- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.121
BANA ALERJİLERİ VAR BENCEhoşgeldin, geç oldu ya birazcık ondan sanırım
hep geliyosun bi selam verip kayboluyorsun ortadan
Sen gelince mi kaçtılar dersin
Mahkemeye gidip boşanmak zor tabi de benim kastettigim bu aralar cok duyuyorum sinirle esler birbirine bos ol fln diyo iste sonra biton dert
Guvenmeden olmaz zaten canim aklina biseyler sokmayim simdi
Ben oylesine konusuyorum
yok yok olmaz bişi5 senedir olmamış daha da olmaz kolay kolay
kızlar ben kaçaaar, hepinize ii geceler
BANA ALERJİLERİ VAR BENCE
Parfüm arıyodum bdv de napiyim
İvet ben gelince gaşıntı bastı
KAldır bakayım canım belki görünce bir şey der
yok yok olmaz bişi5 senedir olmamış daha da olmaz kolay kolay
kızlar ben kaçaaar, hepinize ii geceler
haklısın canım bitirmekle zaten 2 günlük ilişki değil ki bu 3 hafta konuşmamak da ne demek oluyor. sevgilin olduğu süre içinde bi girişimde bulundu mu peki eğer öyle bişey olmadıysa efendice beklemiş işteönceden de tanışıyomuşsun zaten.. durup dururken de niye şarkı göndersin ki diye düşünmüyor değilim ümitlendirmek istemem tabiki öyle bişey yoksa hayal kırıklığı da olmasın sonra ama olabilecek şeyler bunlar
Mahkemeye gidip boşanmak zor tabi de benim kastettigim bu aralar cok duyuyorum sinirle esler birbirine bos ol fln diyo iste sonra biton dert
resmen fal açıyorum artık dönecek dönmeyecek diye
iyi geceler şekerim
yok canım sevgilim oldugu süre içerisinde hiç bi yaklaşımı olmadıhatta oturup emrahla ilgili bile konuştuk, emin olmadan evlenme dedi bana o kadar :26:
ben artık umıtlenme yaşıonı geçtim be yavrum, bana açık açık söyleseler bile anlamıyorum artık o kadar odunlaştım
ani sinirl adım atmamak en güzelisakinleşince konuşulur, yoksa ani sinirle bazen öldüresim geliyor karşımdakini neyseki henuz öyle bişey yapmadım
yok canım sevgilim oldugu süre içerisinde hiç bi yaklaşımı olmadıhatta oturup emrahla ilgili bile konuştuk, emin olmadan evlenme dedi bana o kadar :26:
ben artık umıtlenme yaşıonı geçtim be yavrum, bana açık açık söyleseler bile anlamıyorum artık o kadar odunlaştım
Telden giriyorum bazen alinti yapamiyorum bi turlu ama okuyorum bana yazilanlari
BANA ALERJİLERİ VAR BENCE
Parfüm arıyodum bdv de napiyim
İvet ben gelince gaşıntı bastı
Canım affına sığınarak bir şey sormak istiyorum 3 hafta geçti sevginde bir azalma oldu mu :26:
Ay telden ne zor oluyor ya ne çektim ben pc bozukken
Ne parfümü ki gece geceİki yazıp kaçma bu sefer
ne parfumu kızbdv de parfumun ne işi var
bana rahat rahat istedigini sorabilirsin affıma sıgınmana gerek yok
oldu tabiki canım olmaz mı yaahatalı oldugum hiç bişey yokken cezalandırılıyorum ben şuan resmen, nasıl azalma olmasın
bak sevgilin varken bi yanlışı da olmamış, bence şimdi böyle bi yakınlık göstermesi başka şeylere işaret olabilir
Pc acmaya useniyorum ben yaaa telefon elime yapismis sanki
gidip bak oku "NETİ ARADIM TARaDIM YOK" başlığımanyak oldum sabah beri bulacam diye
Gaççaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm davşanımm ben zıplacammmmmmmmm
Teşekkür ederim canım
Bende onu düşündüm şimdi işte.. Sevgide azalma olur saygı biter güven biter.. Uzun bir zaman oldu dönse bile bunları nasıl tamir edecek ki..
ne parfumu kızbdv de parfumun ne işi var
biri hasta arkadaşına onun eski bi parfümü varmış onu alacakmış ama hatırlamıyomuş adını şişenin şeklini rengini falan söylemişti bende bulayım diye giriştim
hee benim koca kafalı derdine yansın o zamn buluveririm valla başkasını aklı şaşar
buldun mu bari neymiş parfum
onu da o düşünecek canım ben degil
benim kafamda bitirme sebebplerim bunlar zatenemrah bunlarla uğraşacak bi adam degil, yenide nkendini sevdirmekle uğraşsın vs bence zor iş onun için ama beni yanıltırsa bilemem de pek sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?