Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

eğer kahveden sonra yada önce çay verecekseniz kurabiye ve sarma mantıklı..
ama çay yoksa poğacaya girişmeyin derim çünkü sözde olacak nişanda onlarda da aynı şeyleri yapmak lazım..:26::26:

Canım sen iyi sormuşsun bende çok sade bir elbise sordum hiç detayı yok sadece yakasında biraz detay verilmiş tam istediğim gibi hemen atladım 350 tl dediler oldu dedim size iyi günler Dizlerde kolsuz bir elbise valla herşey çok pahalı bu ne ya böyle

ama çay yoksa poğacaya girişmeyin derim çünkü sözde olacak nişanda onlarda da aynı şeyleri yapmak lazım..:26::26:

Ben önce kahve düşünüyorum canım yani gelinir 15 20 dakika geçer ben kahveleri yaparım isteme olur sonra herkes derin bir nefes alır o sırada çay koyarız biz yani çay servisi olacak çayın yanına istiyorum bunları :) Sözde böyle şeylere girmeyeceğim

ayy sözde ne gerek var yaaaa pasta yeter işte, bi de yanına içecek olur

arkadaşımın düğününe kot pantalonla mı gideyim ben

yok yaa hiç elbise yok :84: heryerde belden büzgülü, siyah dantel elbiseler var onları da begeniyorum ama her yerde varlar en az 5 kişiyle pişti olurum düğünde abiye de istemiyorum, uzun tüllü falan ne giyecegim ben :84:

Sözde mi pasta yapıcaksınız siz canım, ayrı bir nişan olmayacak mı ??

Etek gömlek olarak kombin yapsan canım olmaz mı :26:

oda doğru eğer bu günlerde jet nikah yapmazsan tabi

yapmam yapmam eminim yapmam çünkü aday yok

Etek gömlek olarak kombin yapsan canım olmaz mı :26:

bankacı gibi olurum canım o zamna da yaa :26: arkadaşım zaten bankacı öyle gelen birileri kesin olur :26: bide liseden en yakın 2 arkadaşımdan birisi, gavur düğünlerinde olsa nedime olurdum yani okadar yakınız

biz yapmamıştıkta pasta sözde o yüzden sordum ama nişan bir ay sonra oldu bizim

Sizin yakın olmuş canım benim de olsa bende yapmazdım sanırım :) Nişan salonda mı oldu peki ?

Siyah rengine gitti senin aklın hemen yaz geldi pembeli beyazlı modeller var canım O zaman 200tlyi gözden çıkartacksın

sen çarşıya çıkarken götür yanında, sorar fikir alırsın

eveeet, biz lil kardeşciğimle hem sözde hem nişanda yapcaz pastayı

ASlında istediği böyle bir şey çok detay da yok üzerindeki çiçekler olmasın pembe yazıyla isimler yazılsın tamam işte çok şey istemiyorum ki niye pahalı

Siyah rengine gitti senin aklın hemen yaz geldi pembeli beyazlı modeller var canım O zaman 200tlyi gözden çıkartacksın

200 tl m yokki gözden çıkartayım

ayy aslında evet bak renkli olabiliirrrrr tabi benim bu kilolarıma renkli ne kadar olabilir o ayrı meselae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…