Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Dün geceden beri seni bekliyoruz canım biz

Bence çok iyi geçmiş ki ben olumsuz bir şey göremedim Hayır asla istemiyorum tarzında hiç bir şey dememiş evlenmene de bir şey dememiş düğün konusuda sorun olacak bir şey değil o kesin halledilir bu kadar izin veren düğüne asla laf sölemez.. Millet ne diyecek diye en mutlu günümü düğünle kutlayamayacakmıyım benimde hayallerim var dersin o da halledilir Ay gözün aydınnnnnn canımmmmm

Ilk konuşmaya göre oldukça iyi bence karşı çıkmamış zamanla iyice alisacak gibi geldi bana :) hatta bazı yerlerde babamla benim konuşmalarımı gördüm :) olumsuz bisey yok bence canım hemen sen nasıl istersen demezler zaten sende gayet güzel aciklamissin insallah iyi olacak :) ben olumsuz bisey göremedim yani :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biliyorum kuzummm, hepinizden özür dilerriiiiim :26:

ama birden öle bi sancı girdi ki mideme, iki büklüm oldum sancıdan, bilgisayarı falan öylece bırakıp yatağa kıvrıldım iştee, sonra sızmışımm

olumsuz bişey yok mu diyosun sen şimdii :26:

ya yazın isteme - söz falan da olmasın derlerse :26:

ayyyy iyi mi diyosunuz yaniiii :26:

İyi geçtiği için affediyorum
Canım ben göremedim olumsuz hiçbirşey :) Keşke hazır konuşuyorken onu da söyleseydin yazın söz istiyoruz falan diye bir kerede çıkardı aradan şimdi gidecek ne zaman konuşacaksın :26:

ayyyy iyi mi diyosunuz yaniiii :26:

Gayet iyi canım rahatlayabilirsin :) ilk konuşmada hep boyle olur zaten hemen kabul etmiyolar ki :) ama olumlu konusmus sorun olsaydı karşı çıkardı kesin olarak ama ılımlı yaklaşmış hadi gözün aydınnn :)

birden hepsini söyleyip yüklenmiyim dediim

şu an gitti zaten, yolda, artık telefonda olacak diğer her türlü konuşmalar

bu arada söylemeyi unuttum, askere gitti mi diye sordu, ne zaman gittiğini nereye gittiğini ne zaman döneceğini falan sordu

ayyy, içimi rahatlattınızzz, teşekkür ederimm

düğün meselesini de zamanla hallederiz heralde di mi :18: :26:

bence de olumsuz bi konuşma olmamış fakat yine de yumuşatılması gerekiyor..
düğün demiş demekki olacak gözüyle bakıyor..bence gözünü korkutmak amaçlı demiştir onuda düğünsüz olur mu..
ama işte söz isteme kısmı muallakta kalmış, ailleler hiç mi biraraya gelecek gibi değil:26::26:

Son düzenleme:

Bak bunlar da iyi canım öğrenmek bilmek istiyor Olumsuz olsaydı ben istemiyorum razı değilim der kestirip atardı ben öyle düşünüyorum:26:

Halledersiniz tabi canım onu halledecek olmasa karşı çıkardı zaten :) ama bu süreçte yine özellikle annelere cok iş düşüyor ikna etme çabalarına girmeli yavaş yavaş alistirsin iyice bu fikre :) zamanla hepsi olur merak etme için rahat olsun

işte ben de ondan dolayı tırsıyorum şu an :26:

Bak bunlar da iyi canım öğrenmek bilmek istiyor Olumsuz olsaydı ben istemiyorum razı değilim der kestirip atardı ben öyle düşünüyorum:26:

inşallaaah olumlu seyreder olaylaar

benim annem babamdan daha beter bu konuda, yani babam annemi ikna edecek hatta öyle diyeyim.. annem direk karşı çıkıyor çünkü, hem de en sert şekilde..

aaa ciddimisin :26: Bende annen yardımcı olur diye düşünmüştüm.. Şimdi gidince annenle konuşur büyük ihtimalle zaten değil mi annen arar mı seni ne oluyor gibilerinden:26:

Işin zormus senin canım ya ama baban olumsuz bisey soylemedigine gore sorun olmaz gibi geliyor inşallah istediğin gibi olur

aaa ciddimisin :26: Bende annen yardımcı olur diye düşünmüştüm.. Şimdi gidince annenle konuşur büyük ihtimalle zaten değil mi annen arar mı seni ne oluyor gibilerinden:26:

maalesef.. tipik bir koç burcu.. bütün yönetim denetim onda olsun istiyor, onun dediği olsun istiyor, öyle dominant bi karakteri var...

