- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Bendede oluyo o bebeğim birisi askerine kavuşucal olduğu zmn havalara uçuyorum sanki kendim görüşücek gibişuraya bak yaaaa senden çokkk biz heyecan yapıyoruzzzzzinşalllllllaaaah balımmmmm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede oluyo o bebeğim birisi askerine kavuşucal olduğu zmn havalara uçuyorum sanki kendim görüşücek gibişuraya bak yaaaa senden çokkk biz heyecan yapıyoruzzzzzinşalllllllaaaah balımmmmm
![]()
ayyy izin verirse komutanı kalırım valla bebeğimmmmama izin vermez evciye büyük ihtimalle.. belki ileriki zamanlarda
ben çalışıpdurum bebeğim yaa bildiğin gibiiş güç.. sen napan be yavrukuşşş
ivit kuzucukkkk halil iboma iyi baksınnnn![]()
kızlaaaar an itibariyle çarşıdan gelmişş, biletlerimi almışş bulunmaktayımmmmmmayyyyyy hala inanamıyorum ben yaa gidicek olmamaaa
o otobüse binipte burdur otogarına inmedende inanamıycam sanırım
![]()
insallahhh senden de guzel haberler gelirrr yesimimmm :)
siz daha cicisiniz kusuuum dusunmem mi hic canlarim benim :)
Ayyyy allahıma çooook şülür çok sevindm gıstııııkkkolsun bebeğimm buna şükür vallaayy ceyhunumdan haber geldiiiiii
bölük astsubayı izin vermiş Şubat başı diye izin almışş şimdi binbaşısına söyliycek onunla birebir çalışıyor binbaşımızın fikri önemliii ondan da oluru alırsakk oldu bu iş kızlarrrr çok şükür Rabbim e
ayyy seni yerimm yaaa bennnn![]()
Ayyyy allahıma çooook şülür çok sevindm gıstııııkkkBugün harika bi güüüün
Eve gidince bakıcam gardırobuma bebeğimmmmevet bebeğimmm çok şükürrrayyy seni yerim ne giyceksin
![]()
yaşamakta olduğumuz psikolojiden olsa gerekBendede oluyo o bebeğim birisi askerine kavuşucal olduğu zmn havalara uçuyorum sanki kendim görüşücek gibiBirisi üzüldüğü zmnda üzülüyorummm
Değişik bi atmısferrr
![]()
Eve gidince bakıcam gardırobuma bebeğimmmmHavalarda çok soğuk anacım yaa ince bişi giyilmiyooo menim totom üşüyooo
Ni giysem acebaaaa
Güzel olmam lasııııımmmm aşkım görücek beniiiiiiiii
![]()
Heyooo toprammm burda olmaya çalışıyorummmheyyoooo toprrrammm kayıpplardasınnn =)
Haydi bre pehlivaaaaaanyaşamakta olduğumuz psikolojiden olsa gerek
gözümüz aydın olsun gayafayı yimiş bulunmaktayık![]()
İvit babyyy ne giyceğimi ayarladımmmayy beni bile heyecan sardı kızzz gardrobumu yenileyesim varrrimkanlar kısıtlı bu sıralar inşallah ay sonu ciciler alırım yeni
elbise giydirirse eğer elbise çizme süper olurrr
bir de tayt çizme üste de salaş kazak saçlar dağınık açık misss gibi bi parfümm oh ohh
![]()
kuzzzuuummm nasıl oldunuz ?
İnşallahhh kuzum çok çok güzel haberlerini bekliyorum:))
hmmm anladım tatlım:) komutannna iyi baksın ozaman canımhehehe:)
zor işler kuzu seninki dua etmekten ve gelmesini beklemkten başka bir şey yok gibi![]()
ahanda kızımız hazır o gömleğin son düğmelerine kadar kapalı olsun bakHaydi bre pehlivaaaaaanSigortalar gitti gitti
İvit babyyy ne giyceğimi ayarladımmmBenim herif öyle tayta izin vermiyo bebiş elbiseyide giymek istemedim çnkü yol çekicrm sonuçta rahatta olmam lazımmm
Gömlek pantolon ve çizmeeeeee üzerinede trençkottt giyiceeeeemmmm
Hepsini denedim güzel olduu okiiiyyy didim
Saçları salıcammm, makyajda yaptımmıydııı bu iş temammmm
Ay şaka maka gidiyorum ben yaaa
![]()
ahhh güzelimmm yaaaYavrumm berbatızz yaa sesi soluğu çıkmıyor telefonda kapalı bilmiyorum ne hissedeceğimi şaşırdım
Gelse daha kötü olacak her şey bilmiyorum![]()
selamm canım aynı kaderi yaşıyoruuz ne yazıkkiii şu 20lik beni 1 haftadır beni mahvetti çekilmesi lazım kara kara düşünüyorum nasıl çektircemmmSelam kzlar napıosnz bakalm 2 gundur uyku duzenm bozuldu basm agrıdı gun boyu ilaç içtim smdı. Az öncede dişçiden geldm 20 liklerimi gösterdm biri gömülü ve yana dogruyms artk ıns daha fazla ckmaya calsmaz :) doktor cıkacak yerı yok kalmams ılerde belkı amelıyat olur . of su dıs olaylarınıda hıc sevmıyrm
ayyy izin verirse komutanı kalırım valla bebeğimmmmama izin vermez evciye büyük ihtimalle.. belki ileriki zamanlarda
ben çalışıpdurum bebeğim yaa bildiğin gibiiş güç.. sen napan be yavrukuşşş
ivit kuzucukkkk halil iboma iyi baksınnnn![]()
Heyooo toprammm burda olmaya çalışıyorummm![]()
Yavrumm berbatızz yaa sesi soluğu çıkmıyor telefonda kapalı bilmiyorum ne hissedeceğimi şaşırdım
Gelse daha kötü olacak her şey bilmiyorum![]()
Selam kzlar napıosnz bakalm 2 gundur uyku duzenm bozuldu basm agrıdı gun boyu ilaç içtim smdı. Az öncede dişçiden geldm 20 liklerimi gösterdm biri gömülü ve yana dogruyms artk ıns daha fazla ckmaya calsmaz :) doktor cıkacak yerı yok kalmams ılerde belkı amelıyat olur . of su dıs olaylarınıda hıc sevmıyrm
selamm canım aynı kaderi yaşıyoruuz ne yazıkkiii şu 20lik beni 1 haftadır beni mahvetti çekilmesi lazım kara kara düşünüyorum nasıl çektircemmm![]()
anneeemmm kuzummm bende çektirdimmm ki 20likAllah yardımcın olsunn
zor iş diş işi
(