- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.841
alnımız apak
hee beni ilgilendirmeyen konulamrış o zaman
sen pastanelere baktın mı canım :26:
Yok tatlım ya bugün hava yağmurlu iki üç gün sonra çıkıp bakacağız hem isteme için lokum falan almaya çıkcam tekrar tekrar çıkmak istemiyorum yoruluyorum valla çarşıda gez gez
piştttttttttttttt nişan pastamı görmek istermisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
piştttttttttttttt nişan pastamı görmek istermisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yok burdayım herkese açık yaptım isteyen bakabilir :)bak yine kesin bi görünüp sonra kaybolacak
ben gördüm kiii
yok burdayım herkese açık yaptım isteyen bakabilir :)
hee yaptığın yorumda ":)"
göremedim ben
bu kız da tembel çıktı yaa
benim de 20 haziranda arkadaşımın düğünü var alanyada, çok yakın arkadaşım bide :26: ne giyecegim konusunda çok dertliyim :26: bugun biraz baktım dukkanlara ama yok yani zwevkime göre hiçbişey yok
göremedim ben
Yok tatlım ya bugün hava yağmurlu iki üç gün sonra çıkıp bakacağız hem isteme için lokum falan almaya çıkcam tekrar tekrar çıkmak istemiyorum yoruluyorum valla çarşıda gez gez
benim elimden hiç gelmez canım sevmem de uğraşmasını zaten valla 200e kadar olduğunu öğrendim şuan 50 bana çok uygun geliyorPastalar inanılmaz pahalı butik pastalar falan onu da aradan çıkardık normal pastanın suyumu çıkmış gerçi hep hayalimdi ama kısmet değilmiş :26:
söz hazırlıklarından konuşmuşsunuz beni hiç ilgilendirmiyor o konular zaten
yeniden yükledim canım
yok burdayım herkese açık yaptım isteyen bakabilir :)
hee yaptığın yorumda ":)"
BEn çok sevmiyorum ya alışverişi çok yoruluyorumAynen canım hiç güzel elbiseler yok nasıl bir şey bakıyorsun :26:
hiç belli olmaz bi bakarsın sen bizden önce gitmişsin
bende göremedim kii:26::26:
hee ya ne yağdı ama maşallah
ayy ne heyecanlı kahve yanına lokum başka ne ikram edeceksiniz
bide canım pek bilgisizim bu konuda butik pasta nasıl oluyor ki böyle süslü olanlardan mı..
ama onun devamında bi de "" bunlar vardıı, yani ne demek, çok lezzetli gözüküyor demeeeeek
canımm bak normal kremalı pastalarda da hoş modeller yapıuolar artık, örnek olsun sanaaa
Eki Görüntüle 1091610 Eki Görüntüle 1091611
ama onun devamında bi de "" bunlar vardıı, yani ne demek, çok lezzetli gözüküyor demeeeeek
canımm bak normal kremalı pastalarda da hoş modeller yapıuolar artık, örnek olsun sanaaa
Eki Görüntüle 1091610 Eki Görüntüle 1091611
BEn çok sevmiyorum ya alışverişi çok yoruluyorumAynen canım hiç güzel elbiseler yok nasıl bir şey bakıyorsun :26:
yeniden yükledim canım
hiç belli olmaz bi bakarsın sen bizden önce gitmişsin
bende göremedim kii:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?