- 10 Aralık 2013
- 2.287
- 327
- 373
Belki uzmesn senide diye tatln yokla agzini igce
Bir hafta ortalrca olmicak. Bakalım ararsa konusmam lazim detaylı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki uzmesn senide diye tatln yokla agzini igce
Kusumm sifreli konusmyrz ya whatspta toplu konsma yapyrz ya ordan yazdm bi pofudk vardi kmse yktu topigede yazdk kmse.yoktu bzdn baska syrz sansmza kmse gelmyr ne kdar sanslyz falan die sakalsyrdk haha ykaa sifreli knsmtrz balim:))Sağol bitanmmmm aminnnnnKızzzzzz siz pofudukla ne konuşuyosunuz öyle şifreli şifreli
Hiç bişi anlamadım.. Toplm içinde şifrelî konuşulmaz çok ayıp
![]()
Aynen tatlm sakin konus ama ha:)Bir hafta ortalrca olmicak. Bakalım ararsa konusmam lazim detaylı
Uykucu şîrinnnnnÇocuklar gibi öğle uykusuna yatıyosun ya seeeen
Bebeğimmmmm rüya gibi geçtiiiiiŞimdi evdeyim soyundum polarlarımı geçirdimmm yatmaya hazırlanıyorum.. Yorulmuşum kuşum yaaa uykusuzlukta var.. Sen napan bomcuk gözüm?
Anladım beybi şaka yapıyorum zateeeennn:) sana takılmayı seviyorum ben:) damla kız aklıma ne geldi.. Merveyle konuştun mu hiç? Naptı acaba barıştı mı ki sevdiceğiyle?Kusumm sifreli konusmyrz ya whatspta toplu konsma yapyrz ya ordan yazdm bi pofudk vardi kmse yktu topigede yazdk kmse.yoktu bzdn baska syrz sansmza kmse gelmyr ne kdar sanslyz falan die sakalsyrdk haha ykaa sifreli knsmtrz balim:))
Bilyorm tatlm takil bana hayatni yasa hahaha :)) ya kuzu bende onu cok merk edyrm baya oldu gelmyr gormuyorm inssallah barsmstr yaAnladım beybi şaka yapıyorum zateeeennn:) sana takılmayı seviyorum ben:) damla kız aklıma ne geldi.. Merveyle konuştun mu hiç? Naptı acaba barıştı mı ki sevdiceğiyle?
Biraz daha agir konusim herkez gelsn![]()
kız whatsappta da az önce sap gibi ikimiz vardık da kızlara hayıflanıyorduk annemm üzerine alınma sakın nasılsın bakiyimm? haha yok kız Damla topa koyacaklar beni yoksaSağol bitanmmmm aminnnnnKızzzzzz siz pofudukla ne konuşuyosunuz öyle şifreli şifreli
Hiç bişi anlamadım.. Toplm içinde şifrelî konuşulmaz çok ayıp
![]()
Ahahahaha çok tatlısın yaaaKız ben cok severm uykuyu benımkı sınırlenıo anca uyu sen dıyo :))) ben kreste calısıodum bı ara uyku saatı vardı 12 3 arası cocukların yanına sokulurdum bende anında sızardım :)))
Bende tirstm azcik.d.dkız whatsappta da az önce sap gibi ikimiz vardık da kızlara hayıflanıyorduk annemm üzerine alınma sakın nasılsın bakiyimm? haha yok kız Damla topa koyacaklar beni yoksa![]()
Yok kız şaka yapıorum damlaya takılıyım didim, hayatımı yaşiyim didimkız whatsappta da az önce sap gibi ikimiz vardık da kızlara hayıflanıyorduk annemm üzerine alınma sakın nasılsın bakiyimm? haha yok kız Damla topa koyacaklar beni yoksa![]()
sustık hadi tıpBende tirstm azcik.d.d
ayy anneem kurban oluruumm süper yaaaaa çok sevindiimm vallahi Allah daim etsin, iyiyim canişkosu bizimki de izine gelecek sanırımYok kız şaka yapıorum damlaya takılıyım didim, hayatımı yaşiyim didimBen çok iyiyim allaha şükür fıstığım bugün aşkitoyu ziyarete gittim çarşı izninde beraberdikkk burdurdaaa
Sen nasılsınnnn?
Sağol bebeğimmmmm amiiinnnn.. Ooohhh harika bebeğimmmmsustık hadi tıp
ayy anneem kurban oluruumm süper yaaaaa çok sevindiimm vallahi Allah daim etsin, iyiyim canişkosu bizimki de izine gelecek sanırım![]()
Ahahahaha çok tatlısın yaaaSeninki uyumayı sevmiyosa ilerde çekiceğin var bebeğim
Onu uyumaya alıştıramazsan sabahın en tatlı uyku vakitinde her an uyandırabilir seni
Benimki kaçta yatarsa yatsın saat 7.30-8de uyanıyo yaaa.. Allahtan bnî hemen uyandırmıyo ama 09.30 oldu mu bulaşmaya başlıyo pis manyak
Ayyy keşke burda olsada uyutmasa beni
![]()
amiin amiinnn kuzummmmm çok şükürrrSağol bebeğimmmmm amiiinnnn.. Ooohhh harika bebeğimmmmkavuşalım svdiceklerreeee
![]()
HihihihihiKuzum benımkı de gece kusu ya sabaha kadar oturur oglene kadar yatar .. yanı uykuyu cok da sevmez hanı gec yatsa sabah kaldrrm onu zorla :))) zaten bana dıo ben sana karısıomuyum aksam yatarken gorursun aksam senı uyutrsam neyım ben derdı hep ama ben sızardm bıldıgın :)) Yılbası gunu arkadaslara gttk ben koltukta sızmısım saat 12 olmus su kızı uyandrn len uyuyarak gırmesın dıdıler de uyandm o ara bı :)) Bana hep ınsallah cok uyuyan bebegn olur yoksa poku yersın dıolaaa :)) napaym cok sevıooom uykuyu ask yasıoz onla bız :)
HihihihihiUykuyla aşkınız daim olsun bebişşşş.. Bebişinde sana çeksin uykucu şirine olsun işşallahhhh
Bu kdr uyku muhabetine ben uykuya geçiyorummm.. Yarın konuşuruz güzellik.. Öpüldün
![]()
iyiyim kuzuum cok sukurr sen nasilsin :)Hoş buldum demetimmm:) nasilsn
Aynen tatlm sakin konus ama ha:)