- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.921
canım senin beden problemin yoksa eğer, "limango-markafoni-trendyol" sitelerini de takip edebilirsin, orda baya düşüyo elbise fiyatları
Bana da öyle geliyor olsun evlen tabi
beden problemi olmaz mı yaaancak bol bişeyler olursa oradan cesaret edebilirim sanırım :26: yada çok begendigim bişey olursa alırım olmadı iade durumu olabiliyor ya oralarda öyle bişey yaparım :26: ama işte çok begenmem şazım önce ve çok kararsızım :26:
kızım ben 28.5 yaşındayım evlenecem tabiama koca yok o ayrı mesele
beden problemi olmaz mı yaaancak bol bişeyler olursa oradan cesaret edebilirim sanırım :26: yada çok begendigim bişey olursa alırım olmadı iade durumu olabiliyor ya oralarda öyle bişey yaparım :26: ama işte çok begenmem şazım önce ve çok kararsızım :26:
kızım ben 28.5 yaşındayım evlenecem tabiama koca yok o ayrı mesele
Arkadaşım pasta yaptı mı hiç bilmiyorum hep kurabiye sormuştumNeyse hafta içi gidicektim ona en iyi sorup öğrenmek
kurabiyeyi yapan pastayı da yaparinşallah istediğin gibi olur
İnşallah canım çk teşekkür ederim ilgin için
kaç beden giyiyorsunn :26:
O şarkı gönderen ne yapıyor yokmu yeni haberler
genel olarak 42, ama bazen 40 da oluyor :26:
mutemadiyen günaydınlaşıyoruz onunla dayarın akşam görüşme ihtimalimiz de var ama arkadaş grubu olarak tabiki
yavrum bu arada aklıma ne geldi :26: orduevlerinde uygun oluyor bu pasta börek şeyleri. vergi ödemedikleri için en az % 18 daha uygun oluyor hemdetanıdıgınız var mı askeriyeden ordu evine bi soruverse kaça yaparlar diye :26:
ankarada olsan yada sakaryada ben yArdımcı olurdum ama buradan oraya göndermezler sanırım
genel olarak 42, ama bazen 40 da oluyor :26:
Görüştüğünüzde yalnız kalma ihtimaliniz var mı ki canım:26: Yok canım maalesef çıkıp araştırıp bulmaya çalışacağız artık el mahkum
eeee sen buna beden problemi mi diyosun yaaaa :76::76::76:
hmm o zaman ordu evi seçeneğini de elediksiz sözü sakaryada yapsanıza yaa, o zaman ben çok yardmcı olabilirim
zaten 4 kişi buluşuyoruz biz, diğer ikisi çiftyani pek yalnız kalma durumumuz yok. en fazla beni kaldıgım yere bırakacaksa fala nyolda 5 10 dk yalnız kalıyoruz
E diğerlerinden ayrıldıktan sonra hiç eve gidesim falan yok muhabbeti olmyor mu ya
şimdi şekerim şöyle oluyor ki, bu çocuk diğer çift olan arkadaşlarımdan biriyle aynı semtte oturuyor, o yuzden de diğer arkadaş sevgilisi evine gitse dahi hep beraber ordan kalkana kadar yanımızdan ayrılmıyorberaber kalkıyoruz yani, yalnız kalamıyoruz
Tamam hadi çift olarak çıkınca böyle oluyor o zaman yalnız buluşun canım
yalnız buluşmak için sebebimiz yok kiikız çocuk şarkı göndermeden önce kanki demişti bana onu söylemedim mi ben
yalnız buluşmak için sebebimiz yok kiikız çocuk şarkı göndermeden önce kanki demişti bana onu söylemedim mi ben
Söyledinnnn ama Nurdanım da diyormuşAman canım ya neden mi lazım ben yarın çıkacağım sende gelsene sinemaya gitmek istiyorum falan filan de aaa
ama o zaman konuşmada diğer arkadaş da vardııı
ben akşam yemeğine geçiyorummm, yemekten sonra görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?