- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.001
Olmadı tehdit et işte böyleYahu bir gün değil mi geliversin ne olacak kuzenin gelmesin:26:
gelmelerinde de bi sorun olacağını sanmıyorum ben kuzenin gelemese de ailesi gelir bencesen için rahat bi şekilde tarihi belirlemelisin
Sonra biz burda nurdan bekleyelim
zor oluyodur öyle sürekli gelip gitmek :26: kaçamağı haketmişsin bencede gelip biraz kalmalısın
Gelebilen gelsin o zaman napalim
Gerci yengem bana ölürr mutlaka yanında olmak ister oy oy oy
Yapacak bir sey yok artık ya bana dogum gununu soylerler ya da kendileri bilir
Kuzenimgilin yasadigi sehirle benim sehrim arasinda 9-10 saat var
İste dogumdan once ucaga binemezler
Dogum sonra gelmeleri daha buyuk ihtimal
Dogum ne zaman olacak aceba :44:
Kuzenimgilin yasadigi sehirle benim sehrim arasinda 9-10 saat var
İste dogumdan once ucaga binemezler
Dogum sonra gelmeleri daha buyuk ihtimal
Dogum ne zaman olacak aceba :44:
gündüzleri toplantıda oluyorum ama o yuzden de akşamları arkadaşlarımı kısıtlı zamanda görebiliyorum ancak :26:
hem bu konuyu daha önce konuşmuştuk ya bebegim, haftada 2 gün kaçamak yapabilirdim hani
ankaradan pek hoşlaşmadıgım için gidip gelmeyi kendim seçtim aslında da yorucu oluyor işte orası doğru
bide sevgilim burada diye gidip gelmeyi de istemiştim, ee artık o da yok sayılır, sanırım bi süre orda kalmak en güzeli
açık açık konuşsan ona göre tarih belirleyecegim sizi de görmek istiyorum falan gibi, belki o zaman söylerler doğum tarihini :26:
gündüzleri toplantıda oluyorum ama o yuzden de akşamları arkadaşlarımı kısıtlı zamanda görebiliyorum ancak :26:
hem bu konuyu daha önce konuşmuştuk ya bebegim, haftada 2 gün kaçamak yapabilirdim hani
ankaradan pek hoşlaşmadıgım için gidip gelmeyi kendim seçtim aslında da yorucu oluyor işte orası doğru
bide sevgilim burada diye gidip gelmeyi de istemiştim, ee artık o da yok sayılır, sanırım bi süre orda kalmak en güzeli
açık açık konuşsan ona göre tarih belirleyecegim sizi de görmek istiyorum falan gibi, belki o zaman söylerler doğum tarihini :26:
sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın net bişey söylememişler sanakendileri kaybeder
anladım derin mevzular var sanırım :26: hayırlısı o zaman kafa dağıtmış olursun birazgündüzleri toplantıda oluyorum ama o yuzden de akşamları arkadaşlarımı kısıtlı zamanda görebiliyorum ancak :26:
Evet affetmiştik biliyorum azıcık trip atmak istedim
Nurdan a katılıyorum açık açık söylesinler..
atma bana trip yaa sev beniii
Acik acik soyledim canlar biliyorlar zaten ne kadar hasretle canla basla evlenmeyi bekledigimizi
Bu arada destursuz daldim herkese selamlar
21.5 yasinda son sinif univ ogrencisiyim
selam hoşgeldinne kadar şanslısın son sınıfsın benim daha 1 senem var :2: yani hayallerime biraz daha uzağım
anladım derin mevzular var sanırım :26: hayırlısı o zaman kafa dağıtmış olursun biraz
Acik acik soyledim canlar biliyorlar zaten ne kadar hasretle canla basla evlenmeyi bekledigimizi
İşte sevdiğimden atıyorum canım
Herifim kavusayim diye 3 yılda bitiriyorum okulu ondan
Hosbuldum
erkeklere yapsan bunu canımıza okurlar ama
ohh maşallah sohbet almış başını gitmiş ben daha yeni geldim
dagıta dagıta kafa kalmadı bendeama yine de ankarada bir hafta iyi gelebilir hem ben eymire hiç gitmedim daha oraya gitmek istiyorum
merhabalar, bende 28.5 yaşındayım, mimarımbu topiğe 28 haziranda nişanşanacagım diye girdim ama benim iş bozuldu bi türlü çıkamadım buradan
sen mevzuyu bildigini açık açık söyle bence, kesin bi tarih verin yoksa siz gelemeyeceksiniz ben çok üzülecegim de
maşallahbende de kavuşma isteği var ama o kadar azim olmadı
dagıta dagıta kafa kalmadı bendeama yine de ankarada bir hafta iyi gelebilir hem ben eymire hiç gitmedim daha oraya gitmek istiyorum
merhabalar, bende 28.5 yaşındayım, mimarımbu topiğe 28 haziranda nişanşanacagım diye girdim ama benim iş bozuldu bi türlü çıkamadım buradan
sen mevzuyu bildigini açık açık söyle bence, kesin bi tarih verin yoksa siz gelemeyeceksiniz ben çok üzülecegim de
Hahaha ay çok güldürdün beni canımO kadar konuştuk ettik
Selaaaammmm Bende 23 oldum sayılır evdeyim iş bulamıyorum ah ah
ohh maşallah sohbet almış başını gitmiş ben daha yeni geldim
Amaaannn onlarla uğraşmaktan da bıktım artık her halükarda suçlu oluyorum zaten ona karşı
Tekrardan Meraba canim senle daha once de konusmustuk evet
Ben de avukat adayiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?