2014 Yarenleri! :)

kızçelerrrrrr duyunnn biziiii ahaliii whtspp grubu istiyokkk biz :p
Benim askerim kütahyada canım 96 gün kaldıı şükürler olsn:)
Senin askerin nerede :) şafak kaç:)

Benim askerim kıbrısta canım daha 2 ay oldu gideli şafak karanlık...:(
2014 Yarenleri whatsapp grubu istiyoruz biz duyuyor musunuz kızçeler bu soruna bir çözüm bulalım hep bi elden sizcede mantıklı değil mii??? :KK9:

aboo çok olmuş canım :KK43: bende en son yanına gittim Ekimde ozamandır ancaaa çarşıdan çarşıya görüşüyoruz sevdicekle zoordurrrr offf :KK43: libodolar tavannn haydee :-)

Yaa mart sonunda gelecek yani 5 ay olmuş olacak aboooo :KK51: Nasıl çarşıdan çarşıya nerde yapıyorki askerliğini :KK28:

Biz onu dün @kamuhe bbeğimle knştk bu konuyu whatsap grubu diye bgn size sorucaktkk :) akşam herkes gelsin madem tkrr xanlandırallım :) verin bana numalarnzı özelden msjla bem kurayım yavaştan :)

Biz onu dün @kamuhe bbeğimle knştk bu konuyu whatsap grubu diye bgn size sorucaktkk :) akşam herkes gelsin madem tkrr xanlandırallım :) verin bana numalarnzı özelden msjla bem kurayım yavaştan :)
bizim gönüllerimiz bir tatlım ya ben büyük bir istekle özelden yazıyorum numaramı sana canım :)

kızçelerrrrrr duyunnn biziiii ahaliii whtspp grubu istiyokkk biz :p
Benim askerim kütahyada canım 96 gün kaldıı şükürler olsn:)
Senin askerin nerede :) şafak kaç:)

yok kuzuuu sokmadı askerliği uzamasın diyee :KK43: sinir oluyorummm ama:mad:
Evett kuzu vardiyalı çalışıyorum ama bennn:KK34: cumartesi işe gelicem pffff:KK30:
Özel bir şirkette mikrobiyoloji labındayım :KK54: mikrop salarım her yereee:confused:

ben de cumartesi çalışıyorum hihihi :KK53: amaaan tatlımm yapma öyle şeylerrrr mikrop istemiyoozz :KK53: iyi çalışmalar şekerimm çok çok öptüm seniii eve geçince de devammm bekliyorum bak :KK23:

bende merak ettim valla ne iş olduğunu canım :)

tatlımmm hoşgeldinn biz seninle tanışmadık dimi, ben yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma :oops:

tatlımmm hoşgeldinn biz seninle tanışmadık dimi, ben yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma :oops:[/QUOTE]

tanıştık canım 1 ay kadar önce ama ben arayı açtığım için tabiki kızmıyorum sana :)

aramız çok yakınmış tatlım benimle yakın olanları duyunca böylee seviniyorum işte bu süreçte dert ortağım olacağı için :)
Varız canm burda son 2014 yarenleri olrk 6 kişi falanız :) diğerleri üst dönemimiz :):):)

tatlımmm hoşgeldinn biz seninle tanışmadık dimi, ben yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma :oops:

tanıştık canım 1 ay kadar önce ama ben arayı açtığım için tabiki kızmıyorum sana :)[/QUOTE]

ama sen edirnedeymişsin ben seni nasıl unuturummm :KK51: kusuruma bakma şekerimm
hem sen niye arayı açtın bakıyımm :KK51:

Varız canm burda son 2014 yarenleri olrk 6 kişi falanız :) diğerleri üst dönemimiz :):):)
tanıştık canım 1 ay kadar önce ama ben arayı açtığım için tabiki kızmıyorum sana :)

ama sen edirnedeymişsin ben seni nasıl unuturummm :KK51: kusuruma bakma şekerimm
hem sen niye arayı açtın bakıyımm :KK51:[/QUOTE]
sende yanlıs hatırlamıyosam corludaydın canım :) kullanmak zor gelıyo işin özü :Ddevaölı yenile yap skılıyorum biz whatsapp grubu kurduk duha ile sohbet ediyoruz orda sen niye gelmiyosun bakiimm :KK42:

hem sen niye arayı açtın bakıyımm :KK51:
sende yanlıs hatırlamıyosam corludaydın canım :) kullanmak zor gelıyo işin özü :Ddevaölı yenile yap skılıyorum biz whatsapp grubu kurduk duha ile sohbet ediyoruz orda sen niye gelmiyosun bakiimm :KK42:[/QUOTE]

evet fıstığımm çorludayım.. tembellik yapmaa buralara da uğra :KK53: aa ne ara kurdunuz whatsapp falan yaaa bi tek benim mi haberim yokkk :KK53:

KIZLAAAARRR KIZLAAAAARRRRR :) WHATSAPPTAN GRUP KURALIM DİYORUZZZZ. Biz dün damloşla konuştuk bgn size söylicektiiik ki Meltem erken davrandı fikri attı ortaya ne dersiniiizzz :) grupta biz bize takılırızzz rahat rahatt oh miiss :) AKŞAM BANA NUMARALARINIZI BANA ÖZEL MSJ ATIN HEMEN GRUBUMUZU KURALIMMM:nazar::KK31::KK31::KK31:

KIZLAAAARRR KIZLAAAAARRRRR :) WHATSAPPTAN GRUP KURALIM DİYORUZZZZ. Biz dün damloşla konuştuk bgn size söylicektiiik ki Meltem erken davrandı fikri attı ortaya ne dersiniiizzz :) grupta biz bize takılırızzz rahat rahatt oh miiss :) AKŞAM BANA NUMARALARINIZI BANA ÖZEL MSJ ATIN HEMEN GRUBUMUZU KURALIMMM:nazar::KK31::KK31::KK31:

ben atıyorum şimdiii

Kızlar merhabalar.. Az önce okudum yazdıklarınızı.. Ben whatsapptan grup kurma taraftarı değilim açıkçası.. Burayı gerçekten sevdim:KK51: Konuşma konusunda bi sıkıtıda yaşamıyorum.. Oyüzden sizin kararlarınıza saygı duyarım tabikii ama ben kadınlar kulübünün 2014yareni olarak kalıcam:KK48::KK19::KK50::KK60: Öpüldünüz fıstıklar..

Back
X