Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

tabi senin alman lazım da ne:26:
hediye almak hep zor gelmiştir yani fikri kolay kolay bulamıyorum, eğer kapalıysa eşarp al gitsin ne kadar yaratıcıyım

Bende öyle işte canım benimde bundan öteye gitmez hediye almayı çok severim ama emin olmam lazım beğeneceğinden Eşarp aklıma geldi de zevkini tutturamamaktan korkuyorum daha tam bilmiyorum çünkü dolap beklemesin

ayy kızlar şu ayakkabının rengine bakın
siyahtan başka hangi renk elbiseyle giyilir ki:26:

Selam hatunlarrr nasılsınız.Neler yapıyorsunuz hazırlıklara tam gaz devammı.Bende durumlar aynı stabil devam :)
Hediye konusu ise yemekte konuşuyorduk annem gümüş küpe istedi bende küpe alcam annemee inşaAllah

hangi rekleri sevdiğini sevgilinden öğren bluz tarzı bişeyde alabilrsin kullanışlı olur..
kaç yaşında genç mi peki ona göre seçim yapmalısın:26::26:

Beyaz krem elbiselerlede hoş olur kuzummm birde pembee

hoşgeldin canım
valla ben aileme açtım konuyu artık babamdan atak bekliyorum:18:
pudra pembesiyle doğru çok hoş olur şimdiden araştırmak lazım

yok canımmm ne yanlış anlıycaaam, ben de eleştiriyorum zateeeen

oooooooooo, hadi bakaaaalımm

er yada geç kabullenecekler canım, sonuçta tanıyorlar, elalem ne der düşünceleri de zamanla gidecek ama bu sürede seni biraz zorlayabilirler, sen hiç kaybetme umudunu, aşkınız da pekişir hem böylece

oo hani biz kilo alacaktık ortada mı buluşacaz yoksa
kolay gelsin canım kendine çok eziyet etmeden dolaş da gel

sen kilo alacaksın ben verecegim öyle anlaştık ya

bunlar çok güzelmiş yaa benm kaynanam yokk, annem de tatlı sevmez bunlardan kendime alayım ben hayırr alamamm ben diyete başladıımmm

hımmmm, o zaman başka bi alternatif düşünelimmm

peki azıcık bilgi ver ama, yaşı kaç, çalışıyo mu, ev hanımı mı

Vereyim hadi 42 yaşında çalışmıyor canım ev hanımı kapalı genelde eşarp kullanıyor zaten ve bakımlı da ama zevklerini hiç bilmiyorum:26:

Eki Görüntüle 1098788

Beyaz olabilir mi :26:

Slm canımm Hangi annen dedi onu anlamadım

hangi rekleri sevdiğini sevgilinden öğren bluz tarzı bişeyde alabilrsin kullanışlı olur..
kaç yaşında genç mi peki ona göre seçim yapmalısın:26::26:

GEnç canım daha 42 yaşında ama zevkini hiç bilmiyorum sevgilim de anlamaz zaten o benim zevkimi bile daha bilmez

sevgilinle beraber çıkıp bakın canım hediyeye :26: ben eski nişanlımla hep öyle yapardım

Eki Görüntüle 1098788

beyaz elbiseyle de gayet güzel olur bence

yarın alışverişe çıakcagım bende hem iç çamaşırı almam lazım hem de hazır çıkmışken ve annemin kredi kartını ele geçirmişken kullanayım biraz

bende hazırlık yok pek raahatım

Canım o hiç anlamaz ki Sen diyete başlıyormuşsun

er yada geç kabullenecekler canım, sonuçta tanıyorlar, elalem ne der düşünceleri de zamanla gidecek ama bu sürede seni biraz zorlayabilirler, sen hiç kaybetme umudunu, aşkınız da pekişir hem böylece

offf offffff şu eziyeti çektirmeseleeeer ne iyi olacaaaak

sen kilo alacaksın ben verecegim öyle anlaştık ya

Beyaz elbise pek sevmem canım ya ama pudra rengi elbise bakıcam hele şu ayakkabıdan alayımda bi

Vereyim hadi 42 yaşında çalışmıyor canım ev hanımı kapalı genelde eşarp kullanıyor zaten ve bakımlı da ama zevklerini hiç bilmiyorum:26:

Beyaz olabilir mi :26:

gençmiş ya benim müstakbel kv de o yaşlarda..
bakımlıysa işin daha kolay parfüm, ayakkabı tarzı şeyleride aklında bulundurabilirsin

bütçeniz ne kadaaar, onu da söyleee

İkisi 100ü aşmamalı çünkü daha söz doğum günleri var ikimizinde hepsi mayısta

Pudra rengide olabilir canım neden olmasın pastel ton ayakkabı zaten
Kolay da daha tam tanıyamadığım için zevkini bilemiyorum o zorluyor

hiiçç bana kaş göz yapmaaaa anlaşma anlaşmadır

güzel günlerde kullan canım, ayakkabını da elbiseni de

ama ama ama gel sen beni azad et benimki hiç sevmez kiloyu sırf onu düşündüğümden yani
bluzunu da merak ettim yani bu kadar seni kararlı kıldığına göre güzel bişey olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…