- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.941
ayy ne bileyim yaa dışlanmış gibi de hissediyorum bazen kendimisanki hiçbişeyden haberim yokmuş gibi geliyor neyse bekleyip görecegim bakalım belki bu hafta görüşürüz, beyefendinin gönlü isterse
dur şimdi sözden sonra çekersinbi cesaretle geldi o bana şimdi yapamam sanırım
dışlamalarının tek bir nedeni var bencebekle bakalım neler olacak görcezz
bütün kadınlar güçlerimizi birleştirip zorla kafalarına istedigimiz şeyleri sokalım bence nasıl fikir
Süper fikir canım bencede ben destekliyorum
ben beklemekten de sıkılıyorum yaahem yavaş olsun istiyorum hem de bir an önce olsun bitsin istiyorum tam bir ikizler burcuyum işte
ikizler burcunun bu haftakı burç yorumunda, arkadaş ilişkiniz aşka dönüşebilir yazıyor
zamanını bekle bence çok uzak olduğunu da sanmıyorumburcun bile ilişkiyi onaylıyor
kızlar bende yatıyorum artık yavaş yavaş, iyi geceleeeer tatlı rüyalar
kızlar gamzelim i bekledim bu saate kadar ama gelmediumarım olumsuz bişey yoktur :26: ve çok uykum geldi, ben yavaştan yatayım musadenizle
kızlar bende yatıyorum artık yavaş yavaş, iyi geceleeeer tatlı rüyalar
nerde bu devlet nerde bu millett
ohh be uyandınız sonunda burdayımmm
bedenim yataktan kalkmış olabilir ama ruhum aslaaa
kendine gel bakayım uyann ben 8de kalktım çok enerjiğim
10.30 da annem kazıyarak uyandırdı beniyeşil kahve içtim guya enerji veriyormuş, kahvaltı ettim, çay içtim yok hala çok uykum var
yeşil kahveyi duydum da nasıl bişey ki o
off havada çok güzel ne uykusu çık dolaştam gezmelik ama ben burda tıkılıp kalıyorum akşama kadar
yeşil kahveyi boşver sen zayıfsın zaten kilo alman lazım
kahvemi içip ayılayım da öğleden sonraki planlarım arasında yruuyuş yapmak varama sunum da hazırlamam lazım, ve hatta çeviri de yapmam lazım benden klonlaasalar olmaz mıı
lkolay gele sana tüm o işleri sen yapacaksın kuzum
ayrıca ne kilosuydu canım neydi o unuttum ben
bizde annemle akşamları başladık yürüyüşe bizim burada süper bi yürüyüş parkuru var insanın coşası geliyor yürüdükçe
bizim burası yürüyüş açısından sıkıntılı yaasürekli yokuşlar var, ve ben geçen sene ayagımı kırdıgım için bana yokuş çıkmak ve inmek yasak ankaraya gittigmde çok güzel yürüyorum ben ama burada o imkanım pek olmuyor malesef sürekli aynı yolda yürümem lazım, o da sıkıyor ve arabalar geçtigi için insan kirli hava soluyor resmen taşınmam lazım benm burdan
bizim buraya taşıyalım seni iki tane yerimiz var hemde biri çamlıklar içinde mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?