- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.961
bizim burası yürüyüş açısından sıkıntılı yaasürekli yokuşlar var, ve ben geçen sene ayagımı kırdıgım için bana yokuş çıkmak ve inmek yasak ankaraya gittigmde çok güzel yürüyorum ben ama burada o imkanım pek olmuyor malesef sürekli aynı yolda yürümem lazım, o da sıkıyor ve arabalar geçtigi için insan kirli hava soluyor resmen taşınmam lazım benm burdan
:84: :84: :84:
kıskandırma beni, gelir yerleşirim üst katınıza
sahi sen ayağını nasıl kırmıştın:26::26:
gel şekerim şikayetçi olmam valla sabah akşam dertlerimi dinler yorum yaparsın
merdivenin son basamagında yamuk basıp kırmıştımbilegimin biraz altında bir kemik kırılık yan dönmüş nasıl becerdiysem artık o kemik orda çıkıntı yaptıgı için de yokuş çıkmak inmek yasak, eğilip kalkarken zorlamak yasak koşmak yasak kısaca bana otur oturdugun yerde toto büyüt diyorlar
ayy ne talihsizlik Allah beterinden korusun..sende söylenenlere uy canım ayaklar bizim herşeyimiz
valla ben de bu durumdan hiç şikayetçi olmamzira bende dert çok, sen daha çok dinlemek zorunda kalırsın
nerde bu devlet nerde bu millett
ohh be uyandınız sonunda burdayımmm
bak o da doğru..
ama daha durr bende atraksiyonlar yeni başlıyor daha kafanızı baya bi şişiricem
GünaydınnnnnnnnÇok uykum var be Gamzelim nerede ya hala gelmedi mi :26:
bende aynı durumdayımmneskafe içip kahve çekirdekli çikolatalardan yiyorum uykum açılsın diye
gizem yok yaa, çok merak ediyorum ama yokkbabasını uğurlayacaktı bugun, onu ugurlayınca girer belki :26:
GünaydınnnnnnnnÇok uykum var be Gamzelim nerede ya hala gelmedi mi :26:
valla benim kafamın şişmesi gibi bir durumum yok, dertlerini dinlemekten yana da bir şikayetim yok
valla ayak kırma konusunda gerçekten büyük şanssızlık olduemrahla ancak birbirimize aşkımızı itiraf edebilmiştik, onunla msj laşıyordum düştüm kırdım işte
bende aynı durumdayımmneskafe içip kahve çekirdekli çikolatalardan yiyorum uykum açılsın diye
gizem yok yaa, çok merak ediyorum ama yokkbabasını uğurlayacaktı bugun, onu ugurlayınca girer belki :26:
Bende kahve yapayım kendime bari yoksa uyucam yine
Dün o girdi bekledim o kadar yazar diye yazmadı :26:
Bende kahve yapayım kendime bari yoksa uyucam yine
Dün o girdi bekledim o kadar yazar diye yazmadı :26:
günaydın canıım
valla uyku demeyin bana sabah telefonu kıracaktım zır zır alarm çalıyor bi uyutmuyor
oyy canım benim gerçekten içtenliğini hissedebiliyorum yorumlarında zaten, sen sıkılmazsın kesinlikle
nescafe miselülit yapar kilo yapar
günaydın canıım
valla uyku demeyin bana sabah telefonu kıracaktım zır zır alarm çalıyor bi uyutmuyor
Sen birde işe gidiyorsun değil mi ne zordur sabah kalkmak :26:
oyy canım benim gerçekten içtenliğini hissedebiliyorum yorumlarında zaten, sen sıkılmazsın kesinlikle
bende çok merak ediyorum gizemi gelse de öğrensek :18::18:
dün face te de bi an gördüm sonra kayboldu soramadım :26: bugun görürsem eger buraya gitmeden sorarım artık :26:
bende sabah annemi kırıp atacaktım 50 kere geldi odamageç yattım git diyorum tamam diyor, 10 dk sonra geliyor, kahvaltıya n hazırlayım sana diye yine kovuyorum gidiyor, tekrar geliyor biz çarşıya gidecez bişey istiyor musun diye zaten sabahları sinirli oluyorum uyanırken, en son iyiki uyuttunuz be 40 kere geldin buraya diye bagırarak ben yataktan kalktım o arada çıkmış evden şaka gibi yaa benim annem cidden şaka gibi
ben neskafeyi şekersiz ve sütsüz içiyorum canım, o yuzden kilo yapmazselulit de yeterince var zaten daha fazlasına yer kalmadı
Hepimiz merak ediyoruz dün ayrılmayın bir yere beni yalnız bırakmayın dedi kendisi girmedi
bende sabah annemi kırıp atacaktım 50 kere geldi odamageç yattım git diyorum tamam diyor, 10 dk sonra geliyor, kahvaltıya n hazırlayım sana diye yine kovuyorum gidiyor, tekrar geliyor biz çarşıya gidecez bişey istiyor musun diye zaten sabahları sinirli oluyorum uyanırken, en son iyiki uyuttunuz be 40 kere geldin buraya diye bagırarak ben yataktan kalktım o arada çıkmış evden şaka gibi yaa benim annem cidden şaka gibi
aynı modelden bende de varbi pazarım var uyuyayım dimi yok yine rutin uyandırmalar
bende üçü biraradalara bile kaşık kaşık şeker atıyorum senin alışkanlık iyiymiş
cidden çok sinirli uyanıyorum bu sefer, 40 kere anlattım anneme anlamadı bunusabah en son ben bagırınca da aman iyi be ne halin varsa gör diye diye evden çıktı gel de delirmee uykumu mahvetti bide gitti, kalktım yalnız başıma kahvaltı yaptım
ben bir tek türk kahvesini şekerli içerim onu da az şekerlidiğer herşeyi şekersiz içiyrum benim bu kilolarım nerden geliyor hiç bir fikrim yok
girdi de çıktı aslında biraz durupiyice meraklandım, kötü degildir inşallah sonuç :26:
yani bari uyandıracaksın evden gitme, yada evden gideceksen bırak uyusun kızcağız dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?