- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.981
kızlaaar, ben geldimmmgeçmişi okuycam birazdan, önce olanları anlatayımm ve değerlendirmelerinizi duyayımmm
dün gece stresten başıma ve mideme çok fena ağrı girdiği için konuşamadım, sabah kahvaltıda konuşurum diyerek, yattım uyudum.
sabah kahvaltı bitiminde tam ben konuyu açacakken babam sordu, "napıyosunuz görüşüyo musunuz hala" diye. ben de "evet" dedim.
"bizim fikrimizi biliyosun" dedi. ben, "neden fikriniz değişmiyo ki, benim mutluluğumun hiç mi önemi yok sizin için" dedim.
"senin mutluluğun önemli, ama biz olmayacağını düşünüoruz, kültür farkı var" dedi. ben de" onunla aramızda hiçbir kültür farkı yok ki" dedim. "aileler arasında var" dedi. ben de "evet, aileler arasında farklılıklar olabilir ama bunlar iki tarafında ılımlı yaklaşımıyla aşılmayacak sorunlar değil ki" dedim.
sonraaa "hem onunla olduğumda mutsuz olacağımın garantisi var mı ki" dedim. "yok, tabi, yaşanmadan bilinmez" dedi.
sonraaaa, "yalnız düğün falan düşünme" dedi, ben de neden dedim. "millet gelecek, konuşacak, milletin laflarıyla uğraşamam ben" dedi, ben de "konuşursa konuşsun, en fazla 3 gün konuşur, 4. gün başka bi konu çıkar, bu unutulur dedim"
"hem millet ne diyecek diye beni hayallerimi yaşamaktan mahrum mu bırakacaksınız" dedim."hayırlısı..." dedi
ve konu kapandı...
eveeet, yorumları alayımm hemeeeeen
kızlaaar, ben geldimmmgeçmişi okuycam birazdan, önce olanları anlatayımm ve değerlendirmelerinizi duyayımmm
dün gece stresten başıma ve mideme çok fena ağrı girdiği için konuşamadım, sabah kahvaltıda konuşurum diyerek, yattım uyudum.
sabah kahvaltı bitiminde tam ben konuyu açacakken babam sordu, "napıyosunuz görüşüyo musunuz hala" diye. ben de "evet" dedim.
"bizim fikrimizi biliyosun" dedi. ben, "neden fikriniz değişmiyo ki, benim mutluluğumun hiç mi önemi yok sizin için" dedim.
"senin mutluluğun önemli, ama biz olmayacağını düşünüoruz, kültür farkı var" dedi. ben de" onunla aramızda hiçbir kültür farkı yok ki" dedim. "aileler arasında var" dedi. ben de "evet, aileler arasında farklılıklar olabilir ama bunlar iki tarafında ılımlı yaklaşımıyla aşılmayacak sorunlar değil ki" dedim.
sonraaa "hem onunla olduğumda mutsuz olacağımın garantisi var mı ki" dedim. "yok, tabi, yaşanmadan bilinmez" dedi.
sonraaaa, "yalnız düğün falan düşünme" dedi, ben de neden dedim. "millet gelecek, konuşacak, milletin laflarıyla uğraşamam ben" dedi, ben de "konuşursa konuşsun, en fazla 3 gün konuşur, 4. gün başka bi konu çıkar, bu unutulur dedim"
"hem millet ne diyecek diye beni hayallerimi yaşamaktan mahrum mu bırakacaksınız" dedim."hayırlısı..." dedi
ve konu kapandı...
