Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Olmadı tehdit et işte böyle Yahu bir gün değil mi geliversin ne olacak kuzenin gelmesin:26:

gelmelerinde de bi sorun olacağını sanmıyorum ben kuzenin gelemese de ailesi gelir bence sen için rahat bi şekilde tarihi belirlemelisin

Kuzenimgilin yasadigi sehirle benim sehrim arasinda 9-10 saat var
İste dogumdan once ucaga binemezler
Dogum sonra gelmeleri daha buyuk ihtimal
Dogum ne zaman olacak aceba :44:

Sonra biz burda nurdan bekleyelim

gündüzleri toplantıda oluyorum ama o yuzden de akşamları arkadaşlarımı kısıtlı zamanda görebiliyorum ancak :26:

hem bu konuyu daha önce konuşmuştuk ya bebegim, haftada 2 gün kaçamak yapabilirdim hani

zor oluyodur öyle sürekli gelip gitmek :26: kaçamağı haketmişsin bencede gelip biraz kalmalısın

ankaradan pek hoşlaşmadıgım için gidip gelmeyi kendim seçtim aslında da yorucu oluyor işte orası doğru

bide sevgilim burada diye gidip gelmeyi de istemiştim, ee artık o da yok sayılır, sanırım bi süre orda kalmak en güzeli

Gelebilen gelsin o zaman napalim
Gerci yengem bana ölürr mutlaka yanında olmak ister oy oy oy
Yapacak bir sey yok artık ya bana dogum gununu soylerler ya da kendileri bilir

açık açık konuşsan ona göre tarih belirleyecegim sizi de görmek istiyorum falan gibi, belki o zaman söylerler doğum tarihini :26:

Kuzenimgilin yasadigi sehirle benim sehrim arasinda 9-10 saat var
İste dogumdan once ucaga binemezler
Dogum sonra gelmeleri daha buyuk ihtimal
Dogum ne zaman olacak aceba :44:

Evet affetmiştik biliyorum azıcık trip atmak istedim

Nurdan a katılıyorum açık açık söylesinler..

sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın net bişey söylememişler sana kendileri kaybeder

Acik acik soyledim canlar biliyorlar zaten ne kadar hasretle canla basla evlenmeyi bekledigimizi

Bu arada destursuz daldim herkese selamlar
21.5 yasinda son sinif univ ogrencisiyim

anladım derin mevzular var sanırım :26: hayırlısı o zaman kafa dağıtmış olursun biraz

anladım derin mevzular var sanırım :26: hayırlısı o zaman kafa dağıtmış olursun biraz

dagıta dagıta kafa kalmadı bende ama yine de ankarada bir hafta iyi gelebilir hem ben eymire hiç gitmedim daha oraya gitmek istiyorum

Acik acik soyledim canlar biliyorlar zaten ne kadar hasretle canla basla evlenmeyi bekledigimizi

merhabalar, bende 28.5 yaşındayım, mimarım bu topiğe 28 haziranda nişanşanacagım diye girdim ama benim iş bozuldu bi türlü çıkamadım buradan

sen mevzuyu bildigini açık açık söyle bence, kesin bi tarih verin yoksa siz gelemeyeceksiniz ben çok üzülecegim de

Hahaha ay çok güldürdün beni canım O kadar konuştuk ettik

Selaaaammmm Bende 23 oldum sayılır evdeyim iş bulamıyorum ah ah

Tekrardan Meraba canim senle daha once de konusmustuk evet
Ben de avukat adayiyim :)

maşallah bende de kavuşma isteği var ama o kadar azim olmadı

Azim var baya bende

eymir güzeldir açık hava çarpıyor ama biraz

ohh maşallah sohbet almış başını gitmiş ben daha yeni geldim

nerdesin sen bakiyim annenle konuştun mu anlat hemen :18:

Amaaannn onlarla uğraşmaktan da bıktım artık her halükarda suçlu oluyorum zaten ona karşı

noldu kızz

Tekrardan Meraba canim senle daha once de konusmustuk evet
Ben de avukat adayiyim :)

konuşmuş muyduk nerde konuşmuştuk çok unutkanım ben yaa :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…