zaten o yüzden ben annemi değil de babamı tercih ettim konuşmak için, annem arkamda olsaydı zaten şimdiye kadar çoktan sözlenmiş-nişanlanmış olurduk biz... babamın bile ılımlı fikirlerini olumsuza çevirebiliyor çenesiyle ve baskısıyla

kesin arar... :18:

ohh be gizemcim sonunda bir haber alabildik senden çok merak etmiştikk :18::18:

objektif bir degerlendirme yapıyorum hemen

senin de bildigin ibi zaten babanın pek içine sinmiyor, ama yine de eğer kesinlikle karşı çıksa sana ya o ya ben diye rest çekebilirdi ki şükür öyle bişey dememiş zamanla bu fikre alışacagını düşünüyorum, ki anladıgım kadarıyla babanın da senin gibi bu konuşma hep aklındaymış, bak son günü beklemiş konuşmak için o da

her aile gibi biraz fazla takıyor elalemin ne diyecegini ama herkes de bilecek mi çocugun mezhebini onu pek anlamadım ben :26: yani kimseye söylemeseniz de düğün olsa olmuyor mu :26: ki bence konuşulur sonra da unutulur diyerek de gayet dogru bişey söylemişsin

şimdi önemli olan annenin tutumu tabi :26: baban gidince bu olanları ona anlatacak bakalım o ne diyecek :18: ama genel olarak bakınca olumsuz bir konuşma oldugunu düşünmüyorum. baban içine sinmeyenleri söylemiş, sen de ona cevap vermişsin, ki bu beklenilen bişeydi

şimdi önünde yaklaşık 3 ayın var. babanın askerlik durumunu sormasını ben kafasında planlar yapmasına baglıyorum. ki ciddi bir ilişkide erkek askerlik yaptıktan sonra söz yapılır genelde normali budur o yuzden ağustos olmasa da en geç eylül için bence baban da kafanda planları yapmaya başlamıştır. biraz sancılı olabilir bu dönemler ama hallolur be gizemcim, sen yuregini ferah tut ilk aşamayı atlattın sonuçta gerisi de gelecek eminim ben

benim babam da koç burcu, senin annenle olan ilişkini tam olarak hayal edebiliyorum o yuzden canım şuan :26: bişeye ilk önce hayır der, sonradan kabul eder, aama o ilk hayırı insanın ömründen yiyor resmen

ama annem yolunu bilir mesela yumuşatır babamı, sizde de bu durum tam tersi olacaktır bence canım baban kendi kafasında ikna olacak daha sonra da anneni ikna edecektir, biraz daha sabır sadece

ayyy canım beniiim biliyorum hepinizi merakta bıraktım dün gece, ama inan çok fena sancı girdi mideme, kendimi yatağa zor attım

mezhep meselesi öğrenilir canım, çünkü biz aynı memleketliyiz, ve onların köyü alevi köyü olarak biliniyor... yani kimlerden diye konuşulduğunda direk mezhep de anlaşılacak, bu yüzden öyle diyor... :26:

bu 3 aylık süreçte her konuşmada birbirimizi ne kadar sevdiğimizi anlatmaya çalışacağım artık.. :26: bi de maalesef bizim iş olursa ağustosta olabilir ancak, çünkü 1 eylülde benim okulum başladığı için, 30 ağustosta gebzeye dönmüş olmam gerekiyor :26: yani ağustosta olmazsa, taaa şubat tatiline sarkar

nasıl zor bi karakter oluyorlar değil mi kendi dediği olsun istiyor herşeye rağmen yaaa inşallah babam annemi ikna eder, tam tersi olursa, yani yine annem baskın gelip babamı olumsuz çevirirse naparım bilmiyorumm :18:

Benim annem de koç burcudur ama senin annenin tam tersi O zaman baban anneni ikna edecek inşallah canım:26:

Benim annem de koç burcudur ama senin annenin tam tersi O zaman baban anneni ikna edecek inşallah canım:26:

inşallaaaah

kızlaaar ben bi yarım saat kadar dışarı çııyorumm, askerim çarşı izninde bugün, gidip hesabına para yatırcaaam mutlu olsuun

mezhep meselesine maalesef büyükler takılıyor yaa, aslında ne kadar önemsiz bişey bize göre, ama onlar biraz çevreden çekiniyor, biraz da kendi zamanındaki gibi sanıyorlar herşeyi o yuzden bizim için endişeleniyorlar :26:

sen şimdi biraz bekle bakalım canım, annen mutlaka babanla konuşunca arayacaktır seni, onunla da konuşup ikna edip ( inşallah ) ikinci aşamayı da geçersin zaten okullar kapanacak sonrasında eve gideceksin sende o zaman da ağustos ayı meselesini açarsın ki zaten ağustos ayı dışında da başka zaman yokmuş, o da o şekilde halledilir artık :26:

ahh ben babamdan neler çektim bilsen aynı evin içerisinden sırf inadından 1 sene konuşmadık biz babamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…