Dün geceden beri seni bekliyoruz canım biz
Bence çok iyi geçmiş ki ben olumsuz bir şey göremedimHayır asla istemiyorum tarzında hiç bir şey dememiş evlenmene de bir şey dememiş düğün konusuda sorun olacak bir şey değil o kesin halledilir bu kadar izin veren düğüne asla laf sölemez.. Millet ne diyecek diye en mutlu günümü düğünle kutlayamayacakmıyım benimde hayallerim var dersin o da halledilir Ay gözün aydınnnnnn canımmmmm
Ilk konuşmaya göre oldukça iyi bence karşı çıkmamış zamanla iyice alisacak gibi geldi bana :) hatta bazı yerlerde babamla benim konuşmalarımı gördüm :) olumsuz bisey yok bence canım hemen sen nasıl istersen demezler zaten sende gayet güzel aciklamissin insallah iyi olacak :) ben olumsuz bisey göremedim yani :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biliyorum kuzummm, hepinizden özür dilerriiiiim :26:
ama birden öle bi sancı girdi ki mideme, iki büklüm oldum sancıdan, bilgisayarı falan öylece bırakıp yatağa kıvrıldım iştee, sonra sızmışımm
olumsuz bişey yok mu diyosun sen şimdii :26:
ya yazın isteme - söz falan da olmasın derlerse :26:
ayyyy iyi mi diyosunuz yaniiii :26:
İyi geçtiği için affediyorum
Canım ben göremedim olumsuz hiçbirşey :) Keşke hazır konuşuyorken onu da söyleseydin yazın söz istiyoruz falan diye bir kerede çıkardı aradan şimdi gidecek ne zaman konuşacaksın :26:
Gayet iyi canım rahatlayabilirsin :) ilk konuşmada hep boyle olur zaten hemen kabul etmiyolar ki :) ama olumlu konusmus sorun olsaydı karşı çıkardı kesin olarak ama ılımlı yaklaşmış hadi gözün aydınnn :)
ve konu kapandı...
birden hepsini söyleyip yüklenmiyim dediim
şu an gitti zaten, yolda, artık telefonda olacak diğer her türlü konuşmalar
bu arada söylemeyi unuttum, askere gitti mi diye sordu, ne zaman gittiğini nereye gittiğini ne zaman döneceğini falan sordu
ayyy, içimi rahatlattınızzz, teşekkür ederimm
düğün meselesini de zamanla hallederiz heralde di mi :18: :26:
birden hepsini söyleyip yüklenmiyim dediim
şu an gitti zaten, yolda, artık telefonda olacak diğer her türlü konuşmalar
bu arada söylemeyi unuttum, askere gitti mi diye sordu, ne zaman gittiğini nereye gittiğini ne zaman döneceğini falan sordu
ayyy, içimi rahatlattınızzz, teşekkür ederimm
düğün meselesini de zamanla hallederiz heralde di mi :18: :26:
bence de olumsuz bi konuşma olmamış fakat yine de yumuşatılması gerekiyor..
düğün demiş demekki olacak gözüyle bakıyor..bence gözünü korkutmak amaçlı demiştir onuda düğünsüz olur mu..
ama işte söz isteme kısmı muallakta kalmış, ailleler hiç mi biraraya gelecek gibi değil:26::26:
Bak bunlar da iyi canım öğrenmek bilmek istiyorOlumsuz olsaydı ben istemiyorum razı değilim der kestirip atardı ben öyle düşünüyorum:26:
Halledersiniz tabi canım onu halledecek olmasa karşı çıkardı zaten :) ama bu süreçte yine özellikle annelere cok iş düşüyorikna etme çabalarına girmeli yavaş yavaş alistirsin iyice bu fikre :) zamanla hepsi olur merak etme için rahat olsun
işte ben de ondan dolayı tırsıyorum şu an :26:
inşallaaah olumlu seyreder olaylaar
benim annem babamdan daha beter bu konuda, yani babam annemi ikna edecek hatta öyle diyeyim.. annem direk karşı çıkıyor çünkü, hem de en sert şekilde..
işte ben de ondan dolayı tırsıyorum şu an :26:
inşallaaah olumlu seyreder olaylaar
benim annem babamdan daha beter bu konuda, yani babam annemi ikna edecek hatta öyle diyeyim.. annem direk karşı çıkıyor çünkü, hem de en sert şekilde..
aaa ciddimisin :26: Bende annen yardımcı olur diye düşünmüştüm.. Şimdi gidince annenle konuşur büyük ihtimalle zaten değil mi annen arar mı seni ne oluyor gibilerinden:26:
ve konu kapandı...
maalesef.. tipik bir koç burcu.. bütün yönetim denetim onda olsun istiyor, onun dediği olsun istiyor, öyle dominant bi karakteri var...
