- 10 Temmuz 2014
- 2.914
- 465
- 128
Ya zaten bana söyledi ya ben şok oldum dedim iki hafta oldu bu sms nasıl bitti? Zaten akşamları açıyor bilmiyorum uyuyorum diyip başkasıyla mı konuşuyor? Sordum zaten oda ona sinirlendi kimle konuşucam kimle konuşabilirim falan. Dünde telefon açıktı mesela 8 gibi whatsapptan yazmış ne yapıyorsun diye cevap attım bir daha girmedi whatsappa. 10a kadar açıktı telefon sonra kapandı. Baktım gece 2 de whatsapptan yazmış nöbete gittiğinde, uyumuşum diye. Ya kafam karıştı zaten benim açık açık konuşcam çünkü sinir oldum ben bakalım bugün ararsa her şeyi konuşcam.
tepkinde çok haklısın seni bastırmasına izin vermemelisin bence.. kendi hatalarını (hata derken başkasıyla konuşmaktan bahsetmiyorum tatlım yanlış anlama sana karşı davranışlarından bahsediyorum) üstünde baskı kurmaya çalışarak olağan görüntüsü çizmek istiyor olabilir.. tekrar bu konuları açman faydasız olucaktır, sana yine '' bana güvenmiyorsun dimi başkasıyla konuştuğumu düşünüyorsun dimi '' şeklinde tepki verebilir..
gerçekten çok sinir bozucu bi durum.. hani demiştin ya ondan ayrılmayacağımı biliyor benim sınırlarımı zorluyor diye.. bence seni kaybedebileceğini biraz biraz hissettirmen gerekiyor