- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.921
seninki emrahtan baya üst modelmiş, tıpki benim eski nişanlım yani
emrah gittgigim yerlere hiç karışmazdı mesela, ben çok rahat gece de dışarı çıkardım ama sadece kızlarla olacaksakızkıza da gece dışarı çıkmak daha kötü aslında ama bunu anlatacagıma ona yanımızda bulunan erkekleri bazı kızların sevgilisiymiş gibi diyordum
işte biz surat yapmadan dert anlatamıyoruz pek sanırım
UZatır canım oda ama atmazsam daha beter uzatır ay ne dertliler demi
işte aslında ne kadar kötü bişey yaptıklarının farkında değiller bende hep gizli görüşüyodum arkadaşlarımla mecbur kalıyodum çünkü herkese de sırt çeviremem ya o istemiyor diyeçok fenaydı çoook mezuniyetime geldi resmen kontrole onun yüzünden berbat geçti mezuniyetim bi tane erkek arkadaşımla resmim yok birisi resim çektirmek için gelince ters ters bana bakıyodu çok pişmanım ama keşke umursamasaydım.. arkadaşlarım da biliyodu kıskançlığını sorun çıkamıyolardı hiç onlar da saklıyolardı sanki hiç görüşmüyomusuz gibi
Hele ben hiç beceremiyorum canım:44:
benim okula 3 yıl ara vermeemin en büyük sebebi eski nişanlımın kıskançlıklarıydı işteokula gidiyordum derse, bugun hiç erkekle konuştun mu diyordu bana dünyada iki cins var yaa biri kız biri erkek nasıl konuşmayayımmm ama konuşunca bi sürü kavga gürültü ama noldu sonra o gitti, ben yalnız kaldım, herşeye sıfırdan başladım o yuzden bundan sonra hiç kısıtlamaay geleemm valla en fazla grçekleri azıcık degiştiririrm napaımm iyiki de öyle yapmışım bak, bugun bile emrahın görüşüyorum diye laf söyledigi erkek arkadaşlarımdan biri aradı, telefonda bi sürrü derdimi dinledi, daha ne olsun yani
ya ben zorluyordum kendimi de bana anlayışlı ve cilveli olmak yakışmıyor yaasurat asmak yakışıyor ancak
tam tersi olması gerekmiyor mu aslında benim bildiğim kızlar trip atar ama bizimkiler istisna sanırım
benim okula 3 yıl ara vermeemin en büyük sebebi eski nişanlımın kıskançlıklarıydı işteokula gidiyordum derse, bugun hiç erkekle konuştun mu diyordu bana dünyada iki cins var yaa biri kız biri erkek nasıl konuşmayayımmm ama konuşunca bi sürü kavga gürültü ama noldu sonra o gitti, ben yalnız kaldım, herşeye sıfırdan başladım o yuzden bundan sonra hiç kısıtlamaay geleemm valla en fazla grçekleri azıcık degiştiririrm napaımm iyiki de öyle yapmışım bak, bugun bile emrahın görüşüyorum diye laf söyledigi erkek arkadaşlarımdan biri aradı, telefonda bi sürrü derdimi dinledi, daha ne olsun yani
ya ben zorluyordum kendimi de bana anlayışlı ve cilveli olmak yakışmıyor yaasurat asmak yakışıyor ancak
geriye dostlarımız kalıyor işte bende de öyle oldu görüşüyorum diye kızdığı bi arkadaşım vardı görüşmekten vazgeçmedim tabiki, ayrıldığımız gün de o aradı uzun uzun dertleştik günlerce benim depresyonumu çektio yüzden bende kısıtlamaya gelemiyorum artık sevgilim de öyle kısıtlayacak biri değil şükür
B
Hahaha ay canım ya her kadına yakışır
Bende öyle biliyorum canım birde huyum kurusun küs kalamam hep alttan alırım
Hahaha ay canım ya her kadına yakışır
bir yerden üzen Rabbim bir yerden mutlaka güldürüyor işte bakalım beni ne zaman güldürecek
bunu erkeklerde anlasa ne güzel olurdu dimi
en kısa zamanda inşallahbi gelişme var mı bu arada
bir yerden üzen Rabbim bir yerden mutlaka güldürüyor işte bakalım beni ne zaman güldürecek
bunu erkeklerde anlasa ne güzel olurdu dimi
o bende de var canım alttan almaya çalışıyorum elimden geldiğince ama bi süre sonra alışkanlık haline getiriyor onu, şimdi yavaş yavaş denge kurmaya başladık biraz ben idare ediyorum biraz o
yok canım her zamanki şeyler işte, bugun sadece günaydın ve iyi geceler şeklinde konuştuk o da grup içerisinde
Hahaha anlamaz onlar
İşte birde o sorun var bu seferde zaten o alttan alıyor diye rahat takılıyorlar ne zor işler be
Hahaha anlamaz onlar
İşte birde o sorun var bu seferde zaten o alttan alıyor diye rahat takılıyorlar ne zor işler be
şarkıyla ilgili konu açılmadı bi daha dimi :26:
ben birgün risk alıp rest çektim öyle mi peki o zaman dedimondan sonra bi düzelme oldu zaten
acaba erkeklerde bizim kadar düşünüyor mu bu işleri yaa
bugun 4 lü takıldıgımız çiftin erkek olanıyla konuşuyordum tel de, dedim ki sevgilin geçen grupta şarkı paylaştı gördün mü dedim, hee gördüm biliyordum oyle bişey yapacagını dedibnde ne alaka dedim, emrahla napıyosunuz nasıl gidiyor diye konuyu değiştirdi bende konuşmuyuz ya biz bilmiyomusun sen dedim, o da hala mı ben konuşmaya başlamışsınızdır belki diyordum dedi. yok bitti o iş kanka yeter bekledigim artık o defteri kapattım dedim o da iyi bakalım hayırlısı olsun daha güzelleri olsun bundan sonra falan dedi konu kapandı ben bu işten hiçbişey anlamıyorum
bende çekeyim bari vakit kaybetmeden
ben iyice ümitlendim bak şimdiöyle bişey yapacağını biliyomuş demek sevgilisine bak şimdi napcam demiş şarkıyı paylaşmııış konuyu değiştirmesi de ilginç, konuyu emrah üzerinden değiştirmesi daha da ilginç
acaba erkeklerde bizim kadar düşünüyor mu bu işleri yaa
bugun 4 lü takıldıgımız çiftin erkek olanıyla konuşuyordum tel de, dedim ki sevgilin geçen grupta şarkı paylaştı gördün mü dedim, hee gördüm biliyordum oyle bişey yapacagını dedibnde ne alaka dedim, emrahla napıyosunuz nasıl gidiyor diye konuyu değiştirdi bende konuşmuyuz ya biz bilmiyomusun sen dedim, o da hala mı ben konuşmaya başlamışsınızdır belki diyordum dedi. yok bitti o iş kanka yeter bekledigim artık o defteri kapattım dedim o da iyi bakalım hayırlısı olsun daha güzelleri olsun bundan sonra falan dedi konu kapandı ben bu işten hiçbişey anlamıyorum
Hiç sanmıyorum ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?