Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

sorunları çözmek için verilen araları da anlamış değilim görüşmeyince iyi mi çözülüyomuş :26:

Kilo ile basin dertte demek
Evet canim haklisin gidip yakasina yapisacak halin yok ya
Dinlesin bakalim kafa nereye kadar dinleyecek acaba

kendimi bildim bileli hep kiloyla başım dertte benim ama bu ara abartttım çok yiyorum :18: kilo almıyorum ama veremiyorum da mutlaka vermem lazım, göbek var bende

o dinlesin kafayı da bu arada ben de dinliyorum işte onu düşünemiyor dingil

Maşallah canımm size Allah daim etsin mutluluğunuzu

liliiiiiiii

konserdeki çocuk whatsp dan video yollamış bana, mehmet erdem in olur ya şarkısını nurdanım sana gelsin diye benim o şarkıyı çok sevdigimi biliyor daa

aa kuzum senin kiloyla problemin mi var hiç de fazlan yok resimde, boşver can boğazdan gelir

aa kuzum senin kiloyla problemin mi var hiç de fazlan yok resimde, boşver can boğazdan gelir

var tabi yavrum yaa simitler var bende, azıcık da göbek :18: gitmesi lazım onların, hadi diyelim nişan olmayacak, yeni birini bulmak için o göbekten kurtulmalıyım

Hahaha çok hoşsun
Bana da kuzenlerim ilerde kilolu olursun diyolar
Şimdi zayıfım asırı istahlıyım cok cok yemek yerim ama surekli hareket halinde oldugum icin kilo almıyorum
Ama ilerde metabolizman yavaslayacak sisman olacaksin diyolar

Ay söylemeden geçemeyeceğim benimde hep kilo problemim olmuştur

Aaaa kanki diyen mi E ben sana dedim ama hoşlanıyor olabilir diye.. Kankiden ne çabuk nurdanıma geçtin de

aaaaa, nasıl aştınız peki? :26:

ben üzüntüden eriyince dayanamadı babam 1 haftada 8 kilo verdim sıkıntıdan annem çok yardımcı oldu sürekli anlattı nasıl olsa bi gün biriyle olacak şeklinde konuştu hep en sonunda babam konuştu benimle emin olduğumu görünce bişey demedi artık :26: şimdi de baya benimsedi nazar değmesin

sevindim senin adınaaa

darısı başıma

çok iyi yapmışsın topu emraha atma sende kalsın yoksa annem başına kakardı
yok kız normal şeyler herkes ne diyorsa oda öyle diyecek babama da tepkiyi kestiremiyorum..aman ne diyecek sankim çocuğum benim kuruntum:18:
aa sahi sen her hafta gidiyorsun ankaraya dimi yol parası da dayanmaz anam neyse bu sefer meraklanmayız..

ben de hiç taraftar degilim ama öyle yapmak isteyene de hayır demm, ben de bu arada düşünüyorum işte, geri döndükten sonra görecek o ara vermeyi

intikamım kötü olacak diyosun ne yaparsan yap haketmiş bence, bana çok saçma geliyor bi sorun varsa bu sorun seninle ilgili olsun veya başka bi sorun olsun seninle konuşarak senin fikrini alarak da halledebilir bende yangına körükle mi gittim şu an acaba :26:

ben hareketli degilim işte malesef, hareketli olsam daha kolay kilo veririm kesin :26:

daha önce satış danışmanı olarak çalıştım, hayatımda yemedigim kadar yemek yiyordum ama tüm gün ayalktayım diye 3 ayda 10 kiloya yakın kilo vermiştim, hiç yag kalmamıştı bende :26: şimdi de bütün gün bilgisayar başında yayıyorum işte totoyu

Ay söylemeden geçemeyeceğim benimde hep kilo problemim olmuştur

Aaaa kanki diyen mi E ben sana dedim ama hoşlanıyor olabilir diye.. Kankiden ne çabuk nurdanıma geçtin de

senin kilo problemin nerde var yaa senin cips problemin var sadece

hee kız kanki diyen şarkı yollamış bana hem o bana hep nurdanım der kii

gerçi bakma arkadaşlarım soktu kafama bu durumu, yoksa biz 4 kişilik yakın arkadaş grubuyuz, onlar tuturdular illa çocuk senden hoşlanıyor diye tabi o 4 kişinin bizden geri kalan 2 kişisi bir çift yani sevgili, sanırım ondan tutturdular benden hoşlanıyor diye

Demek mesele hareket etmekte yaa hayatmz hareketli olmayinca spor yapmaya da usenince boyle kilolar alip basini gidiyor

var tabi yavrum yaa simitler var bende, azıcık da göbek :18: gitmesi lazım onların, hadi diyelim nişan olmayacak, yeni birini bulmak için o göbekten kurtulmalıyım

o göbek körolasıca bende de var zayıfım bende tersine ama göbek var yemek yiyince yeminle hamile gibi oluyorum iğrenç

yok canım körükle gitmiyorsun merak etme 3 haftadır geçebilecek bütün aşamaları geçtim ben, kafamda fikrim de net, beyefendi lütfettigi zaman konuşup karar verecegiz bakalım ama ya eski haline dönüp benim sevdigim adam olacak, ya da nurdan kaçar diyecegim ona

hee sen de abartma canım o zamn bak gör baban hiç bişey demeyecek halay çekecegiz biz düğünde

babam saolsun yavrum maddi sponsorum o her hafta gidiş geliş yol parası kalacak yer dahil 150 ye falan denk geliyor tabi ben ofisten parayı alınca toplu ödeme yapacagım babama o ayrı mesele

adam buguın sitem ediyor zaten, okutup büyyüttük tam para kazanacagı zamanda evblenip gidecek parayı başkasi yiyecek diye merak etme ben sana aylık ödeme yaparım dedim bende

Hahaha ay ne güldüm ya belkide öyle canım ama hep dikkat etmek zorundayım çok çabuk alıyorum kilo ben:26:

Sen anlarsın aslında konuşmalarından falan sanki:26:

Demek mesele hareket etmekte yaa hayatmz hareketli olmayinca spor yapmaya da usenince boyle kilolar alip basini gidiyor

off işte o üşengeçlik yok mu kendimi tokatlayasım geliyorr

benim bütün sorunum hazırlanıp evden çıkmakta, oysaki evden çıkıp kulagıma kulaklıgı takıp muzigi açtımmı günlerce yürüyebilirim

o göbek körolasıca bende de var zayıfım bende tersine ama göbek var yemek yiyince yeminle hamile gibi oluyorum iğrenç

bemmki yerleşti iyice yaa, yemek yesem de yemesem de orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…