Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yok kız öyle bir ihtimal olsa bu kadar buralarda olmam zaten bitek bugun hiç bakamadım ona da halim yoktu ondan :2:

İş önemli dua edin de bende bulayım artık gönlüme göre

İlişkileriniz kaç yıllık kızlarr

Benim eylülde 2 sene olacak Senin

anamm gelsin horon tepme
valla ben diyecektim doğru didin güya diyorum ki annemden bişey saklamayayım anlatayım sonra hoop önüme dökülüveriyor..ama artık bişey demem kendi içimde kalacak ben eminim ondan nasılsa..
ayy annem babama yapacağı konuşamayı bize söyledi de bi an babamım yüzü belirdi beni gırtlaklıyormuş eve gelnce
sonra nurdan size kaçarım

İşe yararsa sôyle, annemin de mucizevi bir sekilde zayiflamasi lazim
Maydonoz suyu filan içtin mi

lahanadır maydanozdur hep denedim ama hiç birini uzun süreli yapamadıgım için fayda göremedim hiç 2 haftadır yeşil kahve içiyorum, o konuda istitkrarlı olabildim en azından yeşil çay ve su zaten hep vardır hayatımda ama yemek yemeyi seviyorum ben o yuzden veremiyrum bi türlü o yuzden böyle bişey deneyeyim dedim :26: eğer faydasını görürsem haftada 1 gün yaparım diyorum, yavaş yavaş da olsa gider kilolar :26: yaz geliyor malum

3 hafta ara uzunmuş canım herif bana iki gun küstü kafaları yedim küs olmayıp konusmasak bir sey olmuyor da küs olup konusmamak elini kolunu bagliyor

valla normalde küs kalma taraftarı degildim, haklı da olsam adımı ben atardım uzatmayalım diye ama bu sefer ki küslük degil ki, adam kafa dinlemek sorunlarını halletmek istedi napayım şimdi yakasına mı yapışayım konuş benimle diye hiç işim olmaz

Canım bu kadar düşüneceğine kendin açsana artık:26:

valla canım işte gideceği gün belli olup da hala açmazsa, o zaman ben açacağım konuyu

aynı dert bende de vardı da o yüzden sordum

aaaaa, nasıl aştınız peki? :26:

canım bence babanın gitmesine az kaldıysa konuş da kurtul zaten az çok biliyor senin için zor olmasa gerek

valla canım işte gideceği gün belli olup da hala açmazsa, o zaman ben açacağım konuyu daha belli bi tarih yok gidişiyle alakalı

İlişkileriniz kaç yıllık kızlarr

7 mayısta 10 ay olacak

Kilo ile basin dertte demek
Evet canim haklisin gidip yakasina yapisacak halin yok ya
Dinlesin bakalim kafa nereye kadar dinleyecek acaba

yok yok anneler unutmuyor hiç yaa o yuzden ben emrahla olan durumu, ben görüşmeyi istemiyormuşum gibi anlattım barışırsak falan unutmaz ileride, aklı kalmasın diye

ne diyecekmiş kız annen o kadar gırtlaklar diyosun

kaç anam bize başımın üstünde yerin var ama salı akşamı ben ankarada olacagım oraya kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…