Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Hahaha ay ne güldüm ya belkide öyle canım ama hep dikkat etmek zorundayım çok çabuk alıyorum kilo ben:26:

Sen anlarsın aslında konuşmalarından falan sanki:26:

neden bu kadınların derdi hiç bitimiyor yaa erkekler göbekleriyle övünürler bizde onun derdi var, adet olduk karın agrısı derdi var, bide şimdi benden hoşlanıp hoşlanmadıgını mı dert edecegim bana ne hoşlanıyorsa gelsin söylesin gerçi hala resmi olarak ayrılmadım söyleyemez ki hep bu arkadaşlarım yüzünden sökecem kafalarını yerinden ankaraya gidince görür onlar

hayırlısı olsun hakkında, bi an önce konuşsa da seni de bekletmese

bencede sen atma adımı bi kere yaparsan onu öyle devam eder hep senden bekler bence de olabilir elini çabuk tutsa iyi olur kendi iyiliği açısından

ben o şımartmayı önceden yaptım işte ama kavga edip küsmek farklı, ben kafa dinlemek istiyorum demek farklı işte bu farkı o idrak edince sanırım benml konuşmak isteyebilir

Aynen kadın olmak zor iş valla canım gerçekten Onlarda senin artık mutlu olmanı istiyorlardır canım hem bir şey bilmeseler böyle bir şey söylemezler ki bence:26:

ben o şımartmayı önceden yaptım işte ama kavga edip küsmek farklı, ben kafa dinlemek istiyorum demek farklı işte bu farkı o idrak edince sanırım benml konuşmak isteyebilir

o şımartmayı bende yaptım yeni yeni toparlıyorum denge sağlamaya başladık tabiki farklı resmen ayrı kalıyosunuz göze alınacak bi olay değil neye güveniyor yani bi an önce idrak etse iyi olur o şımarıklığı yaşayınca farkı zor anlıyolar

Aynen kadın olmak zor iş valla canım gerçekten Onlarda senin artık mutlu olmanı istiyorlardır canım hem bir şey bilmeseler böyle bir şey söylemezler ki bence:26:

ya bu çocuk benim çok yakın bir arkadşaımın arkadaşı. biz aslında 2 sene önce falan tanışmıştık ama pek görüşmedik o zamanlar, dans kursuna gidiyorduk sonra araya yaz tatili girince kaldı bi daha görüşmedik pek. yakın arkadşaımın doğum gününde sevgilisi supriz hazırladı bende çağırdım öylece 4 lü olarak takılmaya başladık. ama çocuk emrahı en başından beri biliyor, o yuzden bana karşı bir hissi olmaz gibi geliyor. ama bu benim aklıma sokan arkadaşlarım da onu dans zamanından da tanıyorlar, geçen yine hep beraber bir araya geldik kesinlikle sana karşı farklı bir halleri var diyorlar :26: çocuk da mantıgıma inanılmaz derecede uyuyor zevklerimizin çoğu ortak, meslegi çok güzel, çalıştıgı yer çok güzel. sürekli yurt dışı işleri var vs. ve evliliğe tam hazır. bir de çok romantik, çok düşünceli anlatırken aşık olacam nerdeyse tipi de kötü degil. ama ben o gözle hiç bakmamıştım, şimdi mantıklı bakınca emrahla da ayrılacagız gibi gözüküyor neden olmasın diyorum. ama çocuğa yanlış bişey yapmak da istemiyorum :26: amaann dertsiz başıma dert arıyorum işte

sanırım onsuz yaşayamayacagımı düşünüyor ama öyle bir dünya yok yani bunun farkına varamadı hala varınca da çok geç olmaz umarım :26:

bide benim sıkıntım onun çok ilgisizleşmiş olması, çok uzaklaşmış olması. bunun sebebi ya gerçekten sorunlarıdır, ya da artık beni sevmiyordur. ikincisiyse eğer açık yüreklilikle gelip söylerse hiç sorun olmaz, önümüze bakarız. ama eğer ilkiyse, ve hala beni sevdigini söyleyerek dönerse o zaman kendine çeki düzen vermesi lazım. verirse ne ala bi kere daaha deneyebilrim, vvermezse behlül kaçar

konuya daldım ama benim de başıma geldi aynısı eski sevgilini bilmesi ve arkadaşın olması engel olmuyor benim dışımda çevremde de yaşayanlar var

