Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

canım senin beden problemin yoksa eğer, "limango-markafoni-trendyol" sitelerini de takip edebilirsin, orda baya düşüyo elbise fiyatları

beden problemi olmaz mı yaa ancak bol bişeyler olursa oradan cesaret edebilirim sanırım :26: yada çok begendigim bişey olursa alırım olmadı iade durumu olabiliyor ya oralarda öyle bişey yaparım :26: ama işte çok begenmem şazım önce ve çok kararsızım :26:

Bana da öyle geliyor olsun evlen tabi

kızım ben 28.5 yaşındayım evlenecem tabi ama koca yok o ayrı mesele

kaç beden giyiyorsunn :26:

O şarkı gönderen ne yapıyor yokmu yeni haberler

kaç beden giyiyorsunn :26:

genel olarak 42, ama bazen 40 da oluyor :26:

O şarkı gönderen ne yapıyor yokmu yeni haberler

mutemadiyen günaydınlaşıyoruz onunla da yarın akşam görüşme ihtimalimiz de var ama arkadaş grubu olarak tabiki

yavrum bu arada aklıma ne geldi :26: orduevlerinde uygun oluyor bu pasta börek şeyleri. vergi ödemedikleri için en az % 18 daha uygun oluyor hemde tanıdıgınız var mı askeriyeden ordu evine bi soruverse kaça yaparlar diye :26:

ankarada olsan yada sakaryada ben yArdımcı olurdum ama buradan oraya göndermezler sanırım

Görüştüğünüzde yalnız kalma ihtimaliniz var mı ki canım:26: Yok canım maalesef çıkıp araştırıp bulmaya çalışacağız artık el mahkum

Görüştüğünüzde yalnız kalma ihtimaliniz var mı ki canım:26: Yok canım maalesef çıkıp araştırıp bulmaya çalışacağız artık el mahkum

hmm o zaman ordu evi seçeneğini de eledik siz sözü sakaryada yapsanıza yaa, o zaman ben çok yardmcı olabilirim

zaten 4 kişi buluşuyoruz biz, diğer ikisi çift yani pek yalnız kalma durumumuz yok. en fazla beni kaldıgım yere bırakacaksa fala nyolda 5 10 dk yalnız kalıyoruz

E diğerlerinden ayrıldıktan sonra hiç eve gidesim falan yok muhabbeti olmyor mu ya

E diğerlerinden ayrıldıktan sonra hiç eve gidesim falan yok muhabbeti olmyor mu ya

şimdi şekerim şöyle oluyor ki, bu çocuk diğer çift olan arkadaşlarımdan biriyle aynı semtte oturuyor, o yuzden de diğer arkadaş sevgilisi evine gitse dahi hep beraber ordan kalkana kadar yanımızdan ayrılmıyor beraber kalkıyoruz yani, yalnız kalamıyoruz

Tamam hadi çift olarak çıkınca böyle oluyor o zaman yalnız buluşun canım

yalnız buluşmak için sebebimiz yok kii kız çocuk şarkı göndermeden önce kanki demişti bana onu söylemedim mi ben

Söyledinnnn ama Nurdanım da diyormuş Aman canım ya neden mi lazım ben yarın çıkacağım sende gelsene sinemaya gitmek istiyorum falan filan de aaa

Söyledinnnn ama Nurdanım da diyormuş Aman canım ya neden mi lazım ben yarın çıkacağım sende gelsene sinemaya gitmek istiyorum falan filan de aaa

yok anam biz illa koloni şeklinde takılıyoruz sinemaya gideceksek de 4 kişi, bara gideceksek de 4 kişi

ama o zaman konuşmada diğer arkadaş da vardııı

hee işte dün akşam konuşurken de nurdanım dedi bana, iyi seyirler nurdanım dedi de ben ancak burhancım diyebiliyorum ona, benden daha fazlası çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…