- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.861
Ben de bilmiyordum ama ikramlık olması lazımmış canım sadece sarma yapılacak ondan eminim yanına kurabiye içine şeker konmayan sadece üzerinde biraz pudra şekeri olan sevgilimin ananesi şeker hastası onuda düşünüyorum biraz poğaça falan istiyorum ama başka ne olabilir ki bilmiyorum:26:
Canım yaz Google a butik söz pastaları diye şeker hamuruyla yapılanlar var çok güzel şeyler var çok
hiç bi fikrim yok desem inanır mısın :26: ama öyle nişan kıyafeti gibi uzun allı tüllü istemiyorum
bugun bi tane begendim, beyaz, üstünde papatyalar var ama çok tatlı duruyordizlerde kolsuz bi elbise, fiyatını sordum 179 tl dediler dümdüz bişey ama yaa o kadar pahalı olmak zorunda mı herşey :84:
arkadaş olarak ekleyip deneyim bide canım gçremiyorum hala :26:
İlki çok güzelmiş canım nerede yapılıyor acaba ben bakıyorum normal pastalarda da dilim fiyattan hesaplıyorlar:26:
eğer kahveden sonra yada önce çay verecekseniz kurabiye ve sarma mantıklı..
ama çay yoksa poğacaya girişmeyin derim çünkü sözde olacak nişanda onlarda da aynı şeyleri yapmak lazım..:26::26:
eğer kahveden sonra yada önce çay verecekseniz kurabiye ve sarma mantıklı..
ama çay yoksa poğacaya girişmeyin derim çünkü sözde olacak nişanda onlarda da aynı şeyleri yapmak lazım..:26::26:
valla canım resimlerin çıktısını al, güvendiğin bi pastaneye git göster, yaparlar
Canım sen iyi sormuşsun bende çok sade bir elbise sordum hiç detayı yok sadece yakasında biraz detay verilmiş tam istediğim gibi hemen atladım 350 tl dediler oldu dedim size iyi günlerDizlerde kolsuz bir elbise valla herşey çok pahalı bu ne ya böyle
Canım sen iyi sormuşsun bende çok sade bir elbise sordum hiç detayı yok sadece yakasında biraz detay verilmiş tam istediğim gibi hemen atladım 350 tl dediler oldu dedim size iyi günlerDizlerde kolsuz bir elbise valla herşey çok pahalı bu ne ya böyle
arkadaşımın düğününe kot pantalonla mı gideyim ben
yok yaa hiç elbise yok :84: heryerde belden büzgülü, siyah dantel elbiseler varonları da begeniyorum ama her yerde varlar en az 5 kişiyle pişti olurum düğünde abiye de istemiyorum, uzun tüllü falan ne giyecegim ben :84:
birinizin ki 4 mayısta birinizin ki mayıs ayı içerisinde ben nasıl gideyim sizden önce
Sözde mi pasta yapıcaksınız siz canım, ayrı bir nişan olmayacak mı ??
Sözde canım evet ayrı nişan seneye olacak
oda doğru eğer bu günlerde jet nikah yapmazsan tabi
Etek gömlek olarak kombin yapsan canım olmaz mı :26:
Kafkas var o yapar mı acaba bursanın eski pastanelerinden çok güzel oluyor pastaları
Sözde mi pasta yapıcaksınız siz canım, ayrı bir nişan olmayacak mı ??
biz yapmamıştıkta pasta sözde o yüzden sordum ama nişan bir ay sonra oldu bizim
biz yapmamıştıkta pasta sözde o yüzden sordum ama nişan bir ay sonra oldu bizim
yapmam yapmam eminim yapmam çünkü aday yok
bankacı gibi olurum canım o zamna da yaa :26: arkadaşım zaten bankacı öyle gelen birileri kesin olur :26: bide liseden en yakın 2 arkadaşımdan birisi, gavur düğünlerinde olsa nedime olurdum yani okadar yakınız
sizin isteme ve söz beraber mi olmuştu canım
Siyah rengine gitti senin aklın hemen yaz geldi pembeli beyazlı modeller var canımO zaman 200tlyi gözden çıkartacksın
Sizin yakın olmuş canım benim de olsa bende yapmazdım sanırım :) Nişan salonda mı oldu peki ?
Siyah rengine gitti senin aklın hemen yaz geldi pembeli beyazlı modeller var canımO zaman 200tlyi gözden çıkartacksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?