2014 Yarenleri! :)

ayyy izin verirse komutanı kalırım valla bebeğimmmm:KK8: ama izin vermez evciye büyük ihtimalle.. belki ileriki zamanlarda:KK51:

ben çalışıpdurum bebeğim yaa bildiğin gibi:KK69: iş güç.. sen napan be yavrukuşşş:confused:

ivit kuzucukkkk halil iboma iyi baksınnnn:KK71:

olsun bebeğimm buna şükür valla :KK68: ayy ceyhunumdan haber geldiiiiii :KK60: bölük astsubayı izin vermiş Şubat başı diye izin almışş şimdi binbaşısına söyliycek onunla birebir çalışıyor binbaşımızın fikri önemliii ondan da oluru alırsakk oldu bu iş kızlarrrr çok şükür Rabbim e :KK68:

kızlaaaar an itibariyle çarşıdan gelmişş, biletlerimi almışş bulunmaktayımmmmmm:KK23: ayyyyyy hala inanamıyorum ben yaa gidicek olmamaaa:KK68: o otobüse binipte burdur otogarına inmedende inanamıycam sanırım :KK73:

ayyy seni yerimm yaaa bennnn :KK15:

:KK71:
olsun bebeğimm buna şükür valla :KK68: ayy ceyhunumdan haber geldiiiiii :KK60: bölük astsubayı izin vermiş Şubat başı diye izin almışş şimdi binbaşısına söyliycek onunla birebir çalışıyor binbaşımızın fikri önemliii ondan da oluru alırsakk oldu bu iş kızlarrrr çok şükür Rabbim e :KK68:

ayyy seni yerimm yaaa bennnn :KK15:
Ayyyy allahıma çooook şülür çok sevindm gıstııııkkk:KK50: Bugün harika bi güüüün

Bendede oluyo o bebeğim birisi askerine kavuşucal olduğu zmn havalara uçuyorum sanki kendim görüşücek gibi:KK71:Birisi üzüldüğü zmnda üzülüyorummm:KK43: Değişik bi atmısferrr:KK53:
yaşamakta olduğumuz psikolojiden olsa gerek :KK53:
gözümüz aydın olsun gayafayı yimiş bulunmaktayık :D

Eve gidince bakıcam gardırobuma bebeğimmmm:KK19: Havalarda çok soğuk anacım yaa ince bişi giyilmiyooo menim totom üşüyooo:KK53: Ni giysem acebaaaao_O Güzel olmam lasııııımmmm aşkım görücek beniiiiiiiii:KK45:

ayy beni bile heyecan sardı kızzz gardrobumu yenileyesim varrr :KK53: imkanlar kısıtlı bu sıralar inşallah ay sonu ciciler alırım yeni :KK53: elbise giydirirse eğer elbise çizme süper olurrr :KK23: bir de tayt çizme üste de salaş kazak saçlar dağınık açık misss gibi bi parfümm oh ohh :KK23:

yaşamakta olduğumuz psikolojiden olsa gerek :KK53:
gözümüz aydın olsun gayafayı yimiş bulunmaktayık :D
Haydi bre pehlivaaaaaan:KK53: Sigortalar gitti gitti:KK53:
ayy beni bile heyecan sardı kızzz gardrobumu yenileyesim varrr :KK53: imkanlar kısıtlı bu sıralar inşallah ay sonu ciciler alırım yeni :KK53: elbise giydirirse eğer elbise çizme süper olurrr :KK23: bir de tayt çizme üste de salaş kazak saçlar dağınık açık misss gibi bi parfümm oh ohh :KK23:
İvit babyyy ne giyceğimi ayarladımmm:oops: Benim herif öyle tayta izin vermiyo bebiş elbiseyide giymek istemedim çnkü yol çekicrm sonuçta rahatta olmam lazımmm:KK51: Gömlek pantolon ve çizmeeeeee üzerinede trençkottt giyiceeeeemmmm:KK23: Hepsini denedim güzel olduu okiiiyyy didim:oops: Saçları salıcammm, makyajda yaptımmıydııı bu iş temammmm:KK48: Ay şaka maka gidiyorum ben yaaa:D

kuzzzuuummm nasıl oldunuz ?

