Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Burhanım yazsana tepkisi ne olacak canım.. Öyle gezmeyin işte onlara haber vermeyin ay yapın birşeyler yaa

Burhanım yazsana tepkisi ne olacak canım.. Öyle gezmeyin işte onlara haber vermeyin ay yapın birşeyler yaa

ayy yok onu yapamayız biz birimizden birinin bu teklifi yapması lazım, ki erkek olarak onun o teklifi yapması lazım ama henuz hiç böyle bir lafı olmadı :26:

arkadaşlarım da diyor ki görüşmesen de bir sevgilin var senin ondan çekiniyor olabilirler diyor :26:

Valla haklılar canım her zaman onlardan beklememek lazım.. Önce sen yap bu teklifi :)

evet buna ben de katılıyorum çokk

şöle yapabilirsin, mesajlaşırken, işte emrahla bitti artık herşey, bu durumu kabullenmiş olsam da geçen zaman verilen emek canımı acıtıyor falan tarzında bi muhabbet yapabilirsin

Valla haklılar canım her zaman onlardan beklememek lazım.. Önce sen yap bu teklifi :)

kızlar ben çekinirim öyle yeşil ışık yakmaya ama yaa ya çocukta oyle bişey yoksa, benim arkadaşlarım boşuna gelin güvey oluyorlarlsa ya çocuk başbaşa takılalım gibi bişey dersem beni tersler de aramız soğursa

hayır sen öle bişi demeee, ama yem at dediğim şekilde

zaten onda niyet varsa, senin emrahtan ayrılma durumunu bahane olarak kullanır hemen, çıkalım kafan dağılsın biraz, ya da konuşalım dertleşelim rahatla falan gibilerinden

hmmm, emrahı yem olarak kullanıp kendime yeni sevgili adayı bulacagım yani emrah öğrense öldürrüdü beni

aslında daha önce dedi dışarı çıkalım kafan dagılsın diye :26: hatta ben rakı içmemeye yeminliyim ama senin için bozarım eğer istiyorsan rakı içmeye gideriz falan dedi :26: ama işte zaman geçti bunun üzerinden. o zaman emrahın ilgisiz oldugu donemlerdi :26: hatta bana emin olmadan evlenme falan demişti. ama şimdi tümden bititnce bu iş çekinir mi acaba. belki de kendi kendimize kuruyruz öyle bişey yok, emin olamıyorum ben

eeee 3 hafta aramaz sormaz ise, bölee yem olarak kullanılır işteee doğanın kanunu bu

sen konusu geçerse, o tarz bi muhabbete giriş yap bakalım, tavrı tepkisi ne olacak

eeee 3 hafta aramaz sormaz ise, bölee yem olarak kullanılır işteee doğanın kanunu bu

sen konusu geçerse, o tarz bi muhabbete giriş yap bakalım, tavrı tepkisi ne olacak

işten yeni çıkmış eve gidiyormuş, video yollamış şimdi araba içerisinde ebru gündeş dinleyerek eve gidiyor ben arabesk sevmem de inadından yapıyor bunu bakalım yarın görüşürsek emrah konusu açılır zaten, bende durumu anlatırım, benim gözümde bitti derim. bakalım ondan sonra neler olacak :26:

emrah büyük ihtimalle bugun izinli bide biliyor musun :26: sabahtan beri birilerinin bişeylerini begenip duruyor :26: ben şimdiye kadar iyi kötü bi adım atar diye düşünüyordum beni bile aştı bu sefer annem de bugun diyor ki daha büyümemiş o, çok yolu var gerçekten uğraşmak istiyor musun istemiyorum dedim bende ne diyim

canım hakkında hayırlısını iste belki buda bi işarettirrr

valla canım benim, seni tanımıyorum, bu burhanı tanımıyorum ama sen anlattığından beri ki sen bize zaten hiç o gözle bakar gibi anlatmadın, içimde güzel bi his oluşuyor, nurdan ve emrah dyince ise böle bi negatiflik oluşuyor

hakkında hayırlısı olsun ama sanki bu çocuktan bişiler çıkacak gibi :26:

annem bile bugun diyor ki sen bu burhanı neden düşünmüyorsun yuhh dedim ya sende mi

çok iyi çok düzgün bir çocuk aslında,i işi gücü yerinde, yaşı bana çok uygun :26: ama işte ben kendim heveslenip yarı yolda kalmak istemedigim için de biraz temkinli adım atmaya çalışıyorum :26: ama böyle olumlu duygular falan deyince sen de iyice hoşuma gidiyor

şu emrahla olan durum bu kesinleşse artık gerçekten çok mutlu olacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…