Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

200 tl m yokki gözden çıkartayım

ayy aslında evet bak renkli olabiliirrrrr tabi benim bu kilolarıma renkli ne kadar olabilir o ayrı meselae

İş lazım iş Ay canım ben gördüm seni çok fazlalığın yok ki

Açık havada bi tesiste oldu canım ankarada

Ne güzel bende çok istiyorum açık hava nasip kısmet Pastayı da hala göremedik

ilk önce tanışmaya geldiler orada bi istediler, sonra bi kerede halası amcası falan onlarla birlikte geldiler orada istediler, kahveleri o gün verdim, o gün söz oldu

hımmmmm

Eki Görüntüle 1091615
ASlında istediği böyle bir şey çok detay da yok üzerindeki çiçekler olmasın pembe yazıyla isimler yazılsın tamam işte çok şey istemiyorum ki niye pahalı

eee işte bunu normal krem şantiyle yapınca o kadar pahalı olmaz, işin içine şeker hamuru girince uçuyo fiyatlar

agzın bal yesin inşallahh

şöyle renkli belden kemerli aşağısı bol etekler varya dizden bikaç parmak yukarda onlardan giysem çiçekli falan üstüne beyaz bluz, kemerin içine sokarım hafif de bol olur ki böylece fazlalıklarım hepten gözükmez ayaklara da topuklu etekteki renklerden canlı renk birt ayakkabı

saçlar zaten kısa mecburen düz fön olacak, hafif de makyaj tamam düğüne hazırım

en yakın arkadaş olarak çok spor olmam dimi yaa :26:

Ankarada değilim ben nişanlım orada

boşuna heyecanlanmışım

açık valla albüm ne yapsam bilemedim buraya yükleyeyim çabucak bakın siz ama alıntılamayın silicem çünkü

Hahah tamam canım at sen
hımmmmm

eee işte bunu normal krem şantiyle yapınca o kadar pahalı olmaz, işin içine şeker hamuru girince uçuyo fiyatlar

Evet ya o şeker hamuru yapıyor ne yapıyorsa krem şantiyle de böyle olabilir mi acaba canım

Ne güzel bende çok istiyorum açık hava nasip kısmet Pastayı da hala göremedik

he bi de, ben daha önce nişan arifesinde pasta seçimi yaparken, böle katlı istemiştim, ama pastacı bana dedi ki, eğer salonda değilse, yani pastayı siz kendiniz servis edecekseniz, tek kat büyükçe bi dikdörtgen yapalım dedi, çünkü katlı pastaların servisi zor olur dedi, ziyan edebilirsiniz pastayı keserken dedi aklında bulunsun bu detay

E tamam işte bu kadar bence çok güzel oalcak canım hiçte spor değil

Hadi ya Ben katlı istiyordum canım 2 yada 3 kat ay bu damı hayal oldu şimdi

Hadi ya Ben katlı istiyordum canım 2 yada 3 kat ay bu damı hayal oldu şimdi

benim pastacı öle demişti düşününce mantıklı geldi bana da, en üstteki katı kesmeye çalışırken, alt katıda ziyan edebiliriz yani o an telaştan heyecandan dikkat etmek çok zor olur çünkü

en garantisi düz pasta

Ama düz pastalar benim çok hoşuma gitmiyordu ki düşününce çok mantıklı canım aslında :26:

E tamam işte bu kadar bence çok güzel oalcak canım hiçte spor değil

bilemedim şimdi :26: ben bu kıyafetle herhangi birinin düğününe de gidebilirim ki, arkadaşım alınmasın :26:

ben evlenseydim eger o kendi nişanında giydigi kıyafeti giyecekti benm düğünümde ben böyle spor kaçacam gibi sanki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…