- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.901
bilemedim şimdi :26: ben bu kıyafetle herhangi birinin düğününe de gidebilirim ki, arkadaşım alınmasın :26:
ben evlenseydim eger o kendi nişanında giydigi kıyafeti giyecekti benm düğünümdeben böyle spor kaçacam gibi sanki :26:
Ama düz pastalar benim çok hoşuma gitmiyordu ki düşününce çok mantıklı canım aslında :26:
Hmm anladım bizim de nşian salonda olacak ama söz için cebelleşip duruyorum
canım işte sen çarşıya çıkınca, bu resimleri örnek olarak götür yanında pastaneye, danış, onlar yönlendirir zaten
ben çok takılmıyorum pastaya yaa, öncekinde de sipariş verirken tamamen pastacıya bırakmıştımbikaç istediğim detayı söyledim, işte alyans olsun, kalp olsun, baş harflerimiz olsun falan diye, o kendi hayal gücüne göre tasarlayacaktı ama tabi pastayı görmek nasip olmadı
o yüzden hele şimdi çok daha rahatımm, o söz olsun o pasta kesilsin de hayırlısıyla, modeli rengi şekli şemali önemli değil
Sen konuş o kişiyleKendinde yapabiilrsin pastayı aslında lokumdan, marsmellowdan şeker hamuru yapılıyor kolayca
Valla canım benim de çok yakın arkadaşım evlendi normal dizlerde bir elbise aldım abiye tarzıysa nişanlığı giyer tabi elinin altında var tabi.. Abiyeler ne kadar pahalı çok yakın akrabamız evlenince zor alıyoruz arkadaşım için o kadar abartamam ki ben kimse de bna alınamaz bence
BEn mi çok abartıyorum canım acaba :26: Ben elli kere ararım istediğim gibimi falan diye en iyisi dediğin gibi çıkıp bakmaz böyle netten olacak gibi değil:26:
Canım arkadaşım yapıyor benim ama kurabiyeleri o yapacak zaten e bende hiç bilmiyorum ona da yüklenmek istemiyorum kız pişman olmasın
normal dizlerde elbiseye bile 179 dediler işte bugunn :84: :84:
bi elbise daha begendim bugun, içi kısa elbise arkada uzun tülden kuyruk gibi bişey var :26: elbisenin sadece arkası var yaniiçindeki elbisede hafif simli işte güzel gözüküyordu ama içindeki elbise o kadar kısaydı ki ben onla yürüyemem bile ayaklarımı açsam elbisenin etegi burnuma deger
bilemedim şimdi :26: ben bu kıyafetle herhangi birinin düğününe de gidebilirim ki, arkadaşım alınmasın :26:
ben evlenseydim eger o kendi nişanında giydigi kıyafeti giyecekti benm düğünümdeben böyle spor kaçacam gibi sanki :26:
Bir diğer sorunda bu işte canım elbiseler haddinden fazla kısaSen en iyisi senin o anlattığın gibi al canım
Yok kıyamam çok masraflı olur ona ücrette asla almıyor çünküamann 40 kere mi yapacak sankiyapsın nolacak
demeki ben sözlenecek yada evlenecek olsam kafa yedirttirecegim herkeseelbise konusu çok sıkıntılı bana babam bide sevmez öyle kısa açık şeyleri 15 sene sonra olacak sözüm için şimdiden bakmaya başlayayım bence ben
eğer çok ama çok yakın bi arkadaşınsa, bence abiye tarzı bişiler bak :26:
benim de geçen yaz çocukluk arkadaşım evlendi mesela, hem kınasına hem düğününe ayrı kıyafet aldımm
kınada bunu almıştım
Eki Görüntüle 1091699
düğünde ise şu elbisemiii almıştımm
Eki Görüntüle 1091714
Yok kıyamam çok masraflı olur ona ücrette asla almıyor çünkü
Bana bak böyle diyip benden önce söz nişan yaparsın falan bozuşuruz
Bana bak böyle diyip benden önce söz nişan yaparsın falan bozuşuruz
canım lisedeki en yakın 2 arkadaşımdan bir tanesi. alanyada olacak düğün, orada beni pek tanımıyorlar ama yakın arkadaşım işte :26:
çok abiye olsa mı olmasa mı ya hiç karar veremiyorum :26: yaz sıcagı bide alanya uzun tüllü falan abes olmazmı biraz :26:
ayrıca düğünde giydigin kıyafet çok güzelmişfiyatı kaçaydı hatırlıyor musun :26:
ücret yerine bir hediye alırsın olmaz mı:26:
haftaya sözün var kız senden önce nasıl yapayım
hımmmm, sen böle daha mezuniyet elbisesi tarzında bişiler bak o zaman bencee, hem çok abiye olmaz hem çok spor kalmaz
o düğün için olan elbiseyi kaça aldım biliyon mu80 lira
tekti, indirimdeydi, pendikte tesadüfen gördüm aldım, kapalı ürün satan bi mağazadaydı üstelikannem kendine böle şifonlu pantalon gibi bişiler bakmaya girmişti, ben bu elbiseyi aldım çıktım ordan
3 hafta var daha canımNişan diyelim o zaman
yaa işte istanbul olunca herşey daha kolay, ben adapazarında hiçbişey bulamıyorum
mezuniyet kıyafetleri çıkar nasıl olsa yakında o zaman daha bi alıcı gözle bakarım artık :26: ama işte öyle 170 ler 200 ler konuşulunca kıyafet ücretlerinde bana darallar geliyooo
bugun begendigim elbise 179 degil de 79 olsaydı ne olurdu sanki
1 sene var dimi senin nişana :26: bak ona söz veremem işte, evlenebilirim bile o zamana kadar
yaa işte istanbul olunca herşey daha kolay, ben adapazarında hiçbişey bulamıyorum
mezuniyet kıyafetleri çıkar nasıl olsa yakında o zaman daha bi alıcı gözle bakarım artık :26: ama işte öyle 170 ler 200 ler konuşulunca kıyafet ücretlerinde bana darallar geliyooo
bugun begendigim elbise 179 degil de 79 olsaydı ne olurdu sanki
1 sene var dimi senin nişana :26: bak ona söz veremem işte, evlenebilirim bile o zamana kadar
Evet hediye aldım aslında evde yapıyor kurabiyeleri onun için birkaç şeye ihtiyacı vardı almıştım bilmem ki :26:
3 hafta var daha canımNişan diyelim o zaman
Bana en mantıklı yol bu gibi geliyor, hem arkadaşın özenir seni tanıdığı için, hem de sen hediye alarak ne onu ne kendini sıkıntıya sokmuş olursun. Yaptığı pastaların fiyatını biliyorsundur illa ki. Ona o fiyat değerinde ihtiyacı olan şeyleri alırsın hakta geçmemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?