Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

işte aslında ne kadar kötü bişey yaptıklarının farkında değiller bende hep gizli görüşüyodum arkadaşlarımla mecbur kalıyodum çünkü herkese de sırt çeviremem ya o istemiyor diye çok fenaydı çoook mezuniyetime geldi resmen kontrole onun yüzünden berbat geçti mezuniyetim bi tane erkek arkadaşımla resmim yok birisi resim çektirmek için gelince ters ters bana bakıyodu çok pişmanım ama keşke umursamasaydım.. arkadaşlarım da biliyodu kıskançlığını sorun çıkamıyolardı hiç onlar da saklıyolardı sanki hiç görüşmüyomusuz gibi

benim okula 3 yıl ara vermeemin en büyük sebebi eski nişanlımın kıskançlıklarıydı işte okula gidiyordum derse, bugun hiç erkekle konuştun mu diyordu bana dünyada iki cins var yaa biri kız biri erkek nasıl konuşmayayımmm ama konuşunca bi sürü kavga gürültü ama noldu sonra o gitti, ben yalnız kaldım, herşeye sıfırdan başladım o yuzden bundan sonra hiç kısıtlamaay geleemm valla en fazla grçekleri azıcık degiştiririrm napaımm iyiki de öyle yapmışım bak, bugun bile emrahın görüşüyorum diye laf söyledigi erkek arkadaşlarımdan biri aradı, telefonda bi sürrü derdimi dinledi, daha ne olsun yani

Hele ben hiç beceremiyorum canım:44:

ya ben zorluyordum kendimi de bana anlayışlı ve cilveli olmak yakışmıyor yaa surat asmak yakışıyor ancak

geriye dostlarımız kalıyor işte bende de öyle oldu görüşüyorum diye kızdığı bi arkadaşım vardı görüşmekten vazgeçmedim tabiki, ayrıldığımız gün de o aradı uzun uzun dertleştik günlerce benim depresyonumu çekti o yüzden bende kısıtlamaya gelemiyorum artık sevgilim de öyle kısıtlayacak biri değil şükür

tam tersi olması gerekmiyor mu aslında benim bildiğim kızlar trip atar ama bizimkiler istisna sanırım

Bende öyle biliyorum canım birde huyum kurusun küs kalamam hep alttan alırım

Hahaha ay canım ya her kadına yakışır

bir yerden üzen Rabbim bir yerden mutlaka güldürüyor işte bakalım beni ne zaman güldürecek

B

bunu erkeklerde anlasa ne güzel olurdu dimi

Bende öyle biliyorum canım birde huyum kurusun küs kalamam hep alttan alırım

o bende de var canım alttan almaya çalışıyorum elimden geldiğince ama bi süre sonra alışkanlık haline getiriyor onu, şimdi yavaş yavaş denge kurmaya başladık biraz ben idare ediyorum biraz o

bir yerden üzen Rabbim bir yerden mutlaka güldürüyor işte bakalım beni ne zaman güldürecek

bunu erkeklerde anlasa ne güzel olurdu dimi

Hahaha anlamaz onlar

o bende de var canım alttan almaya çalışıyorum elimden geldiğince ama bi süre sonra alışkanlık haline getiriyor onu, şimdi yavaş yavaş denge kurmaya başladık biraz ben idare ediyorum biraz o

İşte birde o sorun var bu seferde zaten o alttan alıyor diye rahat takılıyorlar ne zor işler be

Hahaha anlamaz onlar

İşte birde o sorun var bu seferde zaten o alttan alıyor diye rahat takılıyorlar ne zor işler be

acaba erkeklerde bizim kadar düşünüyor mu bu işleri yaa

şarkıyla ilgili konu açılmadı bi daha dimi :26:

bugun 4 lü takıldıgımız çiftin erkek olanıyla konuşuyordum tel de, dedim ki sevgilin geçen grupta şarkı paylaştı gördün mü dedim, hee gördüm biliyordum oyle bişey yapacagını dedi bnde ne alaka dedim, emrahla napıyosunuz nasıl gidiyor diye konuyu değiştirdi bende konuşmuyuz ya biz bilmiyomusun sen dedim, o da hala mı ben konuşmaya başlamışsınızdır belki diyordum dedi. yok bitti o iş kanka yeter bekledigim artık o defteri kapattım dedim o da iyi bakalım hayırlısı olsun daha güzelleri olsun bundan sonra falan dedi konu kapandı ben bu işten hiçbişey anlamıyorum

ben iyice ümitlendim bak şimdi öyle bişey yapacağını biliyomuş demek sevgilisine bak şimdi napcam demiş şarkıyı paylaşmııış konuyu değiştirmesi de ilginç, konuyu emrah üzerinden değiştirmesi daha da ilginç

ayy ne bileyim yaa dışlanmış gibi de hissediyorum bazen kendimi sanki hiçbişeyden haberim yokmuş gibi geliyor neyse bekleyip görecegim bakalım belki bu hafta görüşürüz, beyefendinin gönlü isterse

Hiç sanmıyorum ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…