Niye bence çok mantıklı düşünüyorsun canım.. Şuan hayatını başkasının kendini dinlemesine bağlı yaşıyorsun. Onun yüzünden belki de hayatının fırsatını kaçırıyorsun bilemezsin ki:26: Sen burda onu bekliyorsun o arayacak da nedenlerini sıralayacak barışmak isteyeceği bile belli değil.. Artık birşeyler olsun bence..

valla nasip kısmet işleri bunlar kuzum

benim yakın bi arkadaşım, bi çocukla tee liseden beri çıktı, tam 8 sene, askere gönderdi 1 sene asker yolu bekledi falan filan, biz artık nişan haberi beklerken ayrılık haberi geldi sonra aradan 2 ay geçti geçmedi, şu anki sözlüsüyle çıkmaya başladı

konuya daldım ama benim de başıma geldi aynısı eski sevgilini bilmesi ve arkadaşın olması engel olmuyor benim dışımda çevremde de yaşayanlar var

ben nedense herkesi kendim gibi sanıyorum sevgilisi olan her insan yıkılmaz bir tabu benim için

gerçi allah için çocuk da bugune kadar en ufak bir rahatsızlık vermedi, hiç bişey söylemedi ima bile etmedi hatta :26: emrahla en pronlemli zamanlarımızda saatlerce oturup konuştugumuzu bile biliyorum yani :26: iyice kafam karıştı

ne kadar bekleyecegimi bilsem o süre içerisinde bu çocukla konuşmam bile kafam karışmasın diye ama zamanı yok bunun ben zaten biliyosunuz kafamda iyice bitirdim de ilişkimi ondan da bu kadar rahat anlatıyorum size bir başkasını da işte ikilmde kalmış gibi hisediyorum kendimi :26: emrahla konuşsak bile ne olacagımız beli degil, bu çocukla ne olacagımız belli degil ben gidip bi köşede öleyim bari

kimse kimsenin vazgeçilmezi değil valla öyle bir yaşanıyor ki.. öyle düşünüyosa çok yanlış düşünüyor zaten. sorun ne olursa olsun anlatmalıydı bence, ikincisiyse gelip söylesin zaten uzatmadan herkes kendi yoluna baksın

Sen neden ölüyorsun git Emrahı öldür

valla ben size bu konuyu açarken "şuna bak daha sevgilsiiyle ayrılmadan başkasının derdine düşmüş " dersiniz die çok korkmuştum ama saolun çok destek oluyorsunuz bana

tabiki nasip kısmet canım yaa, emrah bi netleşse daha iyi önüme bakacagım da ben o durum bi yandan, bu çocuk bi yandan :26: yani konsere eglenmeye gitmiş ordan bile sevdigim şarkıyı videoya çekip bana gönderiyor ne bileyim arkadaşça mı bu ben anlamıyorum ki

Off boyle seyler duyunca korkuyorum
Sizlerde de var mi boyle korku
Ben sevgilimle ayriliriz diye baya korkuyorum
Ne bileyim iyi anlasiyoruz filan :18:

ben ondan vazgeçemem ya öyle zannediyor dingil zamanında verdim ben çünkü buna gazı ama o günden bugune kendisi çok degişti, dolayısıyla benim hislerim de değişti bunu anlayamıyor malesef

Sen neden ölüyorsun git Emrahı öldür

o da mantıklı tabi de elimi onun kanına bulayamam

face ten ilişkisi var yazsını kaldırıyrum artık pazartesiye kadar beklemeye gerek yok yaa, arasa bu hafta içinde arardı, haftasonlartı zaten yogun oluyorlar :50
:

Off boyle seyler duyunca korkuyorum
Sizlerde de var mi boyle korku
Ben sevgilimle ayriliriz diye baya korkuyorum
Ne bileyim iyi anlasiyoruz filan :18:

ayrılırsanız da hayırlısı buymuş dersin hem sebepsiz yere bitmiyor ilişkiler, ben son 2 aydır yanlış giden bişeylerin oldugunun farkındaydım mesela, bunu emrahın anlamasını bekledim o yuzden kendi ilişkini en iyi sen bilirsin, bi sorun gözükmütorsa neden ayrılasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…