2014 Yarenleri! :)

Kolonyayla kaşlarının arasına masaj yap kuşum
Kendim yapınca güzel olmuyo gel sen yap bana masaj:rolleyes:
Yeşocuuuun yer seni :KK19: 1 gün görüşmek rahatlattı mı yoksa sizi kötü mü etkiledi bebeğimmm
Rahatlattı çooook şükür bitanem.. Sadece o gün çağlarto gözyaşı döktü ayrılması zor geldi ama ertesi gün bişicik kalmadı:confused: Şimdi yine özledimkiiii.. Tadına doyum olmuyooo aşk'ın:KK37:

Rahatlattı çooook şükür bitanem.. Sadece o gün çağlarto gözyaşı döktü ayrılması zor geldi ama ertesi gün bişicik kalmadı:confused: Şimdi yine özledimkiiii.. Tadına doyum olmuyooo aşk'ın:KK37:
Vuhuuuuuuuuuu aç kollarınıı geleyommmmm

Bebeğimmmm yani yine görüşmek bi nebze olsun rahatlatır dimi :KK51: Çünkü bize diyorlarki alıştınız beklemeye kavuşmak pek iyi gelmez sonra zor gelir diyorlarrrr beni sinir ediyolarrr :KK62: Ahhhh aşka doyulur muuu

Bebeğimmmm yani yine görüşmek bi nebze olsun rahatlatır dimi :KK51: Çünkü bize diyorlarki alıştınız beklemeye kavuşmak pek iyi gelmez sonra zor gelir diyorlarrrr beni sinir ediyolarrr :KK62: Ahhhh aşka doyulur muuu
Hiçte bilenekkk çok biliyomuş onlaaar:KK53: İlk ayrılırken biraz kötü oluyo bebeğimm vedalaşma anı.. snra tekrar adapte oluyo insan.. Gördüğün kar kalıyo:KK51:
Ağrıyıpduruplarrrr böyle mi deniyordu :oops::KK23:
ah guzzum senin bilekleeen ağrıyıpdurumuuu:KK48:

Kimisi öyle oluyo kimisi böyle oluyo bebeğim.. Onun yaşadığı ortam çoooook zor.. Allah sabır selamet versin:KK43: Sana daha çok iş düşüyo.. O bi adım geri duruyosa sen 2 adım ona git bence..
cok cirpindim tatlım ama olmuyo..Perşembe den beri aramiyo bni..gunde iki msj o kdr. .artik ustune gitmemeye karar verdim bnde..yapabileceğim bisey yok malesef

Güzellikler ben yatem gari başımın ağrısı kötü:( uyuyimde yarına enerji topliyim.. Öpüyorum hepinizi tek tek:) iyi geceler fıstıklar..

cok cirpindim tatlım ama olmuyo..Perşembe dem beri aramiyo bni..gunde iki msj o kdr. .artik ustune girmemeye karar verdim bnde..yapabileceğim bisey yok malesef
KuUcum beniiiiiim:( ozmn uzaklaş bebeğim.. Çok üstüne düşme.. Kaçan kovalanır dedikleri harbi doğru.. Bu süre zarfında hem sen kafanı toplarsın hemde o kıymetini anlar:KK51: İnşallah en kısa sürede aşk dolu dakikalar yaşarsınız bebeğimmmm, bu limonilik ortadan kalkar:KK51:

Back
X