Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

olur ki kuzum ekimde, kasımda neden olmasın, hem "kasımda aşk başkadırr"

eveet

ama zaten olursa ağustosta olabileceği için zamanım bol

Ya ekim ayını sevmiyorum kasım ayını da cünkü kardesimin vefat yıldönumu oldgu icin acıkcası kasım ayina yakın olsun istemiyorum yani ekim-kasım-aralık olsun istemiyorum

Olmuyo malesef okulum var agustos ortasina kadar ya off
Erken dogum diyecez diye bana kesin tarih de vermiyorlar
Soruyorum dogum be zaman kacamak cevaplar veriyorlar deli olacagim
Sevgilimle uzun zamandir bunun hayalini kuruyorduk ya

okuldan sonrası için hemen bi tarih belirleyin bence size de yardımcı olacak birileri mutlaka olur yani, söze nişana da gelmemezlik yapacağını sanmıyorum kimsenin :26: zor bi durum gerçekten :26:

bende en kısa zamanda seyirin kahvaltısını deniyorum o zaman

okuldan sonrası için hemen bi tarih belirleyin bence size de yardımcı olacak birileri mutlaka olur yani, söze nişana da gelmemezlik yapacağını sanmıyorum kimsenin :26: zor bi durum gerçekten :26:

Sagolun kizlar ya biz tarhi belirlemistik zaten 20 eylul nişan olacak diye
Dogum tarihini soylemiyorlar evlenmeden once hamile kaldigini ben biliyorum ama benim bilmedigimi sanip kivirmaya calisiyolar
Ben de deli oluyorum
Benim tahminime gore dogum agustos sonu ya da eylul bası
Oyle olursa ben yandim iste
20 eylule kuzenimin ailesi gelebilir mi bilmiyorum bebein 40 i cikmis olmaz hem

bende en kısa zamanda seyirin kahvaltısını deniyorum o zaman

dene mutlaka bikaç hafta içinde bi pazar bende orada olacagım belki karşılarşırız o zman

kuzenin gelemese de ailesi gelir bence, sonuçta bi gece degil mi, bebege annesiyle babası bakıverir

onlar da gelmesin canım aa okul zamanı olduğu için benim kuzenlerim gelemeyecek mesela :26: ama ertelemek istemedik yine de

dene mutlaka bikaç hafta içinde bi pazar bende orada olacagım belki karşılarşırız o zman

kuzenin gelemese de ailesi gelir bence, sonuçta bi gece degil mi, bebege annesiyle babası bakıverir

Kuzenimgil gelmesin o zaman ya ailesi gelsin

onlar da gelmesin canım aa okul zamanı olduğu için benim kuzenlerim gelemeyecek mesela :26: ama ertelemek istemedik yine de

Gelmesinler madem napayim
Bencil olayim biraz

Kuzenimgil gelmesin o zaman ya ailesi gelsin

Gelmesinler madem napayim
Bencil olayim biraz

özel birgun bu sonuçta, gelmeleri lazım yani, sıkıntı olmaz diye umuyorum ben :26:

karşılaşırız belkiii sen nerden geliyosun ankaraya ?

ben sakaryadan geliyorum salı sabah gelip çarşamba akşam dönüyorum normalde ama bi ara haftalık kaçamak yapacagım ben, arkadaşlarımla doyasıya vakit geçirmeyi özledim

Sonra biz burda nurdan bekleyelim

zor oluyodur öyle sürekli gelip gitmek :26: kaçamağı haketmişsin bencede gelip biraz kalmalısın

bence de öyle ol senin hayallerin sonuçta senin mutluluğun ben olsam ertelemezdim ama illa onları da görmek istiyosan bişey diyemem :26:

Valla canım gün senin günün bence söz konusu kuzenin bile olsa erteleme yan yatar çamura batar sonra yap zamanında sen

Gelebilen gelsin o zaman napalim
Gerci yengem bana ölürr mutlaka yanında olmak ister oy oy oy
Yapacak bir sey yok artık ya bana dogum gununu soylerler ya da kendileri bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…