Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Yok canım gerekirse eleştirebilirsin ben alınmam iyi de olur evet şuan boş yere küs uyuyoruz :26: yarın düzelir artık

kendi sevgilimi gördüm bi an kızacağımı bilse de anlatıyor çok dürüst maşallah ama öyle olmasını bende istiyorum çünkü sonradan öğrenirsem hoş şeyler olmayacağını biliyor bu konuda katı kurallarım var biraz bende ona söylüyorum öyle aşırı bi kıskançlığı yok ama 2 tane erkekle de bi yere gitmeme izin vermez, toplu halde arkadaş grubuyla takıabiliyorum ama

Yok canım gerekirse eleştirebilirsin ben alınmam iyi de olur evet şuan boş yere küs uyuyoruz :26: yarın düzelir artık

yani çok çekiniyorum aslında yanlış bişey söylersem diye ama sen üzülünce üzülüyorum da o yuzden söylüyorum haddimi aştıysam özür dilerim

bende dürüstlükten yanayım ama bazen dürüsatlük iyi de olmuyor yani

bende normalde bişey saklama taraftarı degilim ama emrah bu konularda çok dar düşünceliydi, ben arkadaş grubu bile olsa araasında erkek olsa laf söylüyordu iyide ben kız erkek karışık bir okulda okuyorum, benm erkek arkadaşlarımda var diyordum, yok onlarla görüşemezmişim ben de mecburen yanımızda erkek varken birinin sevgilisi diye söylüyordum ona :26: yoksa huzursuzluk oluyor, onu da istemiyorum, ama sevgilim yüzünden arkadaşlarıma da arkamı dönemezdim :26: iyiki de dönmemişim bak şimdi onlar yanımda emrah paşa yokk

Uzatmasa bari yarın sevgilim ay ne çektim be

gece güzel bi mesaj atarım dedin sanırım ama o mesajın gazıyla iyice uzatıp üste çıkabilme ihtimali de var onu iyi düşün :26: sabah hiçbişey olmamış gibi davranabilirsin söze kadar da kendini tut biraz sorun çıkarma tatsızlık olmasın durup dururken sonra patlarsın

Atmazsam daha çok uzatır canım aslında :26::26: Ben sadece başladı aşkım demeni bekledim ona kırıldım yoksa bir sorun yok oradayken mesaj atmadın diye trip atacak değilim falan yazmayı düşünüyırum:26:

anlıyorum seni o model hiç çekilmez işte benim de eski sevgilim öyleydi yanımdan erkek geçse korkuyodum artık bişey diyecek diye o derece kıskançtı. hatta ayrılmamızdaki en büyük sebep oydu iyice abartmıştı artık ilerde evden çıkarmaz diye düşünmeye başladım ciddi ciddi, çalışmana gerek yok kaç kişiyle muhattap olacaksın çalıştığın yerde demeye başladı son zamanlarda çok korkunçtu davranışları

aslında var ya surat yaparak erkeklerin eline en büyük kozu veriyoruz yaa surat yapmak yerine cilveyle falan sorsak herşeyi anlatırlar ama işte genimizde var bizim dırdır

o zaman at canım huyunu bilmediğim için bişey diyemem benimki öyle iyice üste çıkmaya çalışıyo da o yüzden uyarmak istedim sen at o zaman :26: güzel cümleler yaz bari yumuşasın

seninki emrahtan baya üst modelmiş, tıpki benim eski nişanlım yani

emrah gittgigim yerlere hiç karışmazdı mesela, ben çok rahat gece de dışarı çıkardım ama sadece kızlarla olacaksa kızkıza da gece dışarı çıkmak daha kötü aslında ama bunu anlatacagıma ona yanımızda bulunan erkekleri bazı kızların sevgilisiymiş gibi diyordum

aslında var ya surat yaparak erkeklerin eline en büyük kozu veriyoruz yaa surat yapmak yerine cilveyle falan sorsak herşeyi anlatırlar ama işte genimizde var bizim dırdır

Aynen canım ya aynen valla Geçen sekizde uyudu ya gece 3te uyandı 5e kadar gönlümü almaya çalıştı

Aynen canım ya aynen valla Geçen sekizde uyudu ya gece 3te uyandı 5e kadar gönlümü almaya çalıştı

Ya canım az önce açıktı bekliyorum kaç saattir yazacak diye öldüm meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…