Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hee beni ilgilendirmeyen konulamrış o zaman

sen pastanelere baktın mı canım :26:

Yok tatlım ya bugün hava yağmurlu iki üç gün sonra çıkıp bakacağız hem isteme için lokum falan almaya çıkcam tekrar tekrar çıkmak istemiyorum yoruluyorum valla çarşıda gez gez

neyyy 1000 tl mi
abartı ve gösterişten başka bir şey değil
canım inan 50 ilra da çok al küçük bi tepsi ne çeşit süsler kurdelalar keçeler falan var..benim elimden gelir ben kendim yapıcam mesela
[/QUOTE]

Benim elimden hiç gelmez canım sevmem de uğraşmasını zaten valla 200e kadar olduğunu öğrendim şuan 50 bana çok uygun geliyor Pastalar inanılmaz pahalı butik pastalar falan onu da aradan çıkardık normal pastanın suyumu çıkmış gerçi hep hayalimdi ama kısmet değilmiş :26:

Yok tatlım ya bugün hava yağmurlu iki üç gün sonra çıkıp bakacağız hem isteme için lokum falan almaya çıkcam tekrar tekrar çıkmak istemiyorum yoruluyorum valla çarşıda gez gez

bu kız da tembel çıktı yaa

benim de 20 haziranda arkadaşımın düğünü var alanyada, çok yakın arkadaşım bide :26: ne giyecegim konusunda çok dertliyim :26: bugun biraz baktım dukkanlara ama yok yani zwevkime göre hiçbişey yok

BEn çok sevmiyorum ya alışverişi çok yoruluyorum Aynen canım hiç güzel elbiseler yok nasıl bir şey bakıyorsun :26:

hee ya ne yağdı ama maşallah
ayy ne heyecanlı kahve yanına lokum başka ne ikram edeceksiniz
bide canım pek bilgisizim bu konuda butik pasta nasıl oluyor ki böyle süslü olanlardan mı..

Son düzenleme:
yok burdayım herkese açık yaptım isteyen bakabilir :)

hee yaptığın yorumda ":)"

ama onun devamında bi de "" bunlar vardıı, yani ne demek, çok lezzetli gözüküyor demeeeeek

BEn çok sevmiyorum ya alışverişi çok yoruluyorum Aynen canım hiç güzel elbiseler yok nasıl bir şey bakıyorsun :26:

canımm bak normal kremalı pastalarda da hoş modeller yapıuolar artık, örnek olsun sanaaa

Eki Görüntüle 1091610 Eki Görüntüle 1091611

hee ya ne yağdı ama maşallah
ayy ne heyecanlı kahve yanına lokum başka ne ikram edeceksiniz
bide canım pek bilgisizim bu konuda butik pasta nasıl oluyor ki böyle süslü olanlardan mı..

Ben de bilmiyordum ama ikramlık olması lazımmış canım sadece sarma yapılacak ondan eminim yanına kurabiye içine şeker konmayan sadece üzerinde biraz pudra şekeri olan sevgilimin ananesi şeker hastası onuda düşünüyorum biraz poğaça falan istiyorum ama başka ne olabilir ki bilmiyorum:26:
Canım yaz Google a butik söz pastaları diye şeker hamuruyla yapılanlar var çok güzel şeyler var çok

hiç bi fikrim yok desem inanır mısın :26: ama öyle nişan kıyafeti gibi uzun allı tüllü istemiyorum

bugun bi tane begendim, beyaz, üstünde papatyalar var ama çok tatlı duruyor dizlerde kolsuz bi elbise, fiyatını sordum 179 tl dediler dümdüz bişey ama yaa o kadar pahalı olmak zorunda mı herşey :84:

yeniden yükledim canım

arkadaş olarak ekleyip deneyim bide canım gçremiyorum hala :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…