- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.101
Off boyle seyler duyunca korkuyorum
Sizlerde de var mi boyle korku
Ben sevgilimle ayriliriz diye baya korkuyorum
Ne bileyim iyi anlasiyoruz filan :18:
ben ondan vazgeçemem ya öyle zannediyor dingilzamanında verdim ben çünkü buna gazı ama o günden bugune kendisi çok degişti, dolayısıyla benim hislerim de değişti bunu anlayamıyor malesef
o da mantıklı tabi de elimi onun kanına bulayamam
face ten ilişkisi var yazsını kaldırıyrum artıkpazartesiye kadar beklemeye gerek yok yaa, arasa bu hafta içinde arardı, haftasonlartı zaten yogun oluyorlar :50:
Off boyle seyler duyunca korkuyorum
Sizlerde de var mi boyle korku
Ben sevgilimle ayriliriz diye baya korkuyorum
Ne bileyim iyi anlasiyoruz filan :18:
ayrılırsanız da hayırlısı buymuş dersinhem sebepsiz yere bitmiyor ilişkiler, ben son 2 aydır yanlış giden bişeylerin oldugunun farkındaydım mesela, bunu emrahın anlamasını bekledim o yuzden kendi ilişkini en iyi sen bilirsin, bi sorun gözükmütorsa neden ayrılasınız
sen kafanda bitirmişsin gibi geldi zatenben ondan vazgeçemem ya öyle zannediyor dingilzamanında verdim ben çünkü buna gazı ama o günden bugune kendisi çok degişti, dolayısıyla benim hislerim de değişti bunu anlayamıyor malesef
Bende de var canım o korku bir yandan iyi bir yandan kötü bir duygu :26:
Valla canım ben senin yerinde olsam çoktan harekete geçmiştim :S Yine karar senin tabi ama artık kaç hafta oldu bilemiyorum kaldırmalısın gibi geliyor bana..
ben hiç korkmuyorum.. ama bunda onun bana verdiği güvenin etkisi büyük... her fırsatta asla benden vazgeçmeyeceğini hem diliyle söylüyor hem de bunca zamandır ailemin tavrına rağmen dimdik yanımda duruyor...
Eneeeeeeeeeeee ne galabalık bir topik bu böyleeeeeeeeeeeee
ben hiç korkmuyorum.. ama bunda onun bana verdiği güvenin etkisi büyük... her fırsatta asla benden vazgeçmeyeceğini hem diliyle söylüyor hem de bunca zamandır ailemin tavrına rağmen dimdik yanımda duruyor...
çok güzel bi topik olmuş burası
Ben bi salaklık yapıp da ayrılırsak die korkuyorum
Bir de sevdigim soz var "bir anlık heves butun nefesleri zehir eder" diye
Sacma sacma korkularım var iste
Ben bi salaklık yapıp da ayrılırsak die korkuyorum
Bir de sevdigim soz var "bir anlık heves butun nefesleri zehir eder" diye
Sacma sacma korkularım var iste
ben geldim sankim dağıldılar gibi ama
Valla canım ben senin yerinde olsam çoktan harekete geçmiştim :S Yine karar senin tabi ama artık kaç hafta oldu bilemiyorum kaldırmalısın gibi geliyor bana..
İşte ne bileyim neden ayrılalım ki diyorum da ya bi anlık kızgınlıkla ayrılır/bosanırsak diye korkuyorum
Yolunda gitmiyosa insan soğur elbet de
Ne biliyim yasanan guzel gunler aklima gelir hep uzulurum ben
Ya bi de baya kac yıl oldu ya ondan
Daha 1-2 yıllıkken cengaverdim ayrılik konusunda da simdi oyle degilim
sen kafanda bitirmişsin gibi geldi zatendiğer konu da, gelecek söz konusu olunca ve doğru insanı bulduğuna inanıyorsa o yüzden eski sevgilini biliyor olmayı pek önemsemiyor olabilir
Eneeeeeeeeeeee ne galabalık bir topik bu böyleeeeeeeeeeeee
ben geldim sankim dağıldılar gibi ama
bizim artık yaşlar iyice oturduğundan dolayı öle anlık öfkemize yenik düşüp bişey yapmayız
ayrılırsak (Allah korusun) ancak ortada sevginin bitmes, ihanet gibi çok ciddi bi sorun olur
ona karşı bir adım atmam ama yazıyı kaldırırsan o anlar zaten degil mievet kesinkes kaldırıyorum
KAldır bakayım canım belki görünce bir şey der
Haklisin canim :)
Heralde bizim iliski de artik ya ihanetten ya da siddetten dolayi biter
Allah korusun...
Ama iste ya salaklık edip ayrilirsak
Oyle olursa geri barisiriz gerci
Ya bi de evlenince sinirle boş ol deme muhabbetleri oluyo
İnsanlar muftu muftu imam imam dolasiyolar bizim nikah dustu mu diye
Ben daha cok ondan korkuyorum
ben kafamda bitirdim tabi canım 3 hafta oldu ya insaffben ölsem bu sürede ruhu duymazdı valla kim haber verecek ona
sevgilsii oldugunu bildigi bir insnaın doğru insan oldugunu düşünebilir mi yaagerçi biz benm sevgilimden önce de tanışıyorduk da ne bileyim bu akşam şarkı gönderince iyice kafamı kartıştırdı, yoksa bu kadar aklımda yoktu yani
ona karşı bir adım atmam ama yazıyı kaldırırsan o anlar zaten degil mievet kesinkes kaldırıyorum
kızgınlıkla boşanılmaz kız merak etme birisinin mutlaka aklına dank eder dava görülmeden
zamanla soğur ki insan, bi anlık biten ilişki bi şekilde birinin adımıyla devam eder eğer ortada inat yoksaama sorunlar varsa zaten sinyal verir o ilişki kendini hazırlarsın bu duruma
ben kafamda bitirdim tabi canım 3 hafta oldu ya insaffben ölsem bu sürede ruhu duymazdı valla kim haber verecek ona
sevgilsii oldugunu bildigi bir insnaın doğru insan oldugunu düşünebilir mi yaagerçi biz benm sevgilimden önce de tanışıyorduk da ne bileyim bu akşam şarkı gönderince iyice kafamı kartıştırdı, yoksa bu kadar aklımda yoktu yani
hep geliyosun bi selam verip kayboluyorsun ortadan
Şimdi ne demek istemiş burda çok düşündürücü bir söz niye kafama sokuyorsun ki sen benim böyle şeyleri:26:
Ona güvenim sonsuz gerçekten ama ben bütün sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum birde çok takıntılıyım hep kurarım kafamda falan 4 5 aydır aştım bunları..
yok yok olmaz bişi5 senedir olmamış daha da olmaz kolay kolay
kızlar ben kaçaaar, hepinize ii geceler
yok yok olmaz bişi5 senedir olmamış daha da olmaz kolay kolay
kızlar ben kaçaaar, hepinize ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?