merhbaa canım :)
,,ahh sevdiceğim o kadar mesudum ki şuaaan
Bir video geldi onu paylaşacam kuzuu
hayy canım benim seni öpeceğimm
ahaha ahh yavrumm sende benim gibisinbabam bilgisayarda, annemle kardeşim sırasıyla tablette
Allah'tan telefonlarımız akıllı yoksa hiç gelemicem buralaraa
eveetttt canımmm özledimmm tabikidiii
![]()
seni yeni görüyorum ve yeni tanışıyoruz :) daha öncede geldim ben buraya ama muhabbetleri kaçırıyorum canım ya..![]()
,,
Ahahahha benim sevdicek arada diyor yiiieermm yiierim ahahaGelse ben yicem çocuğuuuu
![]()
ahh sevdiceğim o kadar mesudum ki şuaaan
Bir video geldi onu paylaşacam kuzuu
hayy canım benim seni öpeceğimm
ahaha ahh yavrumm sende benim gibisinbabam bilgisayarda, annemle kardeşim sırasıyla tablette
Allah'tan telefonlarımız akıllı yoksa hiç gelemicem buralaraa
eveetttt canımmm özledimmm tabikidiii
![]()
yihuhuhuhuuuulibido tavan yane
bende öpeceğim sevdiceğimiii
![]()
ya okuyorum tatlım da dahil oldum mu karıştırıyorum devamlı sayfa yenilemek gerekiyo öyle olunca da sinir oluyorum işte facede yada whatsappta grup kurmalıyız bence daha kolay olur![]()
tek değilmişimm huhuhuçok şükür iyiki telefonlar akıllı kuzucummm haklısın yoksa mümkün değil giremezdik akşamları,, sevdiceği beklerken girebiliyorum da whatsappta çevrimiçi olduğu anda benim telefonda bi tek whatsapp çalışıyorr
ben de seni özledimkiii napıyorsunnn ne ediyorsunnn
anladım canım haklısın o yüzden konuyu takip ediyorum mecbur yoksa unuturumaynen canım ama çoğu kişi face kullanmıyor
ama whtsapp mantıklı bir seçenek:)
benm asker telefon kullanmıyor kii telefon anca kk girmek için kullanuyorum birde sosyal medya işte
ooyyyy kuzum sarı şekerim :) napiiim işteyim bende 4te çıkıcam oyalanuyom burada![]()
anladım canım haklısın o yüzden konuyu takip ediyorum mecbur yoksa unuturumaynen canım ama çoğu kişi face kullanmıyor
ama whtsapp mantıklı bir seçenek:)
benm asker telefon kullanmıyor kii telefon anca kk girmek için kullanuyorum birde sosyal medya işte
ooyyyy kuzum sarı şekerim :) napiiim işteyim bende 4te çıkıcam oyalanuyom burada![]()
bende merak ettim valla ne iş olduğunu canım :)aaa ben telefonunuz var zannediyordum bebeğimmm olsunn buna şükür4 te miii ne kadar erken çıkıyorsun sen öyle
ne işiymiş buuu
![]()
Geldiğinde 5 aydır görüşmüyor olacaz dile kolay 5 ayÖpcemm bırakmıcam offffffff
![]()
kesinlikle whatsappta grup kurmalıyız böyle herkese zor oluyodur tek ben değilimdir muhakkaksu duruma bı el atalım kızçeler ya :) senin askerin nerde canım tezkereye ne kadar var :)
aaa ben telefonunuz var zannediyordum bebeğimmm olsunn buna şükür4 te miii ne kadar erken çıkıyorsun sen öyle
ne işiymiş buuu
![]()