- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.881
Açık havada bi tesiste oldu canım ankarada
Eki Görüntüle 1091615
ASlında istediği böyle bir şey çok detay da yok üzerindeki çiçekler olmasın pembe yazıyla isimler yazılsın tamam işte çok şey istemiyorum ki niye pahalı
200 tl m yokki gözden çıkartayım
ayy aslında evet bak renkli olabiliirrrrrtabi benim bu kilolarıma renkli ne kadar olabilir o ayrı meselae
Açık havada bi tesiste oldu canım ankarada
kızz sen ankaranın neresindensinnn
canım burada pasta yapan kişiler var onlarla bi görüşsen belki daha uygun olur
İş lazım işAy canım ben gördüm seni çok fazlalığın yok ki
Ne güzel bende çok istiyorum açık hava nasip kısmetPastayı da hala göremedik
ilk önce tanışmaya geldiler orada bi istediler, sonra bi kerede halası amcası falan onlarla birlikte geldiler orada istediler, kahveleri o gün verdim, o gün söz oldu
Eki Görüntüle 1091615
ASlında istediği böyle bir şey çok detay da yok üzerindeki çiçekler olmasın pembe yazıyla isimler yazılsın tamam işte çok şey istemiyorum ki niye pahalı
Kimmiş ki onlar hiç haberim yok benim:26:
Ankarada değilim ben nişanlım orada
açık valla albüm ne yapsam bilemedimburaya yükleyeyim çabucak bakın siz ama alıntılamayın silicem çünkü
hımmmmm
eee işte bunu normal krem şantiyle yapınca o kadar pahalı olmaz, işin içine şeker hamuru girince uçuyo fiyatlar
Ne güzel bende çok istiyorum açık hava nasip kısmetPastayı da hala göremedik
agzın bal yesin inşallahh
şöyle renkli belden kemerli aşağısı bol etekler varya dizden bikaç parmak yukarda onlardan giysem çiçekli falanüstüne beyaz bluz, kemerin içine sokarım hafif de bol olur ki böylece fazlalıklarım hepten gözükmez ayaklara da topuklu etekteki renklerden canlı renk birt ayakkabı
saçlar zaten kısa mecburen düz fön olacak, hafif de makyajtamam düğüne hazırım
en yakın arkadaş olarak çok spor olmam dimi yaa :26:
boşuna heyecanlanmışım
he bi de, ben daha önce nişan arifesinde pasta seçimi yaparken, böle katlı istemiştim, ama pastacı bana dedi ki, eğer salonda değilse, yani pastayı siz kendiniz servis edecekseniz, tek kat büyükçe bi dikdörtgen yapalım dedi, çünkü katlı pastaların servisi zor olur dedi, ziyan edebilirsiniz pastayı keserken dediaklında bulunsun bu detay
Eylül05 var bi ona mesaj at bakalım ne diyecek
Hadi yaBen katlı istiyordum canım 2 yada 3 kat ay bu damı hayal oldu şimdi
tamam canım sağol :) bu arada pastanı da gördüm benim istediklerime benziyor çok hoşmuş peki fiyatı ne kadar ?
benim pastacı öle demiştidüşününce mantıklı geldi bana da, en üstteki katı kesmeye çalışırken, alt katıda ziyan edebiliriz yani o an telaştan heyecandan dikkat etmek çok zor olur çünkü
en garantisi düz pasta
E tamam işte bu kadar bence çok güzel oalcak canım hiçte spor değil
tuttuğumuz yere dahildi canım ayrı fiyatını bilmiyorum, ben netten kendim seçtim resmini onlara götürdük onlarda yaptı tesis fiyatına dahildi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?