Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bende şans olsa zaten.. İsteme tarihi ertelendi kızlar.. Bıktım valla inanın bıktım..

hayırdır kuzummmmmm

nazar mı değirdik ne olduu

ben çok olumlu hissediyorum çocuğun davranışlarını, ama tabi fazla da gaz vermek istemem sana

anaamm nedenn nolduuuu

Sevgilimin babaannesi şehir dışındaymış dişlerini yaptırıyormuş.. Bu haftaya bitmezmiş. 10 mayıs olsun dedi iyi güzel olsun da benim de ayın 8inde tel randevum var teller gerilince ya ağrım oluyor ya da yara oluyor.. Söyle sevgiline diyeceksin söyledim erteleteyimmiş 12sine sanki benim dememle oluyor bir buçuk ay atıyor..

hayırdır kuzummmmmm

nazar mı değirdik ne olduu

ben çok olumlu hissediyorum çocuğun davranışlarını, ama tabi fazla da gaz vermek istemem sana

Yok canım nazardan falan değil bu benim şansızlığımmı desem ne desem bilmiyorum..

Sevgilimin babaannesi şehir dışındaymış dişlerini yaptırıyormuş.. Bu haftaya bitmezmiş. 10 mayıs olsun dedi iyi güzel olsun da benim de ayın 8inde tel randevum var teller gerilince ya ağrım oluyor ya da yara oluyor.. Söyle sevgiline diyeceksin söyledim erteleteyimmiş 12sine sanki benim dememle oluyor bir buçuk ay atıyor..

yok canım ben gaza gelmem merak etme tarafsız gözlerin bakışı olunca çok ddeegerli oluyor benim için söyledikleriniz ben olayın içerisinde oldugum için bazı şeyleri gözden kaçırabiliyorum sizler çok yardımcı oluyorsunuz bana

hem ben hislere de çok inanırım, böyle hissediyorsan vardır bir hikmeyti ki istiare işini de ciddi ciddi düşünüyorum sanırım :26:

en başından bilmiyormuymuş babannesinini şehir dışında oldugunu yeni mi öğrenmiş

diş randevunu da erteletisen çok sarkacak bu sefer :26: 17 mayıs yapsan olmaz mı gülüm :26:

canım her şeyde vardır bi hayır, böyle düşünmeye çalış...

sizin haftasonu olmak zorunda mı? hafta içi olsa? :26:

benim ki de 11 mayısta canım boşver sıkma canını mayıs güzeldir her şeyde bir hayır vardır her şeyimiz de aynı canım bende telliyim 8 inde benimde randevum var ama benim üst teller çıkıcak yoksa ruh ikizi miyiz :111::111:

Son düzenleme:
Benimki artvinli ama trabzonda yaşıyor bayadır trabzonlu sayılır yani trabzonluların bi cazibesi varmış demekki

:)) hihiii sertler ya ondan mi acep :) saka bi yana aslinda cok anlayisli sakin bir adam sevgilim. Zor sinirlenir ama sinirlenince de cok fena sonra yine normale doner :) bir de bi inadi var masallah dedigim dedik caldigim duduk :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biliyor canım bu cumartesi burada olması gerekiyorken ertelenmiş onun sanırım diş olayı hafta içine sarkmış.. Şeytan dürtüyor zaten sende ertele diye.

benim ki de 11 mayısta canım boşver sıkma canını mayıs güzeldir her şeyde bir hayır vardır

İlk değil ki canım ocaktan beri erteleyip duruyoruz artık millet sorunca ne diyeceğimi şaşırıyorum.. hafta içi çalışıyor herkes rahat olamaz kimse

Biliyor canım bu cumartesi burada olması gerekiyorken ertelenmiş onun sanırım diş olayı hafta içine sarkmış.. Şeytan dürtüyor zaten sende ertele diye.

şimdi sakin düşün hemen gaza gelme önce

onların elinde olan bişey degil yavrum o yuzden boşuna kızma. iyice düşün diş randevunun ertelenmesinin sana faydası ne olacak zararı ne olacak onu düşün ona göre bi tarih belirle

aynen aynen canım keçi mübarek aşırı kıskanç ama çok sahipleniyor çok hoşuma gidiyor

İlk değil ki canım ocaktan beri erteleyip duruyoruz artık millet sorunca ne diyeceğimi şaşırıyorum.. hafta içi çalışıyor herkes rahat olamaz kimse
Üst teller mi çıkacak altlar peki anlamadım Belki de canım neden olmasın

Benim diş randevumun ertelenmesi demek en az 3 ay daha fazla duracak bu teller demek canım.. Kızmadan edemiyorum. Birde pişkin pişkin sen ertele demiyor mu bana

Bizim de erteleniyor surekli. Simdi de ablamin dogumu var. Dogumdan sonra bebeğimiz büyüyecek ki ucakla gelebilsin teyzesinin nisanina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim diş randevumun ertelenmesi demek en az 3 ay daha fazla duracak bu teller demek canım.. Kızmadan edemiyorum. Birde pişkin pişkin sen ertele demiyor mu bana

o zaman kuzum sen diş randevuna normal gidersin, agrı 2 3 gün oluyor zaten senin sonra geçiyor ya, 11 inde deil de 18 inde isteme olsun, 25 inde de nişan olur işte

altlar biraz daha kalcakmıs canım
:44:

Aaa ilk defa duydum bunu da neden aynı anda çıkarmıyor canım ? kaç sene oldu takılalı :26:

o zaman kuzum sen diş randevuna normal gidersin, agrı 2 3 gün oluyor zaten senin sonra geçiyor ya, 11 inde deil de 18 inde isteme olsun, 25 inde de nişan olur işte

Hoop bir ay ileri attı durum ay valla katil olcam böyle giderse çok sinirliyim şuan anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…