- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.961
ben senden kopya çekeceğimmm
sizin mesafe varmış ama, biz aynı ildeyiz, onlar 20 dklık bi ilçeden gelecekler
ben her hafta mutlaka uğruyorum orayaen çok da pazar günü açık büfe kahvaltılarını seviyorum yaa gerçi uzun zamandır gitmedim, haftaiçi ankarada oluyorum hep, gözümde tutuyor o yuzden
ben senden kopya çekeceğimmm
sizin mesafe varmış ama, biz aynı ildeyiz, onlar 20 dklık bi ilçeden gelecekler
3. sınıfım ben
Aaa şuna bak sensin kanki deseydinGerçi bu erkekler çok tuhaflar bazen hoşlandıkları ama reddedileceğini düşündükleri içinde böyle konuşabiliyorlar
kahvaltısını hiç denemedim denemek lazımbende seviyorum orayı güzel bi ortamı var :)
iyiymiş o zaman sizin, bizimki 6 saate yakın :2: söz ne zaman bu arada
bizim whatsap da grup konuşmamız var da konsere gitmiş onu söyledi bende bide bi arkadaşım daha iyi eglenceler dedik, saolun kankiler demişeyvallah biradewr diyecektim de ayıp olmasın diye sustum
Deseydin keşke bence cuk otururdu
Aaa o daa :) yoksa sınıf arkadasın mıı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
açık büfe oluyor kahvaltısı, saat 9 dan 2 ye kadar aralıksız yemek yiyorsuntam benlik
belli değill
onun seviyesine inmem ben
gerçi iyi oldu ya çocugun böyle demesi, yoksa arkadaşlarım bizi evlendirmişlerdi bilebenim dah ayrıldıgımdan emin olamadıgım bir sevgilim var oysa ki :26:
olabilir tanıdık biri belki dee :)
Kızceler 5 yıldır bu anı bekliyorum
Agustos veya eylulde isteme-soz-nisan olsun istiyordum
Kuzenimin esi hamile napacagimi sasirdim
Evlenmeden once hamile kaldigi icin net bisey de soylemiyolar herkes anladi ama daha erken dogum yalanina gitmeye calistiklari icin dogum ekimde diyolar
Ama agustosta ya da eylulde olacak
Ee ben napacagimdogum oncesi kizin agzi burnunda olur yengemgil yardima gider gelemezler dogum sonrasi da bebek yeni dogdugu icin gelemezler herkes bebek gormeye gider fln
Ben napayim
Agustostan once okulum var olmaz ve eylulden sonra da olmaz
Ekim-kasim da olmazoff
Olabilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evlenmeden once hamile kaldigi icin net bisey de soylemiyolar herkes anladi ama daha erken dogum yalanina gitmeye calistiklari icin dogum ekimde diyolar
Ee ben napacagimdogum oncesi kizin agzi burnunda olur yengemgil yardima gider gelemezler dogum sonrasi da bebek yeni dogdugu icin gelemezler herkes bebek gormeye gider fln
Ben napayim
Ekim-kasim da olmazoff
aaa o kötüymüş işte :2: hazırlıklar da zor ilerler öyle belli olmayınca :26:
ağustostan önce hiç boş bi zaman yok mu benim de okul var ama araya sıkıştırdık öyle bişeyler yapsanız :26: doğum yaklaşınca zor olur tabi onun daha çok ihtiyacı olur yardıma
Ben napayim
Ekim-kasim da olmazoff
2ye kadar ve açık büfeçok iyiymiş hemen denemeliyim geç uyanma sorunum var da 2ye kadar olmasına sevindim
Aynen bir yönden de iyi olmuş ayın 7sinden beri ses valla ne diyeyim ki iyice abarttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?