zaten o yüzden ben annemi değil de babamı tercih ettim konuşmak için, annem arkamda olsaydı zaten şimdiye kadar çoktan sözlenmiş-nişanlanmış olurduk biz... babamın bile ılımlı fikirlerini olumsuza çevirebiliyor çenesiyle ve baskısıyla
kesin arar... :18:
ohh be gizemcim sonunda bir haber alabildik senden çok merak etmiştikk :18::18:
objektif bir degerlendirme yapıyorum hemen
senin de bildigin ibi zaten babanın pek içine sinmiyor, ama yine de eğer kesinlikle karşı çıksa sana ya o ya ben diye rest çekebilirdi ki şükür öyle bişey dememişzamanla bu fikre alışacagını düşünüyorum, ki anladıgım kadarıyla babanın da senin gibi bu konuşma hep aklındaymış, bak son günü beklemiş konuşmak için o da
her aile gibi biraz fazla takıyor elalemin ne diyecegini ama herkes de bilecek mi çocugun mezhebini onu pek anlamadım ben :26: yani kimseye söylemeseniz de düğün olsa olmuyor mu :26: ki bence konuşulur sonra da unutulur diyerek de gayet dogru bişey söylemişsin
şimdi önemli olan annenin tutumu tabi :26: baban gidince bu olanları ona anlatacak bakalım o ne diyecek :18: ama genel olarak bakınca olumsuz bir konuşma oldugunu düşünmüyorum. baban içine sinmeyenleri söylemiş, sen de ona cevap vermişsin, ki bu beklenilen bişeydi
şimdi önünde yaklaşık 3 ayın var. babanın askerlik durumunu sormasını ben kafasında planlar yapmasına baglıyorum. ki ciddi bir ilişkide erkek askerlik yaptıktan sonra söz yapılır genelde normali buduro yuzden ağustos olmasa da en geç eylül için bence baban da kafanda planları yapmaya başlamıştır. biraz sancılı olabilir bu dönemler ama hallolur be gizemcim, sen yuregini ferah tut ilk aşamayı atlattın sonuçta gerisi de gelecek eminim ben
benim babam da koç burcu, senin annenle olan ilişkini tam olarak hayal edebiliyorum o yuzden canım şuan :26: bişeye ilk önce hayır der, sonradan kabul eder, aama o ilk hayırı insanın ömründen yiyor resmen
ama annem yolunu bilir mesela yumuşatır babamı, sizde de bu durum tam tersi olacaktır bence canımbaban kendi kafasında ikna olacak daha sonra da anneni ikna edecektir, biraz daha sabır sadece
maalesef.. tipik bir koç burcu.. bütün yönetim denetim onda olsun istiyor, onun dediği olsun istiyor, öyle dominant bi karakteri var...
zaten o yüzden ben annemi değil de babamı tercih ettim konuşmak için, annem arkamda olsaydı zaten şimdiye kadar çoktan sözlenmiş-nişanlanmış olurduk biz... babamın bile ılımlı fikirlerini olumsuza çevirebiliyor çenesiyle ve baskısıyla
kesin arar... :18:
Benim annem de koç burcudur ama senin annenin tam tersiO zaman baban anneni ikna edecek inşallah canım:26:
ayyy canım beniiimbiliyorum hepinizi merakta bıraktım dün gece, ama inan çok fena sancı girdi mideme, kendimi yatağa zor attım
mezhep meselesi öğrenilir canım, çünkü biz aynı memleketliyiz, ve onların köyü alevi köyü olarak biliniyor... yani kimlerden diye konuşulduğunda direk mezhep de anlaşılacak, bu yüzden öyle diyor... :26:
bu 3 aylık süreçte her konuşmada birbirimizi ne kadar sevdiğimizi anlatmaya çalışacağım artık.. :26: bi de maalesef bizim iş olursa ağustosta olabilir ancak, çünkü 1 eylülde benim okulum başladığı için, 30 ağustosta gebzeye dönmüş olmam gerekiyor :26: yani ağustosta olmazsa, taaa şubat tatiline sarkar
nasıl zor bi karakter oluyorlar değil mikendi dediği olsun istiyor herşeye rağmen yaaa inşallah babam annemi ikna eder, tam tersi olursa, yani yine annem baskın gelip babamı olumsuz çevirirse naparım bilmiyorumm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?