Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

dışlamalarının tek bir nedeni var bence bekle bakalım neler olacak görcezz

ben beklemekten de sıkılıyorum yaa hem yavaş olsun istiyorum hem de bir an önce olsun bitsin istiyorum tam bir ikizler burcuyum işte

ikizler burcunun bu haftakı burç yorumunda, arkadaş ilişkiniz aşka dönüşebilir yazıyor

zamanını bekle bence çok uzak olduğunu da sanmıyorum burcun bile ilişkiyi onaylıyor

10.30 da annem kazıyarak uyandırdı beni yeşil kahve içtim guya enerji veriyormuş, kahvaltı ettim, çay içtim yok hala çok uykum var

yeşil kahveyi duydum da nasıl bişey ki o
off havada çok güzel ne uykusu çık dolaş tam gezmelik ama ben burda tıkılıp kalıyorum akşama kadar

Son düzenleme:
yeşil kahveyi duydum da nasıl bişey ki o
off havada çok güzel ne uykusu çık dolaş tam gezmelik ama ben burda tıkılıp kalıyorum akşama kadar

yeşil kahveyi boşver sen zayıfsın zaten kilo alman lazım

kahvemi içip ayılayım da öğleden sonraki planlarım arasında yruuyuş yapmak var ama sunum da hazırlamam lazım, ve hatta çeviri de yapmam lazım benden klonlaasalar olmaz mıı

lkolay gele sana tüm o işleri sen yapacaksın kuzum
ayrıca ne kilosuydu canım neydi o unuttum ben
bizde annemle akşamları başladık yürüyüşe bizim burada süper bi yürüyüş parkuru var insanın coşası geliyor yürüdükçe

bizim burası yürüyüş açısından sıkıntılı yaa sürekli yokuşlar var, ve ben geçen sene ayagımı kırdıgım için bana yokuş çıkmak ve inmek yasak ankaraya gittigmde çok güzel yürüyorum ben ama burada o imkanım pek olmuyor malesef sürekli aynı yolda yürümem lazım, o da sıkıyor ve arabalar geçtigi için insan kirli hava soluyor resmen taşınmam lazım benm burdan

bizim buraya taşıyalım seni iki tane yerimiz var hemde biri çamlıklar içinde mis gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…