- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.001
inşallaaaah
kızlaaar ben bi yarım saat kadar dışarı çııyorumm, askerim çarşı izninde bugün, gidip hesabına para yatırcaaammutlu olsuun
mezhep meselesine maalesef büyükler takılıyor yaa, aslında ne kadar önemsiz bişey bize göre, ama onlar biraz çevreden çekiniyor, biraz da kendi zamanındaki gibi sanıyorlar herşeyi o yuzden bizim için endişeleniyorlar :26:
sen şimdi biraz bekle bakalım canım, annen mutlaka babanla konuşunca arayacaktır seni, onunla da konuşup ikna edip ( inşallah ) ikinci aşamayı da geçersinzaten okullar kapanacak sonrasında eve gideceksin sende o zaman da ağustos ayı meselesini açarsın ki zaten ağustos ayı dışında da başka zaman yokmuş, o da o şekilde halledilir artık :26:
ahh ben babamdan neler çektim bilsenaynı evin içerisinden sırf inadından 1 sene konuşmadık biz babamla
Benim kendi şahsi fikrim yada aileme göre yorum da bulunayım benim ailem asla istemezdi böyle bir durumu..
babam her zaman mutlu olsunlar yeter demiştir, annemi de ikna ederdim böyle bir durumda, ama ananem hakkımı helal etmem sana demişti daha önce
ama biz aklı başında insanlarız yaa, bence karışmamaları lazım
Canım tabi ki orası öyle ama onlar bazen bizim göremediklerimizi de görüp anlıyorlar ben dikkate alırdım onların düşüncelerini. Gamzelideki gibi değil ama onda ortada kanıt yok mutsuz olacaklarına dair tek bir nedene bağlı o da millet ne der düşüncesi bu geçerli değil :)
mezhep meselesine maalesef büyükler takılıyor yaa, aslında ne kadar önemsiz bişey bize göre, ama onlar biraz çevreden çekiniyor, biraz da kendi zamanındaki gibi sanıyorlar herşeyi o yuzden bizim için endişeleniyorlar :26:
sen şimdi biraz bekle bakalım canım, annen mutlaka babanla konuşunca arayacaktır seni, onunla da konuşup ikna edip ( inşallah ) ikinci aşamayı da geçersinzaten okullar kapanacak sonrasında eve gideceksin sende o zaman da ağustos ayı meselesini açarsın ki zaten ağustos ayı dışında da başka zaman yokmuş, o da o şekilde halledilir artık :26:
ahh ben babamdan neler çektim bilsenaynı evin içerisinden sırf inadından 1 sene konuşmadık biz babamla
Benim kendi şahsi fikrim yada aileme göre yorum da bulunayım benim ailem asla istemezdi böyle bir durumu..
babam her zaman mutlu olsunlar yeter demiştir, annemi de ikna ederdim böyle bir durumda, ama ananem hakkımı helal etmem sana demişti daha önce
ama biz aklı başında insanlarız yaa, bence karışmamaları lazım
Canım tabi ki orası öyle ama onlar bazen bizim göremediklerimizi de görüp anlıyorlar ben dikkate alırdım onların düşüncelerini. Gamzelideki gibi değil ama onda ortada kanıt yok mutsuz olacaklarına dair tek bir nedene bağlı o da millet ne der düşüncesi bu geçerli değil :)
bide önceden tanışmışlar da sevmişler çocugu, sırf mezhep yüzünden onaylamamak bana ters geliyorneyse ki mutlu sonla osnuçlanacagına dair umut var bende
bakalım artık yaşayıp göreceğiz gerisinii
canım, bizim aramızda en ufak bi farklılık olsa, ben de düşünürdüm kafamda soru işareti olurdu.. ama ben neysem o da öyle, ne eksiği var benden ne fazlası.. alevi inançlarına göre bi hayat tarzları yok, aynı sünni gibi bir yaşamları var..
benim en çok kızdığım nokta, özhanla tanıştıkları ilk akşam, yani bu durumu daha bilmiyorlarken, o kadar olumlu şeyler söylediler ki hakkında.. efendi, saygılı, kibar, anlayışlı, ılımlı, tipi de hoş... hatta annem benim adımın soyadımın sonuna onun soyadını ekleyip yakışıyo bile dedi bana o gecesonra sırf bu meseleden dolayı yan çizdiler yaa ben ona sinir oluyorum...