Yavrumm berbatızz yaa sesi soluğu çıkmıyor telefonda kapalı bilmiyorum ne hissedeceğimi şaşırdım :(
İnşallahhh kuzum çok çok güzel haberlerini bekliyorum:))

hmmm anladım tatlım:) komutannna iyi baksın ozaman canım :p hehehe:)

zor işler kuzu seninki dua etmekten ve gelmesini beklemkten başka bir şey yok gibi :KK43:

Gelse daha kötü olacak her şey bilmiyorum :(

Haydi bre pehlivaaaaaan:KK53: Sigortalar gitti gitti:KK53:

İvit babyyy ne giyceğimi ayarladımmm:oops: Benim herif öyle tayta izin vermiyo bebiş elbiseyide giymek istemedim çnkü yol çekicrm sonuçta rahatta olmam lazımmm:KK51: Gömlek pantolon ve çizmeeeeee üzerinede trençkottt giyiceeeeemmmm:KK23: Hepsini denedim güzel olduu okiiiyyy didim:oops: Saçları salıcammm, makyajda yaptımmıydııı bu iş temammmm:KK48: Ay şaka maka gidiyorum ben yaaa:D
ahanda kızımız hazır o gömleğin son düğmelerine kadar kapalı olsun bak :D
bideeeeee bu soğukta kıçın doncak gömlekle balımmmmm :D

Selam kzlar napıosnz bakalm 2 gundur uyku duzenm bozuldu basm agrıdı gun boyu ilaç içtim smdı. Az öncede dişçiden geldm 20 liklerimi gösterdm biri gömülü ve yana dogruyms artk ıns daha fazla ckmaya calsmaz :) doktor cıkacak yerı yok kalmams ılerde belkı amelıyat olur . of su dıs olaylarınıda hıc sevmıyrm

Selam kzlar napıosnz bakalm 2 gundur uyku duzenm bozuldu basm agrıdı gun boyu ilaç içtim smdı. Az öncede dişçiden geldm 20 liklerimi gösterdm biri gömülü ve yana dogruyms artk ıns daha fazla ckmaya calsmaz :) doktor cıkacak yerı yok kalmams ılerde belkı amelıyat olur . of su dıs olaylarınıda hıc sevmıyrm
selamm canım aynı kaderi yaşıyoruuz ne yazıkkiii şu 20lik beni 1 haftadır beni mahvetti çekilmesi lazım kara kara düşünüyorum nasıl çektircemmm :(

ayyy izin verirse komutanı kalırım valla bebeğimmmm:KK8: ama izin vermez evciye büyük ihtimalle.. belki ileriki zamanlarda:KK51:

ben çalışıpdurum bebeğim yaa bildiğin gibi:KK69: iş güç.. sen napan be yavrukuşşş:confused:

ivit kuzucukkkk halil iboma iyi baksınnnn:KK71:

Tatlı götürsün çarşıdan gelince yavrum hihihi=))) Sağsalim gidip gelmek nasip olsun yavrucumm kaçta otobüsün:)

Heyooo toprammm burda olmaya çalışıyorummm :KK49::KK49:

Bir karşılaşamadık be kuzum :(

Yavrumm berbatızz yaa sesi soluğu çıkmıyor telefonda kapalı bilmiyorum ne hissedeceğimi şaşırdım :KK43:

Gelse daha kötü olacak her şey bilmiyorum :KK43:

ahh ahh salvomm güzellll düşünn:) nasıl geçti günün bakalım:)

anneeemmm kuzummm bende çektirdimmm ki 20lik :( Allah yardımcın olsunn :( zor iş diş işi :((

Back
X