- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.901
yavaş yavaş normale dönüyoruz işte
bence kafana fazla takıyorsun canım :26: beni lütfen yanlış anlama inan kırmak yada yermek degil amacım ki senden bin beterdim ben nişanlıyken, adamın evinde bi kız kalıyor diye gece sokakta yatırdım düşün yani ama çok yanlışmış diyorum şimdi yapacak olan zaten yapar, güvenmek lazım, huzur da kaçırmamak lazım, boşuna bir gece küs uyuyorsunuz degmez ki buna
erkekler cidden bizim gibi düşünmüyorlaronların bambaşka bir dunyası var
mesela gereksiz yere dürüst oluyorlarnişanlımdan ayrıldıktan yaklaşık 1 yıl sonra ahaytıma biri girdi, çocuk muglalıydı, ailesinin yanına gittiginde tatillerde sürekli gece dışarı çıkyıordu, önemsemiyordum bende, çıkabilir yani benle iletişim halinde sonuçta bi gece dedi ki yanımda 4 tane kız var şimdi daga dogru çıkıyoruz, manzara seyretmek istediler bende kızlar gidene kadar msj atma bana dedim 10 dk sonra aradı benm msj ımı görünce kızları hemen evine bırakmış. çok yakın bi arkadaşı var kızı bende tanıyordum onun okuldan arkadaşlarıymış, manzara görmek isteyince çıkıyotlarmış, yoldan dönmüş ben trip atınca diyorum ki neden söyledin bana bunu, ben seni zaten dışarıda biliyorum ne halin varsa gör eve geçince haber ver yeter saklayacak bişey degil ki bu diyor 4 tane kızla gecenin 1 inde daga çıkıyor ve saklayacak bişey degil diyor yaa erkek mantıgı tuhaf işte ben 2 tane erkek arkadaşımla dışarı çıksam söylemiyordum sevgilime aklı bende kalmasın diye, bunlar dürüstlük yapıyorlar bide
Evlenene kadar normalleşiriz
inşallah bende öyle umut ediyorum
Yok canım gerekirse eleştirebilirsin ben alınmam iyi de olur evet şuan boş yere küs uyuyoruz :26: yarın düzelir artık
kendi sevgilimi gördüm bi ankızacağımı bilse de anlatıyor çok dürüst maşallah ama öyle olmasını bende istiyorum çünkü sonradan öğrenirsem hoş şeyler olmayacağını biliyor bu konuda katı kurallarım var biraz bende ona söylüyorum öyle aşırı bi kıskançlığı yok ama 2 tane erkekle de bi yere gitmeme izin vermez, toplu halde arkadaş grubuyla takıabiliyorum ama
Uzatmasa bari yarın sevgilim ay ne çektim be
yani çok çekiniyorum aslında yanlış bişey söylersem diye ama sen üzülünce üzülüyorum dao yuzden söylüyorum haddimi aştıysam özür dilerim
Yok canım est. Bende öyle siz sevinince seviniyorum üzülünce üzülüyorumDaha iyi oluyor şuan mesela ben hala uzatmayı düşünüyordum ama sizinle konuşunca fikrim değişti teşekkür ederim Birdaha surat yapmadan sorayım bari
gece güzel bi mesaj atarım dedin sanırım ama o mesajın gazıyla iyice uzatıp üste çıkabilme ihtimali de var onu iyi düşün :26: sabah hiçbişey olmamış gibi davranabilirsinsöze kadar da kendini tut biraz sorun çıkarma tatsızlık olmasın durup dururken sonra patlarsın
yani çok çekiniyorum aslında yanlış bişey söylersem diye ama sen üzülünce üzülüyorum dao yuzden söylüyorum haddimi aştıysam özür dilerim
bende dürüstlükten yanayım ama bazen dürüsatlük iyi de olmuyor yani
bende normalde bişey saklama taraftarı degilim ama emrah bu konularda çok dar düşünceliydi, ben arkadaş grubu bile olsa araasında erkek olsa laf söylüyorduiyide ben kız erkek karışık bir okulda okuyorum, benm erkek arkadaşlarımda var diyordum, yok onlarla görüşemezmişim ben de mecburen yanımızda erkek varken birinin sevgilisi diye söylüyordum ona :26: yoksa huzursuzluk oluyor, onu da istemiyorum, ama sevgilim yüzünden arkadaşlarıma da arkamı dönemezdim :26: iyiki de dönmemişim bak şimdi onlar yanımda emrah paşa yokk
Yok canım est. Bende öyle siz sevinince seviniyorum üzülünce üzülüyorumDaha iyi oluyor şuan mesela ben hala uzatmayı düşünüyordum ama sizinle konuşunca fikrim değişti teşekkür ederim Birdaha surat yapmadan sorayım bari
Atmazsam daha çok uzatır canım aslında :26::26: Ben sadece başladı aşkım demeni bekledim ona kırıldım yoksa bir sorun yok oradayken mesaj atmadın diye trip atacak değilim falan yazmayı düşünüyırum:26:
anlıyorum seni o model hiç çekilmez iştebenim de eski sevgilim öyleydi yanımdan erkek geçse korkuyodum artık bişey diyecek diye o derece kıskançtı. hatta ayrılmamızdaki en büyük sebep oydu iyice abartmıştı artık ilerde evden çıkarmaz diye düşünmeye başladım ciddi ciddi, çalışmana gerek yok kaç kişiyle muhattap olacaksın çalıştığın yerde demeye başladı son zamanlarda çok korkunçtu davranışları
aslında var ya surat yaparak erkeklerin eline en büyük kozu veriyoruz yaasurat yapmak yerine cilveyle falan sorsak herşeyi anlatırlar ama işte genimizde var bizim dırdır
aslında var ya surat yaparak erkeklerin eline en büyük kozu veriyoruz yaasurat yapmak yerine cilveyle falan sorsak herşeyi anlatırlar ama işte genimizde var bizim dırdır
Aynen canım ya aynen vallaGeçen sekizde uyudu ya gece 3te uyandı 5e kadar gönlümü almaya çalıştı
o zaman at canım huyunu bilmediğim için bişey diyemem benimki öyle iyice üste çıkmaya çalışıyo da o yüzden uyarmak istedim sen at o zaman :26: güzel cümleler yaz bari yumuşasın
hee bak işte ne güzel gönül almayı da biliyor demek ki enişte
Aaa haksızsa bende surat yapmadan kırıldığımı anlatıyorsam gönlümü almadan içi rahat etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?