İşte tam da söylemek istediğim bu canım.. FArklılık görürler olmayacağına inanırlar anlarım ama öyle bir şey yok sadece adı var sırf bu nedenle istemiyor olmak yanlış.. Aksi halde ben ailene hak verirdim canım çünkü zorlanırdın..
İşte tam da söylemek istediğim bu canım.. FArklılık görürler olmayacağına inanırlar anlarım ama öyle bir şey yok sadece adı var sırf bu nedenle istemiyor olmak yanlış.. Aksi halde ben ailene hak verirdim canım çünkü zorlanırdın..
inanç ve ibadet açısından farklılık olsa, ben de istemezdim ne kadar sevsem de... çünkü bu işin çocuk boyutu var bi de... yani o zaman çocuk hangi inanca göre yetişecek... ama bizim inanç ve ibadetlerimiz tamı tamına aynı seviyede olduğu için ne evlilikte ne de çocuk yetiştirirken herhangi bi ikilem yaşayacağımızı düşünmüyorum
aynen sırf adı var diye elalem ne diyecek diye insanların mutlulugu engellenmemeli bence
gizemim kusura bakma aileni eleştirri gibi oluyoruz ama yanlış anlamıyorsundur umarım :26:
kızlaarr ölüm rejimine başladımmhem de kesin olarakk
annem tam benim sevdigim renklerde bir bluz almış,tam bu simitlerin olduıgu kısım dar geldi çok sinir oldumkorse falan kurtarıyor biraz ama hiç de sıkamam kendimi korseyle adam gibi veririm kilomu o bluzu giyerim
bugunluk squat ımı yaptım, 10 dk da dans ettim evde yüksek sadakat in haydi gel içelim şarkısı eşliğindeşimdi de yürüyüşe çıkıp canımı çıkartacagım yokuş olmayan bütün yolları 5 er kere yürüyüp, bugunluk adım sayımı 10bine yükseltip geliyorum :82:
vee nurdan sahnelere geri döndüüü
yok canımmm ne yanlış anlıycaaam, ben de eleştiriyorum zateeeen
oooooooooo, hadi bakaaaalımm
Canımmmmm senin fikirlerine ihtiyacım varŞimdi anneler günü geliyor ya hediye almak istiyorum ama kıyafet mutfak aleti gibi şeyler almak istemiyorum henüz zevkini bilmiyorum çünkü saksıda çiçek almak istiyorum nasıl olur sence :26:
hımmm, olabilir canımmmama dur biraz düşünelim belki daha ii bi seçenek buluruz
kızlaarr ölüm rejimine başladımmhem de kesin olarakk
annem tam benim sevdigim renklerde bir bluz almış,tam bu simitlerin olduıgu kısım dar geldi çok sinir oldumkorse falan kurtarıyor biraz ama hiç de sıkamam kendimi korseyle adam gibi veririm kilomu o bluzu giyerim
bugunluk squat ımı yaptım, 10 dk da dans ettim evde yüksek sadakat in haydi gel içelim şarkısı eşliğindeşimdi de yürüyüşe çıkıp canımı çıkartacagım yokuş olmayan bütün yolları 5 er kere yürüyüp, bugunluk adım sayımı 10bine yükseltip geliyorum :82:
vee nurdan sahnelere geri döndüüü
Hadi göreyim canım seni benim bakmadığım site kalmadı çiçekleri de araştırdım şimdi benim annem de var sevgilim de ona alacak ikisine aynı hediye olacak daha ben kendi annemin zevkini tutturamıyorum
bide o var demi sevgilimizn annesine de mi hediye
valla telefon açar kutlarım, şimdilik ortada bişey yok zaten
Hadi göreyim canım seni benim bakmadığım site kalmadı çiçekleri de araştırdım şimdi benim annem de var sevgilim de ona alacak ikisine aynı hediye olacak daha ben kendi annemin zevkini tutturamıyorum
şu kek-çiçeklerden düşünmez misiniz? ben anneme de anneanneme de onlardan göndericeem debaksana ne kadar güzel gözüküyorrr
Eki Görüntüle 1098773 Eki Görüntüle 1098774 Eki Görüntüle 1098775 Eki Görüntüle 1098776
Bizim geçen sene yoktu ben almadım canım ama artık var ya bir şey almak istiyorum var mı bir fikrin beni kurtaracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?